En lang dag av både tårer og mye latter

Kjenner jeg er skikkelig sliten..

 

Jeg reiste til Odda ti på 11. Da jeg kom til Odda og vi hadde kommet oss hjem til Sverre, hadde vi det supergøy! Vertfall jeg. Men bare etter kanskje en halvtime eller noe, låste foten min seg helt. Jeg satt å holdt fast foten min så hardt jeg kunne med tårer i øyekroken. Jeg var helt sikker på at det kom til å gå bra, slik som forrige gang, men jeg klarte ikke å gjøre noen ting. Stefaren hans sjekket foten og fortalte hva det kunne være, så lagde de til sengen for meg, hehe. Under alt dette, holt jeg på å nesten hylgrine fordi det var så vondt, men jeg klarte å holde meg, helt til det bare var jeg og sverre i rommet.

 

Jeg fikk sjokolade og ble matet med middag som en liten unge, hehe.  De ringte til legevakta og jeg fikk komme ned etter litt over en time. Før vi kom ned til legevakta, hadde jeg det egentlig helt forferdelig, men samtidig utrolig morsomt! Jeg prøvde å overse smertene og heller være som normalt ettersom jeg så hvor kjedelig det ble for Sverre. Da ble alt plutselig utrolig gøy. Jeg satt å gråt pågrunn av smertene, men hadde en liten latterkrampe av noe annet. Jeg kan skjønne hvorfor jeg ble ledd av da.. Tenk deg hvordan det kan se ut.

 

Jeg kom meg ned på legevakta og fikk snakket litt med han, så undersøkte han kneet. Bøyde og klemte på det. Etter denne utrolig fæle strekkingen så kom vi oss til rønkengreiene. Ventet lenge der. Så kom en mann å rullet meg inn på rommet, tok bildene og så kom en dame og forklarte det samme som han på legevakta. Men da hun skulle bøye på benet var det ikke vondt mer. Jeg ble utrolig flau, ettersom vi hadde ventet der i sikkert to timer. Sverre, moren hans og stefaren hadde blitt med meg og vente.


Flink jente!Vi klarer det utrolige! Heha, tuller ikke..  (fint bilde, jeg vet)

 

Opplevd noe av det samme?

2 kommentarer


malenekristopine
-09.10.2011 kl:23:54


offda!
Tiril Askeland
-10.10.2011 kl:12:46


off..... har opplevd litt av det samme ja :)

Skriv en ny kommentar