noe du kanskje ikke visste #4

- Jeg får helt sykt vondt i hode av å spise sjokolade. Jeg er ikke 100% sikker på om det bare er sjokolade, men som oftest når jeg har spist litt(en del) sjokolade så får jeg nesten alltid kjempevondt.

 

- Jeg har piercet navlen to ganger. Første gang jeg tok som var for to år siden, var hos en privat-mann. Denne var betent hele tiden, og mannen hadde stukket skeivt. I fjor sommer, tok jeg ny på ett skikkelig lokale. Mannen som tok denne gangen, lurte på om jeg hadde stukket det forrige selv.

 

- Jeg har et dårlig forhold til alkohol. Ikke at jeg har drukket selv og gjort mye dritt. Jeg er bare så jævlig lei av å sitte hjemme om kvelden og ha det bra, helt til jeg får en telefon av noen som er totalt dritings. Det er alltid jeg som sitter igjen helt forvirret, tankefull og ikke minst lei meg. 

 

- Før jeg fikset fortanna mi, turte jeg nesten ikke å smile på bilder med blits. Jeg var så redd for at det var det eneste som skulle vise. 

 

- Jeg tolererer nesten ikke når folk ikke klarer å gjøre en eneste ting selv. De må jo føle seg totalt hjelpesløse! Det hadde hvertfal jeg gjort. Fks. om de skal gjøre noe og det står en setning under om hvordan du gjør det, spør de med en gang. (jaa, jeg spør unødvendig av og til jeg også, men det er vel som oftest bare for tull)

 

- Jeg har 83 (?) bilder hengende rundt i rommet. Og dette er bare de som henger rundt i rommet. Har fremkaldt opp til 200-300 bilder, haha. Tror jeg skal begynne å legge de inn i album snart.

 

- Jeg er en luring.


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar