april 2012


en tur til Haugesund

Ettersom jeg fikk lønning i dag på noen greie tusenlapper, tok jeg meg en tur til Haugesund for å gjøre lommeboken litt slankere. Fikk kjøpt en del klær til sommeren. Innkjøptene kan jeg vise dere senere :-) Nå blir det avslapping etter en god trengingsøkt.


haha, lippa....

 

- Tjener du dine egne penger?

training

Ååh, var helt sykt deilig å komme seg på trening i dag! Var jo også på jobb i dag, hvor jeg spiste mye dessert og is. Kjenner at jeg begynner og bli klar til vi skal ha en "test" der vi skal svømme, sykle og til slutt jogge på skolen. Dette skal vi ha på fredag, så jeg må vel trene noen dager til, hehe.
verdens bestesov over til verdens beste Mari

Natt til i dag, sov jeg over til Mari. Hadde det utrolig morsomt, HAHA! Vi bakte også brownie-muffins som var utrolig gode. Har ikke hatt det like gøy på lenge. Ugogirl.

 
brownie cupcake

kosekosegårsdagens outfit


Fikk ikke postet bildene igår, ettersom vi skulle spille bortekamp og jeg omtrent måtte springe rundt og fikse ting, før jeg måtte reise. Haha, var vel ikke helt 100% dritbra bilder heller, da.

heartpakke i postenH&M - 199,-

hello sunshine

følelsen da du skriver seks sider mer enn nødvendigArh, i går satt jeg seriøst hele halve dagen med og skrive en 7-siders rapport. Når jeg var ferdig, spurte jeg litt på facebook av de som hadde skrevet den i fjor. De jeg spurte hadde skrevet rett over en side eller en side. Jeg begynte også på en annen rapport som jeg ikke er ferdig med, men har allerede skrevet to sider. På denne hadde de fleste skrevet rett under en side.

samtalegudstjeneste!

I dag har jeg vert med bestegjengen i bunad og stas fra klokken 17.00 til 21.30.

Jeg har hardangerbunad, noe som jeg er veldig fornøyd med. 

Er du konfirmant i år?
Hvilken bunad har/hadde du? 

kjensla av å vera bakar

I dag har jeg brukt 89% av dagen min på kjøkkenet. Jeg hadde "hjemmedagen" der jeg skal lage middag, dessert og bakverk til familien i dag. Jeg skulle jo egentlig ha det på mandag, men siden mamma ikke var hjemme på mandag, tok jeg det bare i dag. Har laget en dødsgod middag, evig gode boller og ikke minst dessert. 
- Har du hatt hjemmedag?

cupcake

ring

Ettersom smykket jeg fikk av en venninne ble ødelagt, klarte jeg å lage en ring av det. Er kjempefornøyd!

sliten krigerKjenner det skal bli dødsbra med helg nå! Er drittlei av både lærere og lekser, åh. Andre som er klare for helg?

jeg har gigantblåmerke på foten

Sexy foot

Det er faktisk så stort som ringen viser. Egentlig mye mer tydelig i virkeligheten også, heh. Har null peiling på hvordan det ble akkuratt slik, men jeg merket at jeg hadde blåmerke der under fotballtreningen på mandag. Da jeg kom hjem på mandag, fikk jeg se at foten var skikkelig håven! Akkuratt nå er det myye blåere oppåver til høgre. 

heytheresøtestenewKjøpte også en vanlig kost på H&M og en bikini fra bikbok.

loveyouloveyou


working girlJeg har jobbet hele fem dager i ferien, noe som kjennes godt i lommeboka. Ellers har jeg vondt i ryggen og i bena. Jeg har også tenkt å begynne å trene fast igjen! Skal kutte ned på drittmat, og lage meg ett trengingsprogram. Goodwork, girl!

 

- Har du jobbet i ferien?

verdens søteste har blitt enda søtere


Åh, helt forelsket, jeg!

by the way

spennende bakverk

Heidere!

Idag har jeg forsåvidt ikke gjort så veldig mye. Mellom 10 til rundt 5-6 tiden, ble tiden brukt på sløving, snop-spising og sutring til mamma. Etter dette, spiste jeg en dødsbra middag, noe jeg abselutt trengte! Etter middagen fant jeg ut at jeg ville bake muffins, haha. Bakte rosa banan og sjokolade muffins med grøn glasur. Fristene? De var igrunn veldig gode! Senere fikk jeg besøk.

Jeg hadde det også gøy med glasuren.

rizos

God påske


Litt forsinket.

picture

newH&M - 79,-

 


H&M - 199,-

 


H&M - 129,- (?)

Resten fra Egypt

Lite sminkespeil! Dette var noe jeg abselutt strengte i toalettvesken min, ettersom broren min ødela mitt forrige speil.

 

Dette er en slags parfymeolje. De fleste parfymene i butikken i dag, er som oftest laget av alkohol. Dette er en olje som ikke er laget av alkohol, er allergivenlig og lukter utrolig godt!

 


Disse søte er håndlagde. De skal brukes til å ha parfymeoljen i. Jeg har litt i hver, hehe.

 

Denne var utrolig kul! Mamma og de fortaldte at denne betydde lykke ellernoe. Hun sa også at nesten alle hadde en katt stående i huset der borte.

 


Dette er ett veldig glitrette smykke av sølv. Det var veldig billig med sølv der nede, sa de. Elsker smykket!

 


Denne er også av sølv. Jeg tror øyet skulle frigjøre misunnelse eller noe, haha.

Jeg er veldig fornøyd med både det jeg selv kjøpte meg og ikke minst det jeg fikk av Mamma og Pappa!

 

- Hva syntes du?

vi har fått verdens søteste valp!For to uker siden kom denne lille til verden sammen med fem andre. Uheldigvis, var det bare denne som levde. Det en tibetansk spaniel og en gutt. Mamma kaller han nurk (?), haha. Han er utrolig rolig! Merker helt sykt forskjell på kattunger og denne.

 

- Har dere hund, katt eller andre dyr?

noe du kanskje ikke visste #4

- Jeg får helt sykt vondt i hode av å spise sjokolade. Jeg er ikke 100% sikker på om det bare er sjokolade, men som oftest når jeg har spist litt(en del) sjokolade så får jeg nesten alltid kjempevondt.

 

- Jeg har piercet navlen to ganger. Første gang jeg tok som var for to år siden, var hos en privat-mann. Denne var betent hele tiden, og mannen hadde stukket skeivt. I fjor sommer, tok jeg ny på ett skikkelig lokale. Mannen som tok denne gangen, lurte på om jeg hadde stukket det forrige selv.

 

- Jeg har et dårlig forhold til alkohol. Ikke at jeg har drukket selv og gjort mye dritt. Jeg er bare så jævlig lei av å sitte hjemme om kvelden og ha det bra, helt til jeg får en telefon av noen som er totalt dritings. Det er alltid jeg som sitter igjen helt forvirret, tankefull og ikke minst lei meg. 

 

- Før jeg fikset fortanna mi, turte jeg nesten ikke å smile på bilder med blits. Jeg var så redd for at det var det eneste som skulle vise. 

 

- Jeg tolererer nesten ikke når folk ikke klarer å gjøre en eneste ting selv. De må jo føle seg totalt hjelpesløse! Det hadde hvertfal jeg gjort. Fks. om de skal gjøre noe og det står en setning under om hvordan du gjør det, spør de med en gang. (jaa, jeg spør unødvendig av og til jeg også, men det er vel som oftest bare for tull)

 

- Jeg har 83 (?) bilder hengende rundt i rommet. Og dette er bare de som henger rundt i rommet. Har fremkaldt opp til 200-300 bilder, haha. Tror jeg skal begynne å legge de inn i album snart.

 

- Jeg er en luring.


god kveld

Heidere!

Tidligere i dag, kom jeg meg faktisk ikke innpå blogg.no. Hadde tenkt å slenge inn ett innlegg før jeg reiste til kirken. Ellers har dagen vert 100% chill. Da jeg kom hjem i dag, flyttet jeg alle bildene fra veggen, til en aen vegg. Dette samtidig som jeg hang opp noen av de nye bildene mine. 


1/3 av bildene elns, haha.

 

Slik så jeg ut i dag;


Utrolig dårlig bilde igrunn pluss verdens styggeste og ekkel felvbruningsfail. 

 


Hele blogg.no klikket hos meg i dag! Dette innlegget skulle blitt postet i 6-7 tiden i dag.