noe du kanskje ikke visste

- Jeg sover med tre dyner og tre puter. Ingenting er bedre enn å ligge varm og god under to dyner, og en stoor pute.


- Jeg elsker å gå med høghelte sko. Ikke det at de jeg har er så gode og gå med, men hver gang jeg prøver noen eller låner skoene til veninnene mine, føler jeg meg alltid så bra. Kjenner jeg blir mye mer rak i ryggen og føler meg slankere.


- Jeg tørr ikke se sannheten inn i øynene. Selv om jeg får det servert på sølvfat omtrent hver dag, later jeg som det er noen andre.


- Jeg tror på det overnaturlige. Helt siden søskenbarnet mitt begynte å snakke om at hun hadde sett så sykt mye da vi var i 10års alderen, og jeg begynte å lese om det på nettet, har jeg vert helt overbevist om at det er sant. Har også blitt fortalt om opplevelser som noen av de nermeste av meg har opplevd gjennom spiritisme. 


- Hver gang jeg er ute og jogger, tror jeg at noen skal hoppe ut og ta meg. Jeg er ute når det er omtrent helt mørkt, så jeg kan ikke se hva som ligger i veikanten. Blir alltid dødsredd om jeg hører en lyd og springer rett hjem.

 

- Jeg setter ofte alt for høge krav til meg selv. Dette er vel den største grunnen for at jeg er så sliten og ofte mangler engasjemang i ting.

 

- Første gang jeg hadde besøk av Sverre, var jeg så i skyende forelsket at jeg ikke klarte å spise. Jeg tror egentlig det var da jeg begynte å venne meg litt til å gå en dag uten mat. Dette gjorde jeg sikkert en til tre ganger hver måned. Altså, jeg spiser normalt nå.

 

- Jeg er redd for å feile. Jeg er kjempredd for å velge feil og ende opp med en haug av problemer. 

 

- Jeg får det helt av å ta på en røyk eller snusboks. Vet ikke hva det er, men tror jeg har satt en sperre for meg selv at det er farlig elns. Husker jeg ble helt skjelven da jeg måtte holde en påtent røyk for en. Tror jeg blir litt sånn med alkohol også. 

 


4 kommentarer


Maya Holmedal - kommenterer alltid tilbake
-06.02.2012 kl:18:16


samma me meg når eg jogge, hah!
Sissel
-06.02.2012 kl:20:06


Eg og trur på det overnaturlige ! :D
anitaogina
-06.02.2012 kl:22:36


hmm.. interessant! cx Fint bilde :D
oda kristin
-12.02.2012 kl:12:20


du e så herlige du!:D

Skriv en ny kommentar