noe du kanskje ikke visste #8

- Jeg ble bitt og dratt bakover av en ponny for fire år siden. Jeg var på rideleir, og hadde med meg en venninne inn på beitet til ponnyene for å gi dem pølsebrød elns. Så skulle vi springe ut (wtf?), og hestene sprang etter oss til den ene tok ett godt bitetak i ryggen min og begynte å dra meg bakover.

 

- Før spiste jeg alltid tomat med sukker på, på skiva. Hahaha, det var det beste jeg visste om! Aldri hørt om noen andre som har gjort det samme. Det var tomat med sukker, og jordbær med sukker på som var det beste jeg kunne få. Brødskive med smør og sukker var også noe.

 

- Jeg blir dritmesunnelig når jeg ser kjærestepar. De er så glade i hverandre og ser så lykkelige ut! Jeg er jo forsåvidt lykkelig nå, men og hatt en ekstra glede hadde ikke vert feil.

 

- Jeg er plutselig blitt sykt hekta på biler! Dør litt av meg selv. Dette er spesielt audi (wtf). Har aldri hatt noen spesiell mening om biler før, men nå kan jeg bli driitgira om jeg ser en kul bil elns..

 

- Jeg kan føle meg som den badassen hjemme, men en evig englunge når jeg er med generelt andre. Med hjemme, mener jeg egentlig hele Etne. Husker jeg var livredd for å fortelle klassen at jeg hadde tatt piercing i navlen. Det var akkuratt som om jeg hadde gjort noe stygt mot Gud (kødder ikke).

 

- Jeg skifter over fra min egentlige dialekt til jærsk når jeg er med venner eller andre som snakker slik. Hater det, men har alltid gjort det. Dette er fordi jeg var så sykt mesundlig på søskenbarnet mitt når jeg var liten, og ville snakke likt som henne. Nå har jeg ikke noe valg lenger. Stresser så sykt når jeg er på jæren og mamma, eller noen andre hjemmefra ringer meg. Blir alltid mobbet :-(((

 

- Jeg har sett den sjette sans opptil 8-9 ganger og er enda ikke lei den. Syntes denne filmen er så sykt bra! Likevel om jeg vet omtrent alt som skjer hele tiden, blir jeg like skremt når det skjer noe skummelt. Blir også like lei meg hver gang på slutten når Cole forteller moren at han vil kommunisere med henne... Haha.

 


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar