februar 2012


enda syk

Ligger enda døslått på sofaen hele dagene. Jeg har aldri vert syk så sinnsykt lenge før. Ingenting hadde vert bedre enn å blitt frisk til helgen. Ikke at jeg skal noe spesielt, da. Så jeg må nesten bare beklage det utrolige bloggfraværet mitt, men har nesten ikke energi til å stresse med bloggen. Ikke har jeg noe å blogge om heller.

picture

bildeserie
 

hva syntes du?

hjemme igjen!

Åh, endelig hjemme etter en hard tur på fjellet. Feberen ble enda høyere, forkjølelsen ble myye verre, hodeverken sitter trofast som alltid, men selvfølgelig, det måtte jo også til en ørebetennelse. Yey. Det er litt kjipt å gå i evigheter på skolen og vente på å bli syk, og så bli syk i ferien. Lykkejente.

 

Random


 


Fikk også dette spørsmålet av en leser her en dag;

 

" hvordan har du klart å komme så fort over bruddet mellom deg og "kjæresten"?" 


Sannheten er vel at jeg ikke er kommet skikkelig over han. Han har fortalt meg så mange ganger at jeg bare må glemme han for nå. Jeg er ikke så jævlig idiot og kan klare å glemme kjæresten jeg har hatt i to år på bare en til to uker. Hva han klarer, får vel være opp til han.

the boys who

stay sick

Videre blogging kommer til å bestå av webcam bilder.

 

Tror faktisk jeg har hatt litt feber siden torsdag og bare blitt verre og verre. Utrolig kjipt å sitte på besøk i ferien samtidig som jeg er syk. Vil mye heller være hjemme fra skolen eller ligge hjemme og dø enn å bruke ferien til Malin på å sutre. Just stay strong, yeah.

 

Skjorta er forresten ny. Kjøpte den for å sove i.

 

Hva skal du i dag? 

ute å reiser

Etter skoleballet på torsdag hadde jeg null energi igjen til å blogge. Reiste også til stavanger kl. 7 om morgenen, som jeg glemte fortelle. Jeg reiste til verdens beste Marianne og var hos henne i helgen. Hun hadde ikke pc, så jeg fikk ikke blogget hos henne. Nå sitter jeg hos søskenbarnet mitt, malin sammen med Jenny :-D

 


Bilde fra helgen de var hos meg.Right now

 

På tirsdag reiser jeg med bussen til fjellet og møter mamma og de, så jeg tviler på at det kommer flere innlegg. Mulig det kommer ett par.

 

Har dere også vinterferie?

Isåfall, hva gjør du i ferien?

ballkjolen

Imorgen har skolen arrangert skoleball, noe som jeg gleder meg skikkelig til! Dere vet, da fikk jeg selvfølgelig mulighet til å få mamma til å kjøpe kjole til meg. Det er mange som har lurt på om jeg skal ha den røde kjolen, siden jeg viste den frem kun noen dager før ballet, men nei. I midten av januar, bestillte jeg og mamma en kjole fra asos som jeg skal bruke. Jeg er såå fornøyd! 

 

 

Vi har altså årlig skoleball/skoledans, som vil si; ingen prinsessekjole...

 

Har dere skoleball/skoledans?

Hva syntes du om kjolen?

happy valentine's day!

Jeg hadde det utrolig koselig igår! Bakte søte muffins, fikk sjokolade (♥!!) og skulle egentlig laste ned en kjærleik-film, men den skulle abselutt bli ferdig da jeg skulle legge meg.

 

Innlegget ble litt forsinket.

ingen fjortis

Blir faktisk litt flau over meg selv av og til. De fleste jeg er med, vet at det bare er tull og at jeg egentlig ikke fremstår som en skikkelig trutmunn-fjortis. Men noe jeg har lagt merke til er at noen av de jeg er en del med, mener jeg gjør det så mye at jeg ikke gjør det for tull. Jeg tar nesten alltid dødsstygge bilder, for å ha det morsomt med meg selv, haha retard. Det er jo flere meninger om hvordan man er når vi er fjortisser. Selv kan jeg ikke se for meg at jeg skiller meg ut som en.

Selv om jeg er blogger da XDXDXD.


// meninen med innlegget var å vise kjolen litt annerledes. På det første bildet ser den veldig posete og egentlig ikke så veldig fin.

you were a piece of everything

Ja, det er sant. Det er slutt mellom oss. Jeg har det ikkje "bra" men jeg er ikke helt knust heller, ettersom dette har skjedd såå mange ganger. Forskjellen er at nå skjer det faktisk. Vi er venner og kan snakke normalt med hverandre. Men jeg er ikke sikker på når det kommer til å gå opp for meg at jeg ikke har han på samme måten som jeg (sånn cirka) har hatt han i 2 år nå. Dette er så utrolig vanskelig! Uansett så skal jeg klare meg, og se hva som skjer videre. Jeg er selvfølgelig utrolig glad i han enda, selvom dette som har skjedd, skjedde.

 

Haha, neeei, jeg valgte ikke ut de fineste bildene. Jeg kan sikkert komme med en liten del to, om dere vil? :-)

icepicture

Dette bildet ble jeg faktisk veldig fornøyd med. Tok noen andre også, som var veldig like. Jeg tror jeg skal fikse litt mer på de, så kan jeg vise de til dere senere.

 

Hva syntes du? 

stress

Fikk faktisk null tid til blogging i går. Kom hjem i ti tiden, og med en gang jeg kom hjem måtte jeg dusje, rydde hele rommet(les; hele rommet. Altså alt som pynt på nattbodet elns. Pappa skal skifte golv) og øve til prøve. Fikk ikke tid til prøven da, som resulterte braaaaa...

I helgen er jeg jo hos Sverre, så hvordan det blir med blogging, er jeg ikke helt sikker på enda. Jeg lager nok noen arkivinnlegg og poster etterhvert. Vi får se :))

can't wait

For litt siden, fant jeg en dødsfin kjole på nelly som mamma ikke lot meg bestille. Jeg overvåket kjolen dag inn og dag ut. Størrelsen min var nemlig utsolgt. Etter 1-2 uker hadde de endelig fått den inn i min størrelse igjen, så jeg sendte link til Sverre kanonfort og bedde han fint om å bestille den til meg. Jeg trodde vel egentlig ikke at han kom til å gjøre det, men gjett hvem som svarte meg etter noen timer med: "Nå er kjolen din bestillt!". Var heeelt i skyene, men kunne ikke si noe til Mamma, hihi. Hun vet det nå da. Jeg får den når jeg skal til han i helgen. Gleeder meg!!Direktelink

(jeg skal selvfølgelig betale han tilbake)

music

Stand behind the music - Amjulie

 

Dark paradise - Lana del rey

 

'74-'75 - The Connells

 

Laserbeam - Flipsyde

 

You found me - The fray

 

Let us stay young - Urban cone

 resten av musikklisten min, finner du HER

noe du kanskje ikke visste

- Jeg sover med tre dyner og tre puter. Ingenting er bedre enn å ligge varm og god under to dyner, og en stoor pute.


- Jeg elsker å gå med høghelte sko. Ikke det at de jeg har er så gode og gå med, men hver gang jeg prøver noen eller låner skoene til veninnene mine, føler jeg meg alltid så bra. Kjenner jeg blir mye mer rak i ryggen og føler meg slankere.


- Jeg tørr ikke se sannheten inn i øynene. Selv om jeg får det servert på sølvfat omtrent hver dag, later jeg som det er noen andre.


- Jeg tror på det overnaturlige. Helt siden søskenbarnet mitt begynte å snakke om at hun hadde sett så sykt mye da vi var i 10års alderen, og jeg begynte å lese om det på nettet, har jeg vert helt overbevist om at det er sant. Har også blitt fortalt om opplevelser som noen av de nermeste av meg har opplevd gjennom spiritisme. 


- Hver gang jeg er ute og jogger, tror jeg at noen skal hoppe ut og ta meg. Jeg er ute når det er omtrent helt mørkt, så jeg kan ikke se hva som ligger i veikanten. Blir alltid dødsredd om jeg hører en lyd og springer rett hjem.

 

- Jeg setter ofte alt for høge krav til meg selv. Dette er vel den største grunnen for at jeg er så sliten og ofte mangler engasjemang i ting.

 

- Første gang jeg hadde besøk av Sverre, var jeg så i skyende forelsket at jeg ikke klarte å spise. Jeg tror egentlig det var da jeg begynte å venne meg litt til å gå en dag uten mat. Dette gjorde jeg sikkert en til tre ganger hver måned. Altså, jeg spiser normalt nå.

 

- Jeg er redd for å feile. Jeg er kjempredd for å velge feil og ende opp med en haug av problemer. 

 

- Jeg får det helt av å ta på en røyk eller snusboks. Vet ikke hva det er, men tror jeg har satt en sperre for meg selv at det er farlig elns. Husker jeg ble helt skjelven da jeg måtte holde en påtent røyk for en. Tror jeg blir litt sånn med alkohol også. 

 


picture

Jeg ble vel ikke helt fornøyd med bildet, men følte det ble litt mystisk på en måte.Hva syntes du?

bloggern

Har vel egentlig ikke gjort så mye mer enn å rydde rommet, og hatt besøk av denne kjekkasen her;

Vi gjorde vel heller ikke stort mye mer enn å sove, snakke og lage noe sjokoladegreier.

sovemodus

Har vert i Etne i omtrent hele dag. Egentlig hatt det dødsgøy! Nå skal jeg legge meg, og vente på at sverre (sansynligvis) kommer i morgen.

gårsdagen

Først reiste jeg innover til Etne og møtte Linn Hege og Ingrid på sentere, så gikk vi bort på fønix for å spise litt. Utrolig koselig, og ikke minst morsomt!Etter noen timer med disse herlige jentene, kom Sverre og hentet meg. Var med han i en time eller to til Pappa kom og hentet meg igjen, og kjørte hjem. Da jeg kom hjem, ble jeg måkemann i blå dress og måkte i 2-3 timer. Kjente kontoen vokste der, ja. 

Like a boss.

 

Etter en hard økt med måking av snø, hadde jeg det egentlig utrolig gøy med mamma og de, haha. 

update

Har hatt en fantastisk dag. Tell you tomorrow. :-D

legg merke til at ingrid(venstre) sin klokke er 1 minutt feil.

some die young

 

Åååh, denne er så fin!! Fikk høre den av Ann Therese her en dag og ble heeelt forelsket ♥

dårlig blogger

Jeg klarte vel ikke fullt ut målet mitt om å bli en aktiv blogger. Enda en gang, må jeg prøve å få ting til å falle litt på plass. Føler meg som en skikkelig taper som sier det. Men, jeg skal prøve og få til noe neste uke. I helgen er jeg på fjellet uten nettverk, så det må bli på mandag. Skal bli flinkere, lover!


RandomBtw, var også noen som lurte på hvor kjolen jeg fikk var fra. Jeg kjøpte den på salg på asos. Direktelink

picture