fuck society's idea of beauty

Jeg blir både lei meg og irritert på samme tid av å se på hvordan samfunnet er, og hva det gjør med oss. Herregud. Det er nesten som om det er en slags "fasit" på hvordan vi skal se ut, hvordan vi skal ha lov til å kle oss, sminke oss, osv. Jeg hater at om jeg våkner opp en morgen og får skikkelig lyst til å kle meg akkuratt som jeg vil, gjør det og kommer på skolen og merker at folk går og snakker. Omtrent overalt får du sykt fort rykter på deg... bare du kler deg annerledes enn vennene dine, fordi de ikke tør å gjøre det selv, fordi du er ærlig og har dine egne meninger? Dette er helt feil.

Jeg er en av de som ser opp til folk som virkelig klarer å være seg selv. Folk som rett og slett gir faen i hva som egnetlig er rett og galt. De som faktisk tørr å kle seg akkuratt slik de har lyst til, uansett hvor mye blikk folk kommer til å gi eller snakke bak ryggen. 

Dagens ungdom, og generelt hele samfunnet har sluttet og gi folk muligheten til å være seg selv. Vi får dårlig selvtillit av å ikke ha nok former, liten kløft, liten rumpe, eller omvendt. Hva er egentlig bra nok? Hva er normalt? Det er rett og slett ingenting som er normalt. Det finnes ingen fasit. Det er du som er fasitten. Du er din egen fasit! Alle er fine på sin egen måte. Vi må slutte å drømme om det vi ikke kan få og heller begynne og være stolt over hva du har selv. Det er jo også en hel del du kan endre på deg selv om du ikke er fornøyd. Men det viktigste av alt: DU skal være fornøyd. Om folk syntes du er stygg på håret, sminker deg feil, kler deg rart, for tynn, for tykk u name it. Er du fornøyd med deg selv, kan du rett og slett gi faen i hva andre syntes om det. Det er du som skal gå slik, ikke de rundt deg. In the end, they'll judge you anyway, so whatever.

2 kommentarer


Maya Holmedal - kommenterer alltid tilbake
-14.08.2012 kl:17:04


ååh, malenfe! fekk frysningar av å lesa det! e heeeilt enig! fekk bedre sjøltillitt av å lesa det!:-D
-15.08.2012 kl:03:42


Jævlig bra og sant skrevet !

Skriv en ny kommentar