noe du kanskje ikke visste #5

- Jeg skulle ønske jeg heller ble født som brunette. Jeg missliker ikke å være blondine, men jeg føler at jeg får mye mer babyface, og at ansiktet automatisk ser litt "eldre" ut når det blir litt mørkere. Og ettersom jeg har såpass blondt hår, får jeg heller ikke lov til å farge det eller egentlig gjøre noe som helst med det.

 

- Noe av det verste jeg gjør på skolen, er å ha fremføringer. Jeg hater det, virkelig. Det er nesten som å være dødsforelsket og sier noe dødsteit elns, bare 20 ganger verre.

 

- Om jeg går på skolen i "daffeklær", så er det noe som er galt, eller plager med. Altså, ofte er det noe jeg tenker på, som gnager i sjelen og gjør grusomt vondt. Da klarer jeg bare ikke å kombinere klær, og ender opp med thigts/treningsthigts, gigantgenser eller bare noe som ikke er fint, haha. 

 

- Mai-måneden ser jeg på som en frimåned med bunad, kaker og norgeflagg. Hvertfall i år har vi hatt utrolig mye fri, kaker og bunad ♥ Dette er også sommermåneden der jeg faktisk pleier å ta flest sommerbilder.

 

- Jeg elsker melkesjokolade og toffefee. INENTING er bedre enn det. Utrolig dumt at jeg får vondt i hode av det...

 

- JEG HAR FÅTT MEG DOBBELTSENG!  Den er 1,20, men den er myyyye større enn den forrige jeg hadde. Har ønsket meg dobbeltseng så utrolig lenge nå! Da kan jeg ha en side til meg selv, og den andre til pc'en. perfekt ♥

 

- Jeg blir alltid flau når folk spør meg om hvilket kamera jeg bruker. Ikke at det er noe å være flau over, men siden jeg fikk det har jeg følt at ingen har hørt om canon 400D. Jeg vil mene å si at det er litt gammelt, men mye bedre enn ingenting!

 
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar