innkjøp


my new love..!

Som jeg har nevnt tidligere og som noen av dere helt sikkert vet, så har jo jeg kjøpt meg mac! Herreguud, jeg kunne ikke vert mer fornøyd! Dagen jeg fikk den i hus, var jeg helt skjelven av glede omtrent hele dagen. Har hatt lyst på en så utrolig lenge. Ettersom jeg har hatt min Thosiba i lengre enn 5 år, var det også på tide med en ny en. Jeg fikk jo også min 2050 kr billigere enn den egentlig koster! Altså 7950 kr. Grunnen til det, er fordi det nettopp er kommet en nyere modell som det omtrent ikke var noe forskjell på fra min. Eneste forskjellen var at den har 3 USB hål (?) og litt raskere. Ikke mye, men pittelitt, hehe. Fikk den også billigere fordi jeg fikk siste som var igjen! Dette var jo også utstillingsmac'en, så den eg jo blitt brukt ogsånn før jeg fikk den, men dagen etterpå reiste vi inn og fikk den fabrikkinnstilt igjen. Det vil si at jeg fikk den slik den skal være. Helt ny!

Ettersom jeg leverte den inn uten laderen når jeg skulle få den fabrikkinnstilt, fikk jeg med en ekstra lader i tilleg! Den er jo ikke helt ny å fin, men den funker jo. Nye ladere er jo også veldig dyrt, heh :-D Så jeg vil annbefale mac på det sterkeste!! Jeg har MacBook Pro 13 tommer. Den er jo selvfølgelig veldig dyr, men jeg vil mene å si at det er verdt det. 


♥♥♥♥

dagens innkjøp!

Hei! I dag har jeg seriøst hatt en utroolig tung dag!! Vi hadde tre timer gym og fotballtrening etter skolen. Og flink som jeg var, glemte jeg fotballsokker igjen, og måtte trene enda en gang med vanlige helsokker (sånne minikorte). Om du spiller fotball, så skjønner du kanskje hvor evig vondt der er... Men etter trening så gikk jeg og mamma opp på fotobutikken (fordi hun skulle ha seg noen lerret elns) og så kjøpte jeg meg kontroll til kameraet!! Er så sykt fornøyd! Har hatt lyst på det utrolig lenge nå. 
Gleder meg til å begynne å bruke det! :-))

ny genser

Heidere! Var en tur til Haugesund i dag. Fikk så dårlig tid at det ikke ble noe blogging før vi reiste. Kjøpte ikke så mye mer en en fin rosa strikk-genser, en vanlig svart shorts til og sove i, sokker og undertøy, heh. Skulle vel egneltig bare bort til Haugesund for å se om de hadde nagler, men det var visst utsolgt...


199,- H&M

Nytt

Her er en outfit fra jeg var i Tønsberg, der jeg også viser mye av det jeg kjøpte meg i Oslo :-) Har også omtrnet samme outfit i dag. Eneste forskjellen er smykket og buksen. Hadde tenkt til å gjøre det samme i går, men blogg.no klikket, så jeg fikk ikke lastet opp noen bilder. 
Hvit strikk - Vero Moda - 129,-

Skinnvest - H&M - 299,-

Smykke - Nastygal.com - 129,-

Lommebok - Mango - 199,-

Bukse - Vero Moda - (husker ikke pris)

Sko - Converse - 699,-