Hvordan det egentlig føles

Jeg er vel ikkje den bloggeren som blogger mest om følelser og meninger, så jeg tenkte å få gjort noe med det. Siden det egentlig var hovudgrunnen til at jeg ville blogge.

 

Det har seg sånn at jeg gikk ned noen kilo fra vinter til sommer. Noen av vennene mine fikk helt sjokk da de så meg igjen etter sommeren. Omtrent hver eneste dag så får jeg slengt til meg kommentarer som at jeg er altfor tynn, at jeg bare spiser salat og grov mat, at jeg trener for mye og at jeg faktisk ikke spiser noe mat. Jeg kan tenke meg at de som sier ting som dette ikke tenker over hvordan jeg tar på det. Hvorfor skal andre i det hele tatt henge seg så sykt opp i hvordan jeg ser ut?

 

For å få det klart for dere, så spiser jeg normalt. Jeg spiser frokost, lunsj, middag og av og til går jeg og småspiser litt. Jeg spiser for det meste sundt. Det er mest for min egen del. Jeg blir alltid kvalm, får vondt i magen, hodeverk og slike ting når jeg spiser snop. Og ja, jeg trener hver dag jeg har energi til det. Det vil si alle ukedagene utenom fredag, siden da har vi gym. Av og til på søndagene. 

 

Hvorfor jeg trener er vel bare for å føle meg aktiv. Visst jeg har spist veldig mye drit en periode så blir jeg vel egentlig bare litt ekstra gira, haha. Men mest så er det for å føle meg aktiv ettersom jeg sitter rett opp og ned 75% av dagen. Jeg bor ikke rundt der alle andre bor, eller midt i sentrum, haha. Jeg bor 20 minutter fra skolen/sentrum/alle vennene så det blir mye kjøring med bil og buss. 

 

- Ser du selv hvor tynn du er blitt? Haha, nei. Jeg gjør faktisk ikke det. De eneste plassene jeg syntes er blitt for tynne er ryggen og området rundt skuldrene og brystet. Ellers merker jeg bare at noen klær passer bedre eller er blitt for store. 

 

 Har vel egentlig ikkeså lyst å legge ut bilde av det, but here you go.


3 kommentarer


Silje
-30.11.2011 kl:20:59


Jeg syns du har en kjempe pen kropp og er et bra forbilde på de som vil ha et sunt kosthold. Trening er bare bra for all motivasjon og det hjelper veldig mye når du trenger en pause fra ''virkligheten'' :)
sverre
-30.11.2011 kl:21:32


Pus...

Du kan forandre eg så mye du vil..

Men du vil alltid være spesiel for meg <3

Du er fantastisk :D både kropp å personlighet !

Dei som vil si noe anna er sjalue
hanne
-02.12.2011 kl:23:20


eg syns du e fin så du e eg :)

Skriv en ny kommentar