Blogg


noe som er verdt å høre!

Dette er en sangvideo av en jente fra klassen min! Hun er dødssøt, og ikke minst evig flink til å synge. Smelter hver gang jeg hører henne synge!

 

siden sist har jeg

- stått opp klokken 04.30 for å reise til Bergen i frykt for å opperere, men å ende opp med å ta ett røndkenbilde og speilrefleksbilde, heeehe.

- vert i begravelse. Noe som var utrolig trist.

- vert med herlige folk omtrent hele tiden. Wihi.

- hatt mange prøver og lekser... Jeg hadde 5 prøver og en stilskriving på en uke. Ble seriøst frustrert.

- spilt tre fotballkamper og vunnet alle!- farget håret / som jeg også blogget om- pyntet meg til maskeradeparty!
- ikke minst vert på maskeradeparty! Noe som var veldig koselig.

Også en plass med helt herlige jenter og gutter! Fikk forresten låne maske av Joanna. Syntes den var utrolig fin.

Har gjort en del mer enn dette også, men vil mene å si at dette er nok, hehe :-) Jeg har også evig lite blogglyst, og vurderer rett og slett å kvitte meg med hele bloggen.  Tviler på at jeg kommer til å gjøre det, men om det blir så veldig mye blogging fremover, tviler jeg litt på.

new colour


Det ble mye mer lilla enn forventet, men jeg er fornøyd! 

opptatt blogger

HELLOU! Som sagt så ble det dårlig blogging i helga, men det er vel mulig det kan bli det litt framover også... Har noe å vise dere, da! Må bare få meg i gang med å lage innlegg, heh. Men jeg har igrunn ikke tid til å blogge nå heller.. Må skrive hele framføringa mi til i morgen på tiden som er igjen av kvelden, så dere vil mest sansynlig få høre mer fra meg i morgen!


Hahah, herreguud til sugent innlegg... blir flau

spiderTreningsgud

Tulla. Menjo! Det ble ikke blogging i går på grunn av fotballtrening. Også siden Christian hentet meg etter trening og var her en stund. Nå skal jeg gjøre litt naturfag, gør jeg hiver på meg joggeskoene og tar meg en joggetur, hehe.hardworkinggirl..!

Jeg har seriøst aldri vert så stressa på jobb før..(tror jeg). Så det var utroolig godt å komme hjem idag. Ellers hadde jeg en super kveld i går med gode folk! Og akkuratt nå, kjenner jeg bare trangen til å poste digge bilder av meg som drikker smoothie. :-) enjoyFinaa. Fikk sykt lyst på smoothie nå egentlig...

ressultatet av rosa hår!

Heidere! Hadde tenkt til å skrive dette innlegget i går, men ettersom det plutselig ble travelt og mamma ville reise med en gang, fikk jeg ikke tid.

Resultatet av håret har dere jo sett, og jeg begynner vel å bli mer og mer fornøyd med det. Jeg syntes bare det rosa kunne vert litt lengre oppe! Det ble jo nesten ingenting.. Men ettersom mamma har en rosa farge hjemme, så skal vi prøve å gjøre det enda en gang senere om jeg enda liker det, og gjøre det slik jeg vil ha det. I utgangspunktet så hadde jeg jo lyst å ha blå, men ettersom de ikke hadde blåfargen jeg ville ha, sto det mellom rosa og lila. Tidligere hadde det stått mellom lilla og blå, for jeg syntes rosa var så uorginalt, ettersom de fleste hadde hatt rosa dipdye. Uansett, falt jeg for rosa. Er så sykt fornøyd med at rosafargn ble så knallsk!
Akkuratt slik så jeg ut når jeg var ferdig. Haha, liker ikke håret når det er så flatt som dette... Ellers lukta håret døøøøødsgodt og var kjempeglatt og mykt! Klarte nesten ikke slutte å ta i det, hehe.

pink hair!
Skriver om det senere, må gå!

frisøren i dag!

HEI! Som overskriften sier, så skal jeg til frisøren idag!! Gleder meg veldig. Selv om jeg har begynt å "gruglede" meg litt de to siste dagene, hehe. Denne gangen skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før! Jeg skal farge det!! Hvoran jeg skal farge det, og klippe det, kan dere vel prøve å gjette dere til. Åhh, kan nesten ikke vente til å se resultatet..!!

slik ser jeg ut i dag ;Hvordan tror du resultatet blir?

skoledag nr. 3

Hei! Kjenner jeg er lite klar for skolen idag, ettersom jeg ble vekket en halvtime før jeg egentlig skulle av en evig irriterende lyd. Det vil si at jeg var oppe 06.30. Ellers skal jeg på fotballtrening etter skolen og kommer ikke hjem før halv 8 - 8. Gleder meg til å komme meg på trening nå! Er jo enda syk, men det stopper ikke meg, hehe. 

banket opp

Helå! I dag ble jeg ringt av Jørgen klokken 9(!!!!), der han sa at han var på vei til meg og var her om 20 min. Så siden han kom har vi bakt muffins som var dritgode! Vi hadde også en slags "slålek", haha. Vet ikke hvordan jeg kan forklare det, men jeg så ikke ut på hendene etterpå. Så ut som om jeg hadde blitt banket opp! Hehe, neida, men fikk sykt med prikker på hendene. Blir verre og verre :-OSer enda styggere ut nå..

Hva har du gjort i dag?

deler av min ferie / Oslo

Da jeg skulle hjem fra Gøteborg, reiste jeg bare rett til Oslo og møtte Mamma og Pappa der. Vi lå på Bogstad camping med campingvogna vår. På turen var det bare meg, Mamma og Pappa ettersom broremann jobber. Hadde det utrolig gøy i Oslo! Fikk sett mesteparten av plassene og butikkene som jeg hadde lyst til å se. Kjøpte meg en hel del klær(som jeg også skal vise dere underveis).

Utrolig mye folk! Måtte faktsik gå sikksakk for å komme oss frem. 


Haha, jeg elsker seriøst denne fontenen! Står alltid og stirrer på den.

Vi var på en dritgod resturang! Herregud... Syntes dette var dritflaut. Turte ikke gå nermere enn dette ;-O


Her er meg og Pappa, sitter og chiller ved slottet B-) Ellers hadde jeg ikke med meg kameraet de andre dagene, og gjorde forsåvidt bare det samme. Shoppet, sov, kortspill og litt til, haha.

Seks - syv timer i sola!

Har seriøst hatt en økt på seks-syv timer i sola idag! Ikke i strekk, da. Den ene gangen måtte jeg være med på å lete etter en våtdrakt, og fikk meg en pause inne i kulden på det. Andre gangen klarte jeg ikke ligge mer, for jeg ble heeelt kokt! Da gikk jeg inn og tok meg en iskald dusj. Det var dødsgodt! Selvom det enda blå himmel med 0% skyer og god sol, fikk selv jeg nok. Jeg er jo trossalt syk, og koker max i mine søvnløse netter uansett. Nå skal jeg vaske litt kler og prøve på en liten muffinsbakst etter 4-5 uker uten. Shiiiet!
tattooSisst jeg hadde en slik en på armen, hadde Kamilla teinet på meg. Ettersom jeg er syk og har omtrent ingenting å gjøre, fant jeg ut jeg ville prøve å lage en slik en på meg selv. Syntes dette er dødskult! Her står det fuck på kinesisk, hehe. Men om jeg skulle hatt meg en tatoering, tror jeg ikke det skulle blitt en slik som denne på armen, heh.

dagens form

Formen i dag har forsåvidt vert utrolig dårlig... Våknet med smerte i omtrent hele kroppen, og har egentlig bare hatt det dritkjipt i hele dag. Fått i meg minimalt med mat og drukket på en appelsinjuice kartong, haha, livet ♥ Enda verre å bli slik når det er dritfint ute og vi endelig begynner med fotballtrening... Ikke minst at det skjer rett før skolen begynner, når det er meningen å nyte livet max ut, hehe.


fuck society's idea of beauty

Jeg blir både lei meg og irritert på samme tid av å se på hvordan samfunnet er, og hva det gjør med oss. Herregud. Det er nesten som om det er en slags "fasit" på hvordan vi skal se ut, hvordan vi skal ha lov til å kle oss, sminke oss, osv. Jeg hater at om jeg våkner opp en morgen og får skikkelig lyst til å kle meg akkuratt som jeg vil, gjør det og kommer på skolen og merker at folk går og snakker. Omtrent overalt får du sykt fort rykter på deg... bare du kler deg annerledes enn vennene dine, fordi de ikke tør å gjøre det selv, fordi du er ærlig og har dine egne meninger? Dette er helt feil.

Jeg er en av de som ser opp til folk som virkelig klarer å være seg selv. Folk som rett og slett gir faen i hva som egnetlig er rett og galt. De som faktisk tørr å kle seg akkuratt slik de har lyst til, uansett hvor mye blikk folk kommer til å gi eller snakke bak ryggen. 

Dagens ungdom, og generelt hele samfunnet har sluttet og gi folk muligheten til å være seg selv. Vi får dårlig selvtillit av å ikke ha nok former, liten kløft, liten rumpe, eller omvendt. Hva er egentlig bra nok? Hva er normalt? Det er rett og slett ingenting som er normalt. Det finnes ingen fasit. Det er du som er fasitten. Du er din egen fasit! Alle er fine på sin egen måte. Vi må slutte å drømme om det vi ikke kan få og heller begynne og være stolt over hva du har selv. Det er jo også en hel del du kan endre på deg selv om du ikke er fornøyd. Men det viktigste av alt: DU skal være fornøyd. Om folk syntes du er stygg på håret, sminker deg feil, kler deg rart, for tynn, for tykk u name it. Er du fornøyd med deg selv, kan du rett og slett gi faen i hva andre syntes om det. Det er du som skal gå slik, ikke de rundt deg. In the end, they'll judge you anyway, so whatever.

Søndagskos

Helleeu! Gårsdagen var vel igrunn helt grei. Spiste reker først, gikk hjem, sovnet litt og kjørte opp igjen med resten av gjengen, hehe. Var vel egnetlig veldig gøy på kvelden videre også :-D Nå skal vi spise is før vi skal videre ned og se på film. Kom nettopp hjem fra en tur i Etne hvor vi møtte noen andre og hadde oss litt mat.

Ellers har jeg ikke tatt noen andre bilder enn dette nedforbi, som Christian postet på instagram, haha. Litt stygg i smilet, men skal til tannlegen i morgen for å få fikset det. Gleder meg til å tørre å smile normalt igjen! :-D

Deler av min ferie / Sverige

Hei! Tenkte jeg kunne ha en slags "bildeserie", der jeg poster bilder og skriver litt fra de forskjellige tingene jeg har gjort da jeg har vert ute og reist. Dette kommer jeg til å dele opp i flere deler, slik at det ikke blir alt på en gang. Så da starter jeg med Sverigeturen da jeg og resten av jentene reiste på Gothia cup! 


Disse to søtingene holdt ut med meg i 11 timers kjøring... Vi hadde det utroolig gøy noen perioder, der vi hadde syk latterkrampe, og andre der både rumpe og lår sovnet. Haha, kunne ikke hatt bedre bilkompiser!


Her var vi fremme i Sverige, og hadde sovet over til besteforeldene til Joanna en natt. Dette var så sykt fint! Hadde det kjempegøy sammen med alle. På bildet over har vi akkuratt finnet oss litt smågodt og litt til. Er alltid så gøy å se forskjellen på varene når du besøker andre land :-D


Vi ble egentlig overlykkelige av å få kjøpt ett slikt snopebeger! Var vel bare derfor jeg i det heletatt ville kjøpe meg, hihi.


Her er Joanna og Tiril Irene klare for å reise inn til Gøteborg for å møte de andre jentene på skolen.


Her er alle jentene(minus en) før vår første kamp mot Frankriket.

Etter kampen, var det rett til skolen, dusje og stelle seg, og så gå gjennom denne folkemassen... 


Vi skulle nemlig på åpningsceremonien av gothia cup! Var helt villt!

Jeg har helt sykt med bilder fra det, men det blir rett og slett for mye. Dette måtte oppleves, ikke bare bli sett på bilder, hehe. Vi var på Ullevi stadion(?). Sånn som de spiller i på TV. Denne var HELT full av lag som var med på cupen. Årh.. Kunne heeelt greit opplevd dette flere ganger!Random som spurte om å ta bilde, hhaha, søte.


Dagen etter, reiste vi inn til liseberg etter at vi hadde spilt en tidlig kamp. Dette før vi skulle ned og se en kamp der guttene skulle spille mot Brasil(?)


Fint bilde...Dette var mest sansynlig før den tredje kampen vi hadde.


Resten nedover er vel egneltig bare fra Liseberg. Rakk ikke å ta flere bilder før jeg reiste videre til Oslo og var med mamma og pappa der.


Hahaha, herregud!

 Dette ble vel egentlig mye lengre enn jeg hadde forventet, haha. Fikk jo med hele gothia cupen!

Hjemme, og klar til å begynne og blogge normalt igjen!

Heidere! Jeg skulle vel egentlig begynt normalt igjen da jeg kom hjem på Mandag, men ettersom jeg var hjemme kl 23.00 og vi reiste til Haugesund uten nettverk på morgenen, var det litt vanskelig. Lang setning... Nå har vi besøk av søskenbarnet mitt fra Tønsberg, bestemoren min, kjæresten hennes(samboeren?) og farfar. Senere kommer også Malin og noen andre. Det blir rekefest her i morgen, noe jeg gleder meg veldig til! I går var vi også ute å lyste etter krabbe! Utrolig gøy, og ikke minst spennende. Det ble kun tre stk da, men den ene var veldig stor, haha.

Jeg har ihvertfal utrolig mye å vise dere! Har forresten kjøpt meg mac!! Skriver ett innlegg om det senere. Jeg har jo også kjøpt meg veldig mange klær, og ikke minst tatt mange bilder. Så bloggen skal jeg prøve å få oppdatert så ofte som mulig, og vise dere mye nytt! :-)


Her var jeg i Tønsberg hos tanten, onkelen og søskenbarna mine! :-D

hjemreise i dag, og kenkt fortann...

Heidere! Jeg er enda på Kvernaland hos søskenbarnet mitt. Skulle egnetlig vert på vei hjem right now og vert hjemme kl 3, men selvfølgelig klarte vi og miste toget... Derfor må jeg vente til rundt 7-8 tiden, og kommer hjem kl 12 i kveld. Jeg har jo egentlig vert ute og reist i rundt 3-4 uker nå. Har ikke vert hjemme siden. Jeg har heller ikke fått sovet noe godt siden det. Men herregud, jeg har hatt det så syykt gøy!! Jeg har fått gjort så sykt mye morsomt som jeg ellers ikke pleier å gjøre. Jeg har i tilleg klart å knekke den ene fortanna mi da jeg skulle spise en nektarin... Jeg ble så sykt stressa når det skjedde.. satt med tårer i øynene, ble kokvarm og begyte å svette samtidig som jeg hadde halveis latterkrampe. Dette var jo også selvfølgelig rett før vi skulle ut og treffe mange nye folk. Det gikk bra, da. :-)

Jeg har ingen bilder for øyeblikket, ettersom jeg enda ikke kan overføre bildene fra mitt kamera til Malin sin mac. Så da blir det webcambiler, hehe.


red nailsPhoto BoothHar hatt det veldig gøy de siste dagene, hehe. Bildene over er igrunn bare bilder som er blitt tatt litt her og der når vi ikke har noe bedre og finne på. Blir bedre bilder når jeg kommer hjem. Får ikke overført bildene fra kameraet til pcen her... Jeg kommer hjem igjen på mandag tror jeg! Da er jeg hjemme i noen dager, og reiser videre til Varhaug etterpå. :-) nå skal vi lage middag ;-D

kollasj fra helga!HEY!

Føler det er evig lenge siden sisst! er jo trossalt to uker siden, da. Glemte også å si ifra om hvor jeg reiste... Hadde tenkt til å poste ett innlegg om hvor jeg skulle de neste to ukene, men det ble så knapp tid på slutten at jeg aldi kom så langt. 

Jeg har hatt en fantastisk ferie! Den første turen gikk til Sverige i Gøteborg, hvor jeg skulle på fotballcup med jentene. Herreguuud hvor gøy det var(selv om vi tapte alt)!! Etter dette, ble jeg kjørt til Oslo, hvor vi var i noen dager før vi reiste videre til tanten min og familien i Tønsberg. Vi skulle egentlig på minnekonserten i Oslo, men det ble ikke noe av... Turen videre ble til Mandal hvor vi gikk i dyreparken, var på stranden, gikk litt i sentrum og myye mer kos. Og  sitter jeg i campingvogna til Malin (som er søskenbarnet mitt) sammen med venninnen hennes Silje i Flekkefjord på Egenes. Vi har hatt det så utroooolig gøy! I morgen blir jeg med Malin hjem til Jæren på Kverneland. Hahaha, evig mange navn. 

Når jeg kommer hjem, kan jeg vise dere bildene fra ukene mine! Gud, jeg ler hver gang jeg ser gjennom de... Jeg kan vel prøve å blogge litt før jeg kommer hjem. Lite sansynlig pågrunn av det dårlige nettet her, men jeg får nesten se hvordan det blir :-)

Prøver å legge ut noen bilder fra både gårsdagen og i dag. På bildet uner fra venstre; Meg, Malin og Silje.
ååhh, jentene <3

Nettet er utrolig dårlig her også, så at jeg fikk med alle tre bildene i innlegget er nesten utrolig...!

LMAO

(laugh my ass off)cupcakeDenne type cupcake, var også en sunnere variant!

driving around the sea with this amazing boat!Nei, dette er ikke vår båt. Dette er en random en (hehe). Vår båt er mye kulere! :-D

sleep like an angel


Herregud, smelter! ♥

verdens beste smoothie


Jeg har drukket smoothie til frokost nesten hver dag nå! Er så sykt godt. Orker heller ikke å lage meg noe annet enn smoothie. Hva er vel ikke enklere enn å hive noen bær, litt juice og litt yoghurt oppi en liten maskin? (okei, jeg pleier å ta bærene i mikrobølgeovnen først)

 

- Andre som drikker mye smoothie?

kosloveusomuch ♥

Today

Dagen i dag har rett og slett ikke hatt noen sammenheng. Hvordan kan det ha seg at når du sovner i 7-tiden, at du blir lys våken kl 10? Etter dette vekket jeg mamma, og snakket om hele gårsdagen med henne, haha. Ellers har jeg sovnet i solen (og fått skille!!!), sovnet på sofaen og bare gått rundt og chillan i hele dag, hehe. 


Ellers var dette outfit for idag! Hadde med meg Mina overalt, så vil påstå at hun blir en slags outfit.


Body - Bikbok // Shorts - Vero Moda


uforglemmelig!

Herregud, gjett hvem som kom hjem halv 5, og satt oppe i flere timer før jeg sovet! Gårsdagen var dritbra, hahaha, hadde det så utrolig morsomt. Denne helgen blir vel ikke glemt med det første, hehe. Og nei, jeg drikker ikke!


stått opp for to timer siden...

Hahah, åååh, var ute til 4-halv 5 i går! Kom hjem til urørt hus, der stakkars lille Mina (som er hunden vår) hadde stått ute på terrassen med døren åpen hele tiden. Helt alene! Jeg tok henne med meg ned og la meg til å sove med Mina i armene. ♥ Nå har jeg gjort meg klar til å reise på sykkeltur med en venninne! Wii. Tror det blir sent i dag også, så vet jeg ikke om bloggen blir rørt før jeg kommer hjem, hehe.
bilder fra gårsdagen!

åååh, så lagde vi verdens beste kake!!!

changes

Har skiftet piercing nå, og guud, hvor fornøyd jeg er! Elsker den.

Piercingen er fra crazy-factory, og kostet ikke stort mer enn 40-50 kr. 

be yourself kids av bittelilletine!

Kom over bloggen til bittelilletine som blogger om akkuratt det hun føler for å blogge om! Hun er 23 år, og har utrolig mye kult og snakke om. Kom også over videoen nedenfor som er ett utrolig godt ekempel på å være seg selv. Satt vel å lo gjennom filmen her, hehe.

 

Besøk bloggen hennes her!

newcubus - 99,-

raindropvi har fått kattunger

For noen dager siden, ble jeg vekket med en beskjed om at vi hadde fått en liten kattunge på vaskerommet! Ble kjempegira og skyntet meg inn for å se. Der fikk jeg se en kjempeliten, søt, svart pus. Vi var sikre på at vi ikke ville få flere kattunger på henne, siden hun er så gammel og har født enten syke eller dødfødte kattunger de siste gangene. Nå har vi to stk. En svart og en grå, hihi. 

Jeg har fått ordnet FB for de som lurte. Var brodern og søskenbarnet mitt som har hatt det dritdigg meg å skifte passord..

verdens fineste kjole

I dag fant jeg verdens fineste kjole på nelly! Kjole her

fyyyfaen!

Jeg skulle logge innpå facebooken min som vanlig helt til dette dukket opp:Jeg sjekket loggen min, og der avsluttet jeg facebook 00.23. E-postadressen som facebook ligger på er ikke i bruk lenger, ettersom jeg ikke klarte å komme meg innpå den heller for en stund siden.

 

- Noen som kan hjelpe meg??

Langfoss opp!

I dag var jeg og mamma på toppen av langfoss. Kan vel ikke påstå at vi hadde en rekordtid oppover, men det var likevel veldig gøy! Møtte også på mange positive og prateglade folk oppover. Nå kan jeg vel ikke gjøre annet enn å glede meg grenseløst til en travel dag med mange folk på jobb i morgen, hehe. :-)
1 stk gira mamma!this pain never ends.

Jeg er vel av den type jente som folk egentlig ikke helt greier og plassere. Jeg er for glad, jeg prøver for hardt, jeg klager for mye, jeg er for stille, jeg er formye sint, jeg har for sterke meninger... JA, jeg er menneske. Jeg har gått igjennom så utrlolig, utrolig mye vondt det siste året som egentlig ingen vet noenting om. Det er ikke noe jeg har lyst å sette meg ned å snakke med noen om, heller ikke på bloggen. Alle gangene folk har lurt på hvordan jeg har det eller om jeg har det bra, og jeg svarer ja er så altfor mange...

strawberrysiden sist.

Jeg må vel beklage den dårlige blogginga siden sommerferien startet. Humøret har ikke vert helt på topp, og jeg har forsåvidt gjort andre ting enn å sitte hele dagen med dataskjermen, eller vert ute og tatt bilder. Siden ferien startet har jeg hatt noen dager på jobb, jeg har kjørt båt, vært ute i solen, en tur til Haugesund, i nyehuset, sett evig mange episoder av the walkong dead (som jeg foresten er helt hekta på) og så har jeg funnet på ting med folk og litt til.tiredoutfit

Genser - Bikbok, Bukse - H&M

 Egentlig bare veldig chill, men noe jeg ikke føler meg helt "paff" i. Buksa er også ny fra da jeg var i haugesund med Tiril Irene og Joanna. Jeg digger den, seriøst!! Utrolig kjipt at jeg fikk en del upassende kommentarer på den, da, men jeg kjøper jo ikke klær som skal tilfredsstille hver og en. Jeg tilfredsstiller meg selv. Da er jeg fornøyd.

pakke i posten!

I går fikk jeg piercingene mine i posten! Jeg er veldig fornøyd med alle. Var litt i tvil om jeg hadde tatt "stanga" for kort eller for lang, men den var akkuratt slik den skulle være. Virket som om det var veldig bra kvalitet på de også. Gleder meg til å få brukt alle!
trening!


Har trent en del i det siste, noe jeg kjenner utrolig godt på kroppen! Hadde det dritgøy på fotballtrening idag, i tilleg til at jeg fikk hentet både baggen og overtrekksdressen med navn osv på etter trening. Nå sitter jeg nydusjet i store, gode joggeklær. Har nettopp ryddet ut av klesskapet også! Fornøyd! I morgen skal vi på ett museum med skolen, satser på at det blir bra! :-)

newGinatricot - 149,-

bad dayHadde dritvondt i hode da jeg kom hjem og sovnet for en stund siden. Nå kjenner jeg meg superdaff og sliten i hele kroppen. Tidligere i dag, fikset jeg og pappa en tur innom fotobutikken for å få takkekort slik at jeg får de på tirsdag (!!). Vi var også en tur innom MX for å fikse bokstaver som skulle stå på overtrekksjakka, overtrekksbuksa og bagen som vi fikk sponset. Wiii! Nå skal jeg bake litt muffins og lage smoothie for å få opp humøret, hehe. Har jobbhelg og skal jobbe 13.00-18.30 i morgen og 14.00-19.30 på søndag, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget da.

homemade!

I går fant jeg fram en rosa bukse som jeg aldri bruker og som er grusom å ha på som bukse, som jeg klippet til shorts! Skal kjøpe nagler og feste på den, gleder meg! Blir dritbra når jeg har fikset den ferdig!

 we're like strangersoutfit


singlet - bikbok, tubetopp - gina tricot, bukse - cubus, smykke - glitter, ring - gina tricot

Flere bilder fra fotografen
design under "oppussing"

Prøver å få til designet nå, så det kommer nok til å se litt rotete ut fremover. Veldig usikker på hvordan headeren min skal se ut. Klarer heller ikke finne ut hva overskriften min heter, slik at jeg kan endre den... Ellers har jeg klippet mina, vert i Skånevik og spist is (♥) og ikke minst så har jeg kjørt båt i dag(!!!).


Random fra bilturen hjem fra Stavanger i går.

 

update

arh, hadde tenkt å endre designet nå som jeg har bilder jeg kan bruke, men jeg har null inspirasjon og alt blir bare kluss. Det skal ikke se slik ut... Jeg får ikke tid i morgen, men om jeg får tid i helgen, skal jeg gjøre det ferdig! Tenkte også og poste de siste bildene fra fotografen, men får ikke tid. Er dødslei etter både tentamen og trening. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i, så blogging for imorgen blir nok ikke prioritert først. Håper for all del at jeg ikke kommer opp i matte(!!!!)...


random

slik føler jeg meg nå


HAHAHAHAH, dritstygg, jo! 

 

Må si jeg er drittlei av både tall og a,b,x og y-er...... Hele tentamenen kommer til å gå ræv. 

en liten oppmuntring for dagen


 

De smaker dødsgodt!! Har allerede spist fire, men det skulle bare mangle ettersom at jeg er stuck med matte i hele kveld.

jeg er i skoleavisa!

Jeg har fått en hel side i skoleavisa i forbindelse med blogginga. Er utrolig fornøyd!

  

jeg har fått bildene fra fotografen!

Ble ikke like fornøyd med alle. Bildene jeg ikke på CDen var sykt dårlige. Så ut som om de ble tatt med ett kamera fra 1980-tallet som hadde max 5 megapixler... Ellers tok jeg bilde av bildene vi fikk i utenom, hehe. Disse er også litt skurrete, men mye bedre enn de på CDen. 

Jeg legger bare ut bildene jeg syntes så helt greie ut, og de jeg har akkuratt nå. Bildene uten bunad kan jeg legge ut senere. Nå må jeg pugge litt matte.... åååårh.

klar for skoleeen!


 

I dag har vi en praktisk prøve i mat og helse, jeg skal ta sprøyte, fotballtrenging etter skolen og så skal jeg prøve å få fikset CDen med bildene fra fotografen, wiii. 

 

Hva skal du i dag?

deilig frokost


noshittmaimåneden
klar for kino!i really miss youwhy do you pick me up, to watch me fall?traveltraveltravel

Åh, de siste dagene har jeg hatt noe å gjøre omtrent hele tiden. Ikke at det er så veldig viktig det jeg gjør, men jeg tenker så sykt mye mindre på ting som syker meg ut når jeg har noe å gjøre hele tiden. Det blir bare helt random. Jeg ble med ut til nye huset (vi har kjøpt oss nytt hus i Haugesund. Skal fortelle mer om det senere) for å luke ugress og slikt, haha. Plutselig begynner jeg og støvsuge gulvet, rydde og vaske kjøkkenet, rydde rommet og ta ut av oppvaskemaskinen hele tiden. Jeg spurte mamma om og lage middag, hahaha. Tenk da, jeg begynte og skrelle poteter, raspe gullerøter, lage saus (plusspluss). Husmor neste elns.Kjenner jeg blir stolt

 

I dag måtte jeg få mamma til og stoppe bilen fordi jeg fikk så gruuuusomt krampe i foten. Kan vedde på at jeg sto hvertfall ti minutter utforbi bilen og hoppet rundt med krampe.....

ready for tentamen

Hahah, jeg drikker aldri brus.

pictureJeg har hatt en helt fantastisk helgetur!

Åh, det har vert så sykt digg! Jeg har gjort alt fra å ri på sauer, og stellt griser til å sole meg på stranden med en herlig gjeng. Jeg klarte også å bli helt tomat kun på ryggen og bak på bena, siden jeg hadde solt meg med babyolje og bare hatt sol bak. Har ihvertfal vert en helt fantastisk helgetur på evig lenge! 4-5 timers reisetid...

Nå er jeg på vei ut døren for å ta bussen til Marianne. En god stund siden jeg har sett henne nå, så dette blir braa! Vet ikke om jeg får blogget noe der borte, men kamera er med. Må nesten få pakket ferdig og litt til. Ha en god helg videre!! :-D
cupcakes

sovetroll

I dag klarte jeg å sove bort tiden jeg hadde planlagt til å trene, rydde, pakke og andre småting. Ble så sykt forvirret da jeg fikk en telefon smellt i tryne, og en beskjed om å snakke med pappa. Etterfulgt av å bli sprutet på av kaldt vatn. Skulle banket de, skulle jeg! Neida. Ellers har jeg vert til fotografen i dag for takkekortene mine. Var egentlig grusomt flaut og gå gjennom senteret i bunad, og komme ut av senteret der det sitter en hel gjeng av folk.. arh. Tror bildene ble bra, da!
Think about you only two times a daydårlig bloggtid

er herlig sol heletiden nå! Evig lite blogglyst egentlig, men jeg skal prøve å poste litt innimellom. Skal til fotografen i morgen, så håper på det blir noe bra bilder da, slik at jeg kan endre litt på designet og litt til. I dag har jeg ikke gjort annet enn å svette i solen, åååh ♥

 
Fall seven times


stand up eight

heyo!

Har igrunn hatt en fantastisk fin dag idag. Var deilig sol i hele dag, jo! Vi hadde igrunn en veldig chill dag på skolen idag også. Etter skolen var det fotballtrening som av utrolig varmt. Etter dette var jeg med Erik og Jørgen rundt i sentrum bare. KUL B-)


KULKULKULKUL. Har forresten kjøpt meg ny genser fra cubus. Elsker den!

 

Men klage på solen kan jeg hverfall ikke gjøre! Har du solt deg i dag? :-)

fiolettSiden sist...

Har jeg reist til Odda, og hatt bursdagen min der. Da var jeg en tur på kafè med Besta og på besøk til en veninne senere. Hadde det utrolig koselig! Bortsett fra det, har jeg vert på jobb i dag i converse(!!!), noe som var helt jævlig igrunn! Ellers, var det en helt grei dag på jobb :-) Jeg har ikke tatt så mye bilder, egentlig. Selv om jeg hadde med meg kamera over alt...


Random XDXD

favorittpiercing!

Nå kan jeg endelig bruke favirittpiercingen min! Da jeg kjøpte den, var jeg litt usikker på at den var for lang, men det er den jo abselutt ikke. Har ventet med å bruke den pågrunn av at jeg hadde betennelse, jeg var redd for at den skulle henge seg fast i ting å rive opp og ikke minst at det bare var jeg som kom til å se den uansett. Nå er det jo sommer, så jeg gleder meg til jeg får på bikinien! :-D

 


HUD

 

- Hva syntes du?

Gratulerer med dagen, Norge!happydays!
HAHAHA, han er helt gal.

englefjesHan er en skikkelig badass!

herothose days who're greyKonfirmasjonen til Malin!

 

  

Det var en utrolig bra konfirmasjon! :-)

søte jenter


Ble litt dårlig tid til å blogge når jeg kom hjem i går. Prøver på ett innlegg når jeg kommer hjem fra skolen! :-)

i dag er jeg på besøk til denne tigergutten!

Hun hadde konfirmasjon i dag, og det var helt fantastisk! Kommer med bilder og ting når jeg kommer hjem!

dårlig form i dag

I dag måtte jeg faktisk bli hentet på skolen. Tror aldri jeg har måttet bli hentet på skolen på denne måten før, om ikke jeg husker helt feil. Så dagen min har forsåvidt bestått av sofasoving, syting og litt kos med valpen ♥ Hvordan syk jeg er, er vel helst vondt i hode, feber, sår hals, tett, samtidig som det føles ut som om hele kroppen har gangsperr eller at jeg er blitt skamslått overalt.

 

Siden jeg ikke ser så bedårende ut akkuratt nå, kan jeg heller vise dere ett digg bilde av valpen;


Jaaa, han sov sånn i sikkert 2-3 timer, haha.

produkter fra e.l.f!

For en stund siden, bestillte jo jeg noen produkter fra elf. Dette ble på opptil ca. 350 kr, men på grunn av toll, betalte jeg 200 kr ekstra, heh. Jeg er igrunn utrolig fornøyd med alt! Haha, har jo ikke prøvd alt enda,da, men det jeg har prøvd til nå, er jeg veldig fornøyd med. Jeg kan hverfall si det sånn at du får veldig mye for pengene. Tenk da, prisene jeg betalte var kun 13, 31 og 51. Ingenting kostet mer enn 51 kr.


jeg har prøvd den beige neilelakken, og den er vel egentlig bare helt vanlig "hudfarge" på neilene. Det var igrunn slik jeg ville den skulle se ut. Den tørker fort om du tar et tynt lag på neilene, men selfølgelig finest om du tar to, hehe. Tar du to lag, er det lett og få hakker visst du tar på ting etterpå.

 


Dette er jo da en face primer til 51 kr. Jeg har aldri prøvd en face primer før, men jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med denne!

 

 
Gleder meg helt sykt til å bruke disse!

 


Tidligere, har jeg hatt en concealer fra H&M, som av elendig. Da jeg prøvde denne, ble jeg nesten frelst.

 


Dette er ett slags "pudder" som du kan påføre etter foundation, om du ser litt orange ut elns, haha.

 Haha, i helgen kjøpte jeg light foundation-pudderet av Malin, og fikk det andre sammen med resten. Jeg er kjempefornøyd med beggeto! Jeg blir ikke lenger orange ♥

 Gleder meg til å prøve disse !!!

 


Dette var litt vanskelig å påføre, men følte jeg fikk mye mer naturlige øyenbryn.

 


Disse har jeg ikke prøvd enda, men tror de skal være gode :-)

 

- Har du bestillt fra elf før? 

family


Haha, farfar ♥

Pakke i posten!

 

Viser dere i morgen! :-)

picturederfor har jeg blogget lite i det siste

Grunnen er like enkel som at datamaskinen som jeg har brukt de sisste fem årene, har fått ett smell og fått knust skjerm. Hvordan det blir med eventuelt ny eller noe, vet jeg ikke enda. Blogging fremover skjer jo da gjennom pappa sin pc. Haha, jeg hater å legge ut bilder av styggeste toshibaen min...

Jeg er blitt "kvinne"

I går hadde jeg en av de beste dagene noen sinne. Det var helt fantastisk, utenom hvor utrolig vondt i  magen jeg fikk, og alle bildene der smilemusklene ble lammet, haha! Mat og alt var helt perfekt, og ikke minst utrolig mange fine gaver. Jeg fikk også verdens fineste tre taler. Kjente jeg fikk noen tårer i øyekroken kan du si.


Jeg brettet også evig mange servietter på fredag!

 


Som sagt, fikk jeg utrolig mange fine gaver!

 


muffinsene jeg bakte, hehe.

 


Dette er nesten verdens beste mann ever made, og ikke minst jenta til høgre! 

 


Kakebordet. Elsket hvordan kaken med bildet av meg ble! 


 

 

 

 

Kan ikke si mer enn at jeg er 100% fornøyd!

summer

I går var det seriøst verdens fineste dag! Jeg tror det var over 20(!!!!) grader. Da jeg var hjemme, gikk jeg i shorts hele tiden, samtidig som jeg lagde meg en god smoothie. Var så sykt herlig!

 

 

better than money