noe du kanskje ikke visste #2

- Jeg ha lagt til sangen paradise av coldplay på spotifylista mi 5 ganger. Jeg pleier aldri å legge til sanger mer enn en gang.


- Jeg har ett arr på lippa som jeg fikk da jeg tryna på sykkel i 3. klasse. Det er det styggeste jeg vet om, men tenker så lite på det at jeg blir helt forvirra når folk spør hva det er.


- Egentlig, så ser jeg på meg selv som en problemfreek og emosjonell jente. Føler jeg alltid har sett kjempesint og lei meg ut hele tiden i to år nå. Det er vel kanskje ikke like sant som jeg ser på det, ettersom jeg har hørt av egentlig litt mange at jeg er den mest positive og glade jenta de noengang har kjent.


- Jeg klarer nesten ikke vente på å begynne på vgs. Herre, hvor lei jeg er av skolen og alt som er på skolen. Familien har også snakket litt om å flytte vekk etter 10ende, men om det ikke skjer så har jeg selvfølgelig en plan B.

 

- Noe av det beste jeg vet er å sitte på bussen og høre gjennom slutten på spotifylista mi. I det øyeblikket jeg sitter der da, og kjenner på følelsene jeg har igjen fra sangene, DA kjenner jeg lykke.

Én kommentar


<3
-05.03.2012 kl:19:59


du e så herlige <3 og eg he aldri lagt merke te de arre :o

-anette <3

Skriv en ny kommentar