ressultatet av rosa hår!

Heidere! Hadde tenkt til å skrive dette innlegget i går, men ettersom det plutselig ble travelt og mamma ville reise med en gang, fikk jeg ikke tid.

Resultatet av håret har dere jo sett, og jeg begynner vel å bli mer og mer fornøyd med det. Jeg syntes bare det rosa kunne vert litt lengre oppe! Det ble jo nesten ingenting.. Men ettersom mamma har en rosa farge hjemme, så skal vi prøve å gjøre det enda en gang senere om jeg enda liker det, og gjøre det slik jeg vil ha det. I utgangspunktet så hadde jeg jo lyst å ha blå, men ettersom de ikke hadde blåfargen jeg ville ha, sto det mellom rosa og lila. Tidligere hadde det stått mellom lilla og blå, for jeg syntes rosa var så uorginalt, ettersom de fleste hadde hatt rosa dipdye. Uansett, falt jeg for rosa. Er så sykt fornøyd med at rosafargn ble så knallsk!
Akkuratt slik så jeg ut når jeg var ferdig. Haha, liker ikke håret når det er så flatt som dette... Ellers lukta håret døøøøødsgodt og var kjempeglatt og mykt! Klarte nesten ikke slutte å ta i det, hehe.

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar