noe du kanskje ikke visste #7

- jeg har alltid hårstrikk på hånden. Får småpanikk om jeg ikke har det, så jeg går konstant med en eller to strikker på enten hånden eller i håret.

 

- jeg syntes det er dritdigg når gutter går med lue. Har alltid gjort det, siden jeg var liten.

 

- Jeg har brukt mer enn 3-4 tusen på klær denne måneden. No kidding. Har kjøpt meg ting for minst 500 hvertfall hver gang jeg har vert en liten tur i byen...

 

- noe av det verste jeg vet, er når brodern kommer hjem etter en kjøretur og så lukter det jævlig bensin i hele huset. Vet ikke om jeg skal kalle det "bensin" men det er en grusom kjørelukt etter han! Verste er når jeg får sitte på, og lukter like fælt selv.

 

- jeg fryser hele tiden. Seriøst. Folk rundt meg snakker om at det er kokvarmt osv mens jeg sitter med frysninger og iskald...

 

- jeg blir helt stressa av at folk skal ta ting i ansikte på meg eller bare ta i ansiktet mitt. Jeg tåler det bare ikke. Har ikke lyst til å bli sint når det skjer, men akkuratt da klarer jeg bare ikke å holde meg.

 

- før malte jeg hele tiden. Noe av det tror jeg ble bra også. Har også begynt på en rose som skulle være ferdig til jul i fjor, men lengre enn skissene og pittelitt maling ble det aldri.

 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar