holde noe tilbake

"Holder du mye tilbake fra bloggen om deg selv?" - Leser

 

Ja, jeg gjør jo det. Jeg kan ikke påstå at det ikke blir noe sjokk av det. Det er ofte jeg ikke klarer å se meg selv i det jeg poster. Jeg publiserer aldri ting som går skikkelig inn på meg. Føler heller ikke for å dele alle svake sidene mine heller. De fleste som leser bloggen min kjenner meg, og mange ser meg jo omtrent hver dag på skolen. Både de og folk jeg ikke hvet hvem er en gang, leser den. Om jeg hadde skrevet alt om eg selv, tror jeg ikke at det hadde vert like lett å leve i nuet. Jeg liker å trekke meg vekk av og til, uten at noen hvet hva det er.

 

Jeg syntes jo det er valedi g skummelt at hvem som helst kan se hva jeg skriver, hvilke bilder jeg poster og slike ting. Det å poste bikinibilder av seg selv, ser ut til å være helt normalt den dag i dag. Men det er jo akkuratt som å legge ut bilde av seg selv i undertøyet, egentlig. Vil du at hvem som helst kan se deg i undertøyet? Da snakker jeg jo om hvem som helst. Foreldrene til en random venn av deg. En gammel mann som leter etter ungdommer å kose seg med. Hvem vet? Altså, jeg har ingenting imot at folk poster bilder av seg selv når de bader eller noe. Jeg har jo gjort det selv en gang.

 

En kan jo også tenke på andre ting. Personlige ting. Som hva jeg spiser, hva jeg ikke spiser for den del (om det var et problem), om jeg har sykiske problemer, sykt kleine(eller ekle) hverdagsvaner. Hva har det med dere og gjøre? Ok, veldig kult å lese om andre sine ekle, flaue eller snåle hverdagsvaner, egentlig. Men dere skjønner vel litt hva jeg mener? Jeg ser ikke helt for meg at bloggen skal være en plass der jeg skriver ned alt som skjer rundt meg. Og jeg vet hvor kjedelig det er å lese innleg der folk er superleiseg og sitter å klager om livet. Da mener jeg det er bedre å bare legge ut et bilde eller noe, eller bare ikke blogge den dagen om du har det så vanskelig.

 
btw; om dere vil være litt oppdatert fra ukene som har vert, så klarte jeg å knuse tanna på en i klassen. Jeg har også hatt en hårklipp som jeg gjennomførte selv. Toetasjershår ♥

Én kommentar


silje
-20.12.2011 kl:23:05


jeg kjenner meg så selv igjen i det du skriver!

Skriv en ny kommentar