januar 2012


iloveyou

 

have some fun

.

key

lykkerus

Denne befant seg nede i postkassa mi igår. Åh, gleder meg til å bruke den!

good feeling

Altså, jeg skal få fikset designet så fort jeg får noen fine bilder å bruke, hehe.

 

I morgen får jeg besøk av verdens beste søskenbarn og veninnen hennes. Før de kommer, skal jeg være med noen veninner fra klassen. Gleder meg! Skal prøve å få tatt noen bilder fra helga og vise dere senere.

 

Hva skal du i helgen?

high heelsDisse er så sykt fine! Kunne godt tenke meg ett par i svarte. Vurderer å bestille de svarte under fra Sverige, men mange som sier det er umulig å gå på de? Vet heller ikke om jeg har penger til det. Hihi, men jeg liker å tenke at mamma skylder meg penger.

           Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden

direktelink

football

Etter fotballtrening idag, var jeg flink og endelig fikk kjøpt meg fotballsko! Siden jeg begynte, har jeg alltid brukt Ann Therese sine. Nå kan jeg endelig trene og spille i mine egne sko! 

Spiller du fotball?

all star

updateÅååh, kjenner det blir godt å legge seg i kveld! Hele dagen har vert basert på tilfeldigheter. Føler jeg har nådd målet som spontan. For første gang, klarte jeg å forsove meg. Jeg kjører 20 minutter med buss hver dag, som  vil si at siden ingen var hjemme i dag, hadde jeg ikke rukket skolen. MEN, jeg eiger indre krefter som gjorde at jeg fikk i meg frokost og kom meg på skolen. Jeg måtte også ut med hunden i dagtidlig. Så der gikk jeg, barbent med bare en stor t-skjorte på isen med hunden. 

 

Hva har du gjort i dag?

inspirasjonif you never try...

jeg er tilbake

Jeg ble vel borte litt lenger enn jeg så for meg. Var vel egentlig like greit, ettersom hverdagene ble dødstunge. Men nå som jeg har fått den gamle datamskinen til pappa (som her lik min gamle, som er helt kresja) kan jeg endelig se, laste opp og bla gjennom bildene mine! Jeg ser for meg at jeg ikke kommer til å blogge så mye om hverdag, men heller mer bilder og slikt.Med jentene før jul

winter


update

Jeg har helt sykt lite inspirasjon for tiden, i tilleg til det så får jeg ikke inn bilder på pc'en. Jeg kommer sansynligvis fullt tilbake når jeg har fått fikset pc'en som ikke blir så lenge til. Kanskje en uke.

random