noe du kanskje ikke visste #6

- Jeg elsker å kose eller dille med folk. Vet ikke hvorfor, men jeg elsker og f.eks dille med håret, stryke på armene osv. 


- Da jeg var liten, sendte mamma meg til forskjellige leger for å finne ut hvorfor jeg var så ustabil. Jeg datt hele tiden, og hadde alltid skrubbsår på hvertfall ett kne. 

 

- Det beste jeg vet, er å være glad for ingen grunn. Trenger jo ikke alltid være superglad bare fordi du får det du har ønsket deg. 

 

- Jeg har fått kneet ut av ledd tre ganger, og måtte strekke foten forsiktig ut for å få det på plass igjen. Første gangen var det ikke så grusomt, så jeg klarte og få den på plass selv. Andre gangen hadde jeg null peiling på hva som skjedde med foten, hvorfor jeg ikke kunne bevege den, og ble sendt ned til legevakta. Sist gang, så skulle jeg dra i gang firhjulingen, satt på kneet feil og måtte få mamma til å kjøre bort til der jeg var og dra foten ut for å knekke det tilbake.

 

- Når jeg sitter med musikk på ørene i bussen, kan jeg sitte og smile for meg selv av å tenke på noe random. Syntes det er dritkleint. Jeg sitter helt for meg selv, og gliser som en annen retard...

 

- Jeg syntes det er dritgøy å gjøre ting med håret. Ikke at jeg kan si at jeg er så veldig flink, men åh, det er så gøy. Pleier som oftest og klippe meg selv.

 

- Dette (se nedenfor) er bildet jeg er mest fornøyd med av alle 20(?) tusen bildene jeg har. Det er ikke redigert eller blitt fikset på, på noen som helst måte. Jeg skal ta det ut på lerret en gang. Kanskje jeg skal ha det på veggen i nye rommet mitt, hihi.
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar