noe du kanskje ikke visste #9

- Jeg er i rank 82 på tetris battle. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan bruke så mye tid på tetris. Husker jeg gikk opp 18-20 ranker på en dag. Litt flaut, men føler meg også som en helt.

 

- Jeg blir aldri helt fornøyd med bilder av meg selv. Finner alltid noe som ødelegger bildene helt. Har aldri vert fornøyd med noen av profilbildene mine heller... Blir bare så lei av at folk begynner å mase om at jeg må få ett pga jeg virker sur ut uten, de kjenner meg aldri igjen og mer shitt.

 

- Jeg er kjempeviktig på at ting skal gjøres riktig, sånn som jeg vil ha det. Egentlig syykt retard! Men om noe skjer som jeg ikke vil skal skje, blir jeg kjempestressa og føler at ingenting fungerer som det skal. 

 

- Jeg går heletiden og tror at det er noen døde mennesker som "går igjen" som ser på meg. Jeg er som du ser veldig overtroisk og er livredd for dette greiene. 

 

- Jeg er blitt helt forelsket i sangen "A girl, a boy and a Graveyard" av Jeremy Messersmith. Dere finner den her på spotify.

 

- Jeg både gruer meg og gleder meg til å flytte til Haugesund om ett år. Det kommer til å bli så sykt rart! Har nesten ikke peiling på noen skoler der, kjenner omtrent ingen og flytter fra alt jeg har vert vandt til i snart ni år...

 

- En av de rareste følelsene jeg har hatt, må være gangsperr rundt håndleddet og egentlig i hele armen. Trodde ikke det var mulig en gang! Fra skuldrene og hele veien ned til hånden.
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar