Deler av min ferie / Sverige

Hei! Tenkte jeg kunne ha en slags "bildeserie", der jeg poster bilder og skriver litt fra de forskjellige tingene jeg har gjort da jeg har vert ute og reist. Dette kommer jeg til å dele opp i flere deler, slik at det ikke blir alt på en gang. Så da starter jeg med Sverigeturen da jeg og resten av jentene reiste på Gothia cup! 


Disse to søtingene holdt ut med meg i 11 timers kjøring... Vi hadde det utroolig gøy noen perioder, der vi hadde syk latterkrampe, og andre der både rumpe og lår sovnet. Haha, kunne ikke hatt bedre bilkompiser!


Her var vi fremme i Sverige, og hadde sovet over til besteforeldene til Joanna en natt. Dette var så sykt fint! Hadde det kjempegøy sammen med alle. På bildet over har vi akkuratt finnet oss litt smågodt og litt til. Er alltid så gøy å se forskjellen på varene når du besøker andre land :-D


Vi ble egentlig overlykkelige av å få kjøpt ett slikt snopebeger! Var vel bare derfor jeg i det heletatt ville kjøpe meg, hihi.


Her er Joanna og Tiril Irene klare for å reise inn til Gøteborg for å møte de andre jentene på skolen.


Her er alle jentene(minus en) før vår første kamp mot Frankriket.

Etter kampen, var det rett til skolen, dusje og stelle seg, og så gå gjennom denne folkemassen... 


Vi skulle nemlig på åpningsceremonien av gothia cup! Var helt villt!

Jeg har helt sykt med bilder fra det, men det blir rett og slett for mye. Dette måtte oppleves, ikke bare bli sett på bilder, hehe. Vi var på Ullevi stadion(?). Sånn som de spiller i på TV. Denne var HELT full av lag som var med på cupen. Årh.. Kunne heeelt greit opplevd dette flere ganger!Random som spurte om å ta bilde, hhaha, søte.


Dagen etter, reiste vi inn til liseberg etter at vi hadde spilt en tidlig kamp. Dette før vi skulle ned og se en kamp der guttene skulle spille mot Brasil(?)


Fint bilde...Dette var mest sansynlig før den tredje kampen vi hadde.


Resten nedover er vel egneltig bare fra Liseberg. Rakk ikke å ta flere bilder før jeg reiste videre til Oslo og var med mamma og pappa der.


Hahaha, herregud!

 Dette ble vel egentlig mye lengre enn jeg hadde forventet, haha. Fikk jo med hele gothia cupen!

2 kommentarer


Anne
-11.08.2012 kl:01:07


Bra bilder! :) å den fotballbanetingen hette ullevi ;)
Tiril Irene
-12.08.2012 kl:16:08


åårh, savn!

Skriv en ny kommentar