litt om action

For litt siden så var det et par av dere som spurte meg om jeg kunne lage et innlegg om hvordan det var på action. Og siden jeg er en søtklump, kunne jeg jo selvfølgelig lage et innlegg om det. :-)

 

Som dere vet, så var jeg på action i slutten av juni, som var supergøy! Der reiste jeg sammen med en hel guttegjeng. Å reise med bare gutter var litt slitsomt i lengden, men selvfølgelig så var det ganske koselig også. Det var skille mellom gutter og jenter, som ville si at det var guttetelt og jentetelt, men alle teltene var spredd rundt.

 

På hele leiren var det til sammen 856 deltakere (etter det jeg fikk høre av noen ledere). Alle som var der var kjempesnille og alltid klare til å ta en samtale. Vi måtte kjøpe frokost og kvelds med våre egene penger. Vi fikk gå til bø sommerland når vi ville, som var gratis.

 

Aktiviteten vi hadde valgt varte i rundt 4 timer. Jeg hadde valgt kano, haha. Morgenmøtet startet klokken 9 (?) og kveldsmøtet startet klokken 8(?). Det var frivillig om du skulle gå på møtene eller ikke, men de "anbefalte" det.

 

Alle på leiren ble tatt godt i mot med åpne armer. Lederene var kjempesnille, og snakket med oss som om de hadde kjent oss siden vi var små. Btw, jeg fikk en t-skjorte av ene lederen. Wohoooo :-D


 

Skal du på action til nesteår?

2 kommentarer


-Anette
-14.07.2011 kl:21:58


de friste litt ja!:D men eg vett kj kem eg sko våre me då egentle :p
Lina
-20.07.2011 kl:15:22


Eg trur eg ska neste år :-D

Skriv en ny kommentar