En uvirkelig verden

Mine tanker er med alle sørgende familier og venner der ute, som har mistet sine kjære i en så forferdelig annledning. Jeg ønsker at alle skadde kommer seg over sjokket over tid, og at de fysiske skadene forsvinner uten problem. 

 

Det er helt ugripelig hva som har skjedd i Oslo! Selv var jeg nede i området der bomben gikk dagen før, og hadde det ikke vert for de stygge vermeldingene, så hadde jeg sansynligvis vert nede i byen da dette skjedde. Heldigvis så tok vi turen til Sverige istedenfor. 

 

Jeg fikk en telefon av kompisen til pappa da jeg var i Sverige om at vi måtte ta på radioen fordi det hadde eksplodert en bombe i Oslo. Han sa dette med en latter i stemmen, så jeg tenkte ikke mer over det, før vi satt oss i bilen å hørte på alt som skjedde.

 

Tallene for døde ungdomer ble bare fler å fler. En mann kledd i politiuniform skytende løs i en mengde ungsomer som har valgt å tilbringe sommeren på Utøya. Det er helt sykt! Tilsammen har denne mannen drept mer enn 90 personer å skadet utrolig mange fler. Det verste er at dette bare er uskyldige ungdomer som engasjerer seg for en ting.

At noe som dette kunne skje i Norge er helt ugripelig.

Én kommentar


anette
-23.07.2011 kl:22:53


de ska kj gå ann å ver så sprengt i håve som han der.

Skriv en ny kommentar