HEY!

Føler det er evig lenge siden sisst! er jo trossalt to uker siden, da. Glemte også å si ifra om hvor jeg reiste... Hadde tenkt til å poste ett innlegg om hvor jeg skulle de neste to ukene, men det ble så knapp tid på slutten at jeg aldi kom så langt. 

Jeg har hatt en fantastisk ferie! Den første turen gikk til Sverige i Gøteborg, hvor jeg skulle på fotballcup med jentene. Herreguuud hvor gøy det var(selv om vi tapte alt)!! Etter dette, ble jeg kjørt til Oslo, hvor vi var i noen dager før vi reiste videre til tanten min og familien i Tønsberg. Vi skulle egentlig på minnekonserten i Oslo, men det ble ikke noe av... Turen videre ble til Mandal hvor vi gikk i dyreparken, var på stranden, gikk litt i sentrum og myye mer kos. Og  sitter jeg i campingvogna til Malin (som er søskenbarnet mitt) sammen med venninnen hennes Silje i Flekkefjord på Egenes. Vi har hatt det så utroooolig gøy! I morgen blir jeg med Malin hjem til Jæren på Kverneland. Hahaha, evig mange navn. 

Når jeg kommer hjem, kan jeg vise dere bildene fra ukene mine! Gud, jeg ler hver gang jeg ser gjennom de... Jeg kan vel prøve å blogge litt før jeg kommer hjem. Lite sansynlig pågrunn av det dårlige nettet her, men jeg får nesten se hvordan det blir :-)

Prøver å legge ut noen bilder fra både gårsdagen og i dag. På bildet uner fra venstre; Meg, Malin og Silje.
ååhh, jentene <3

Nettet er utrolig dårlig her også, så at jeg fikk med alle tre bildene i innlegget er nesten utrolig...!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar