noe du kanskje ikke visste #3

- Jeg blir glad av å bli kaldt malseev. Jeg blir dritflau om noen begynner å snakke om bloggen min utenom, men jeg har aldri hatt ett skikkelig kallenavn før. Haha, random.

 

- Noe av det verste som finst er når noen sitter å spenner, slår eller fikler med buss-setet jeg sitter på. But, siden jeg er så pus, klarer jeg å sitte helt rolig å late som ingenting.

 

- Jeg pleier å uttrykke følelsene mine gjennom musikken. Vet ikke hvorfor eller hvordan, men det bare skjer automatisk. Ikke det at alt de synger er helt sant, men ofte kan en del av det være sant.

 

- Jeg får det heeelt når folk plutselig blir dødsbarnslige og sitter å skriker. Ok, har vert der selv, men har kommet til det stadiet der jeg vet at jeg ikke er 1.klassing lenger. Det er jo mulig å ikke være irriterende 24/7.

 

- Jeg elsker å bake. Ikke det at jeg liker å spise alt jeg lager, men åh. Syntes bare det er så utrolig gøy, haha.

 

- Jeg hater når avtaler blir avlyst av en dårlig grunn. Har vert så ofte at jeg holder av helger for å være med noen eller avlyst med andre, og helt plutselig, 1-2 timer før jeg skal være med de såbare "jeg kan ikke alikvel, jeg fikk ikke lov" eller noe.

 

- De jeg har mest lyst til å eventulet se på en konsert, er coldplay. Elsker sangene deres og hvordan de spiller live. Chris Martin er jo dødssøt! Døde nesten da jeg så på senkveld og de skulle være der og spille.

 

- Mamma er den som egentlig vet mest om meg, og hva som skjer rundt meg. Hun har lenge vert den eneste jeg har hatt mulighet til å søke støtte fra. Hun er der alltid for meg og vet hva hun skal gjøre om jeg ikke har det bra. 

 


Én kommentar


oda kristin
-21.03.2012 kl:17:16


du e ei herlig jenta malene!!:-)

Skriv en ny kommentar