Home again // Turnstevne-bilder

Nå er jeg kommet hjem fra en syk opplevelse fra Hovden! Jeg var der sammen med hele klassen i 5 dager. Åhh, skulle ønske at vi kunne være der en uke til!

Helga før vi reiste til hovden, reiste vi til Sotra på turnstevne. For dere som ikke vet det, så går jeg på dans. Laget vårt kom på andre plass i aldersgruppa 13-15 år. 


Etnefolket på vei inn til skolen der vi skulle sove.Random person som vi plukket opp på veien.Lina var døende forelsket i luftmadrassen til Jane. Klarte nesten ikke å holde øynene vekke fra den.

Andraplaaass.

Bussen inn til hallen for å se på de som skulle konkurrere tampett og tumbling.Gruppebilde av hele etnegjengen. Jeg er den femte presonen nederst til venstre.

Dette var også en koselig helg! Det negative var at vi ofte måtte sitte flere timer i strekk og bare se på random folk opptre. Men selfølgelig, en god opplevelse. Kan vel innrømme at jeg kjente savnet av trampett og tumbling der jeg satt og så på folk opptre. 

På lørdagen fikk jeg, Joanna, Lina og Ann Therese lov til å reise inn til bergen på et senter og gjøre hva vi ville. Det var gøy, men jeg kjøpte meg nesten ingenting. Bare småting.


Bilder fra Hovden kommer senere.

2 kommentarer


mayaholmedal - kommenterer tilbake :)
-10.06.2011 kl:16:50


fine bilder :-D
Marii
-10.06.2011 kl:22:02


fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar