produkter fra e.l.f!

For en stund siden, bestillte jo jeg noen produkter fra elf. Dette ble på opptil ca. 350 kr, men på grunn av toll, betalte jeg 200 kr ekstra, heh. Jeg er igrunn utrolig fornøyd med alt! Haha, har jo ikke prøvd alt enda,da, men det jeg har prøvd til nå, er jeg veldig fornøyd med. Jeg kan hverfall si det sånn at du får veldig mye for pengene. Tenk da, prisene jeg betalte var kun 13, 31 og 51. Ingenting kostet mer enn 51 kr.


jeg har prøvd den beige neilelakken, og den er vel egentlig bare helt vanlig "hudfarge" på neilene. Det var igrunn slik jeg ville den skulle se ut. Den tørker fort om du tar et tynt lag på neilene, men selfølgelig finest om du tar to, hehe. Tar du to lag, er det lett og få hakker visst du tar på ting etterpå.

 


Dette er jo da en face primer til 51 kr. Jeg har aldri prøvd en face primer før, men jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med denne!

 

 
Gleder meg helt sykt til å bruke disse!

 


Tidligere, har jeg hatt en concealer fra H&M, som av elendig. Da jeg prøvde denne, ble jeg nesten frelst.

 


Dette er ett slags "pudder" som du kan påføre etter foundation, om du ser litt orange ut elns, haha.

 Haha, i helgen kjøpte jeg light foundation-pudderet av Malin, og fikk det andre sammen med resten. Jeg er kjempefornøyd med beggeto! Jeg blir ikke lenger orange ♥

 Gleder meg til å prøve disse !!!

 


Dette var litt vanskelig å påføre, men følte jeg fikk mye mer naturlige øyenbryn.

 


Disse har jeg ikke prøvd enda, men tror de skal være gode :-)

 

- Har du bestillt fra elf før? 

5 kommentarer


diaadiee
-09.05.2012 kl:22:33


Nei, alle var kjempe fine <3 og søt blogg <3

hadde blitt glad med ein kommentar tilbake <3
Ine Sophie c:
-09.05.2012 kl:22:41


Jeg vil ha!! c:
Anita
-09.05.2012 kl:22:44


Du fikk mye fint for pengene da! Nå kan sommeren bare komme for deg når det gjelder det du har i sminkepungen :) Liker det jeg ser!
Malin Beathe
-09.05.2012 kl:22:45


herlig! elsker elf, de har så mye bra og billig:)
Beate Svendsen <3
-10.05.2012 kl:19:57


såå møkje fint !!! Det er sjuuukt billigt på elf, men gidder du og ta ein tur innom min blogg og legge igenn ein komentar på " må gjere video " forslag ?? Hadde blitt sååå taknemelig <3

Skriv en ny kommentar