mars 2012


hei

Nå er jeg endelig hjemme i min egen seng etter en uke hos farfar og en på Kvernaland på besøk til Malin. Jeg har jobbet tre dager med unger i 2-3 års alderen. Utrolig søte unger i grunn! På den ene siden hadde jeg det utrolig koselig med ungene, og følte at jeg fikk god kontakt med mange av de. På den andre siden står jeg fast ved at jeg aldri skal jobbe i barnehage, hehe. 

 

Ellers har jeg mye og vise dere! Jeg var en tur innom Bryne med Jenny og handlet litt, i tilleg til at Mamma og Pappa er kommet hjem fra Egypt og har kjøpt litt til meg. Har også fremkaldt bilder som har kommet. De kom i feil størrelse, men det gjør vel ikke så mye.

 

lever livet

Har stort sett vert opptatt hele uken. Det er en del som skjer rundt meg for tiden, som gjør at bloggen ikkje blir oppdatert like mye som vanlig. Jeg bor hos farfar til tirsdag, som vil si at jeg har mulighet til å være med folk så mye jeg vil, heh. På tirsdag, reiser jeg til Kverneland og bor hos Malin, for å jobbe i barnehagen i tre dager. Jeg har også en del skolearbeid som jeg må gjøre.

mirror

pictures 

outfit + muffinsbaking

Kjøpte toppen da jeg var på Jæren i vinterferien. Utrolig fornøyd! Eneste som er litt kjipt, er at jeg må stryke den før jeg bruker den.

 

I gårkveld bakte jeg også muffins! Er en stund siden jeg har bakt det nå, så jeg syntes det var på tide, hehe. 

krøllkrøllJeg la meg med fletter i går. Da jeg skulle ta de ut i dag tildig, så jeg ut som ett giganthode. Får håpe det blir litt mindre voldsomt utover dagen! 

pictures
Var ute og tok noen bilder i dag. Ble faktisk veldig fornøyd med mange av de! Viser dere resten senere.

 

hva syntes du?

nelly love

Jeg var en tur innom nelly for en stund siden, og fy hvor mye fint de har! Jeg har laget en oversikt over noen av favorittene mine til dere. Åhh, er nå du ønsker at lommeboka skulle vert en eller to centimeter tykkere...

 


nr. 1 her, nr. 2 her, nr. 3 her, nr.4 hernr. 1 her, nr. 2 her, nr. 3 hernr. 1 her, nr. 2 her, nr.3 her

 


nr. 1 her, nr. 2 her, nr. 3 her

treningshelg

Har hatt det utrolig bra med jentene både i dag og i går! Gårsdagen gikk ut på en fotballtrening og ett møte etter det. I dag, hadde vi en treningskamp mot Haugar, spiste pizza på Egon og fikk spille bowling med guttene etterpå. Har aldri spist så mye pizza noengang! Herre, til mett jeg ble.


Readyready

 


søtejenter

 

 

 Hva gjør du i helgen?

mad 

Skulle blitt postet i dag tidlig.

sover over

Skal sove over hos denne flotte jenta i natt. Vi har vel ikke gjort så mye mer enn lekser i dag, men likevel hatt det utrolig morsomt. I morgen skal vi besøke vgs i Ølen, og etter det blir det fotballtrenging. 

noe du kanskje ikke visste #3

- Jeg blir glad av å bli kaldt malseev. Jeg blir dritflau om noen begynner å snakke om bloggen min utenom, men jeg har aldri hatt ett skikkelig kallenavn før. Haha, random.

 

- Noe av det verste som finst er når noen sitter å spenner, slår eller fikler med buss-setet jeg sitter på. But, siden jeg er så pus, klarer jeg å sitte helt rolig å late som ingenting.

 

- Jeg pleier å uttrykke følelsene mine gjennom musikken. Vet ikke hvorfor eller hvordan, men det bare skjer automatisk. Ikke det at alt de synger er helt sant, men ofte kan en del av det være sant.

 

- Jeg får det heeelt når folk plutselig blir dødsbarnslige og sitter å skriker. Ok, har vert der selv, men har kommet til det stadiet der jeg vet at jeg ikke er 1.klassing lenger. Det er jo mulig å ikke være irriterende 24/7.

 

- Jeg elsker å bake. Ikke det at jeg liker å spise alt jeg lager, men åh. Syntes bare det er så utrolig gøy, haha.

 

- Jeg hater når avtaler blir avlyst av en dårlig grunn. Har vert så ofte at jeg holder av helger for å være med noen eller avlyst med andre, og helt plutselig, 1-2 timer før jeg skal være med de såbare "jeg kan ikke alikvel, jeg fikk ikke lov" eller noe.

 

- De jeg har mest lyst til å eventulet se på en konsert, er coldplay. Elsker sangene deres og hvordan de spiller live. Chris Martin er jo dødssøt! Døde nesten da jeg så på senkveld og de skulle være der og spille.

 

- Mamma er den som egentlig vet mest om meg, og hva som skjer rundt meg. Hun har lenge vert den eneste jeg har hatt mulighet til å søke støtte fra. Hun er der alltid for meg og vet hva hun skal gjøre om jeg ikke har det bra. 

 


jobbing og litt til

Skal jobbe til 7-8 tiden i dag, så blir ikke blogging før den tid. Satser på å få postet ett innlegg når jeg kommer hjem, hihi. 

 

Utenom det så har jeg fått helt dilla på denne sangen. Åh, goodfeeling!

 

Drive by - Train

 

Har du jobb? Isåfall, hva jobber du med?

flink jente

I dag har jeg vel ikke gjort så mye mer enn å jogge, sett film og holdt på med noe gavegreier. Senere i kveld får jeg besøk. Jeg har faktisk ikke trent på tre uker pågrunn av influensa og forkjølelse. Det var helt sinnsykt tungt i dag! Da jeg kom hjem, var jeg så sprengt at jeg la meg ned på golvet og sovnet, heh.

 

 

Hva har du gjort i dag?

skoleprat

Hei!

På skolen i dag, hadde jeg skriveøkt, fordi jeg var syk da de andre hadde det. Følte det gikk sånn helt greit. Er vel egentlig bare utrolig lettet for at jeg endelig er ferdig. Hadde også skriveøkt i engelsk på onsdag og matteprøve i går. Gikk vel helt greit det også. 

 

Helgen blir tilbrakt med meg selv (♥). Bortsett fra at jeg skal på basar (!!) med mamma i dag, og på jobb på søndag. Ellers, så tror jeg ikke at jeg har noe interessant å fortelle. Eller, jeg har en kjip innelveringsoppgave om hinduismen som skal være levert innen neste uke...

  

Har dere mye å gjøre på skolen for tiden?

jeg har fikset tanna mi

Hahah, retard, men noe av det jeg har misslikt mest i ansiktet mitt, har vert denne tanna. Jeg klarte jo(med en medhjelper) å knuse denne tanna, slik at den ble halv(?) og måtte fikse det. Jeg hadde jo også fyllinger i denne tanna som de tok på grunn tannreguleringen. Dette resulterte i en tann som så helt knust ut. Nå har de endelig fikset den. 


Det er jo ikke 100% perfekt, men finere ble det hvertfall!

 

Har du (hatt) mye problemer med tennene?

outfitBle stygg på bildene siden jeg nettopp hadde kommet hjem og var dødssulten. 

new


begge fra H&M, 49 kr for hver.

 


Fra venstre ; Indiska - 59 kr          H&M - 49 kr

 


H&M - 49 kr

 


Gave fra Marianne ♥

 

Jeg har også noen andre ting å vise, men det kommer senere.

picture

fletteBle flettet av Lina i dag. Syntes det ble utrolig fint bakfra! Slike fletter er så utrolig søte.

noe du kanskje ikke visste #2

- Jeg ha lagt til sangen paradise av coldplay på spotifylista mi 5 ganger. Jeg pleier aldri å legge til sanger mer enn en gang.


- Jeg har ett arr på lippa som jeg fikk da jeg tryna på sykkel i 3. klasse. Det er det styggeste jeg vet om, men tenker så lite på det at jeg blir helt forvirra når folk spør hva det er.


- Egentlig, så ser jeg på meg selv som en problemfreek og emosjonell jente. Føler jeg alltid har sett kjempesint og lei meg ut hele tiden i to år nå. Det er vel kanskje ikke like sant som jeg ser på det, ettersom jeg har hørt av egentlig litt mange at jeg er den mest positive og glade jenta de noengang har kjent.


- Jeg klarer nesten ikke vente på å begynne på vgs. Herre, hvor lei jeg er av skolen og alt som er på skolen. Familien har også snakket litt om å flytte vekk etter 10ende, men om det ikke skjer så har jeg selvfølgelig en plan B.

 

- Noe av det beste jeg vet er å sitte på bussen og høre gjennom slutten på spotifylista mi. I det øyeblikket jeg sitter der da, og kjenner på følelsene jeg har igjen fra sangene, DA kjenner jeg lykke.

jeg har stellt griser

Da jeg var hos Marianne for to uker siden, var jeg med henne og fikk stellte grisene. Kan si jeg følte meg som en helt der jeg gikk rundt. Ikke nok med det! Jeg fikk til og med låne klær. Kan trygt si at jeg følte meg dødsfin.