mai 2012


noe du kanskje ikke visste #6

- Jeg elsker å kose eller dille med folk. Vet ikke hvorfor, men jeg elsker og f.eks dille med håret, stryke på armene osv. 


- Da jeg var liten, sendte mamma meg til forskjellige leger for å finne ut hvorfor jeg var så ustabil. Jeg datt hele tiden, og hadde alltid skrubbsår på hvertfall ett kne. 

 

- Det beste jeg vet, er å være glad for ingen grunn. Trenger jo ikke alltid være superglad bare fordi du får det du har ønsket deg. 

 

- Jeg har fått kneet ut av ledd tre ganger, og måtte strekke foten forsiktig ut for å få det på plass igjen. Første gangen var det ikke så grusomt, så jeg klarte og få den på plass selv. Andre gangen hadde jeg null peiling på hva som skjedde med foten, hvorfor jeg ikke kunne bevege den, og ble sendt ned til legevakta. Sist gang, så skulle jeg dra i gang firhjulingen, satt på kneet feil og måtte få mamma til å kjøre bort til der jeg var og dra foten ut for å knekke det tilbake.

 

- Når jeg sitter med musikk på ørene i bussen, kan jeg sitte og smile for meg selv av å tenke på noe random. Syntes det er dritkleint. Jeg sitter helt for meg selv, og gliser som en annen retard...

 

- Jeg syntes det er dritgøy å gjøre ting med håret. Ikke at jeg kan si at jeg er så veldig flink, men åh, det er så gøy. Pleier som oftest og klippe meg selv.

 

- Dette (se nedenfor) er bildet jeg er mest fornøyd med av alle 20(?) tusen bildene jeg har. Det er ikke redigert eller blitt fikset på, på noen som helst måte. Jeg skal ta det ut på lerret en gang. Kanskje jeg skal ha det på veggen i nye rommet mitt, hihi.
why do you pick me up, to watch me fall?traveltraveltravel

Åh, de siste dagene har jeg hatt noe å gjøre omtrent hele tiden. Ikke at det er så veldig viktig det jeg gjør, men jeg tenker så sykt mye mindre på ting som syker meg ut når jeg har noe å gjøre hele tiden. Det blir bare helt random. Jeg ble med ut til nye huset (vi har kjøpt oss nytt hus i Haugesund. Skal fortelle mer om det senere) for å luke ugress og slikt, haha. Plutselig begynner jeg og støvsuge gulvet, rydde og vaske kjøkkenet, rydde rommet og ta ut av oppvaskemaskinen hele tiden. Jeg spurte mamma om og lage middag, hahaha. Tenk da, jeg begynte og skrelle poteter, raspe gullerøter, lage saus (plusspluss). Husmor neste elns.Kjenner jeg blir stolt

 

I dag måtte jeg få mamma til og stoppe bilen fordi jeg fikk så gruuuusomt krampe i foten. Kan vedde på at jeg sto hvertfall ti minutter utforbi bilen og hoppet rundt med krampe.....

ready for tentamen

Hahah, jeg drikker aldri brus.

pictureJeg har hatt en helt fantastisk helgetur!

Åh, det har vert så sykt digg! Jeg har gjort alt fra å ri på sauer, og stellt griser til å sole meg på stranden med en herlig gjeng. Jeg klarte også å bli helt tomat kun på ryggen og bak på bena, siden jeg hadde solt meg med babyolje og bare hatt sol bak. Har ihvertfal vert en helt fantastisk helgetur på evig lenge! noe du kanskje ikke visste #5

- Jeg skulle ønske jeg heller ble født som brunette. Jeg missliker ikke å være blondine, men jeg føler at jeg får mye mer babyface, og at ansiktet automatisk ser litt "eldre" ut når det blir litt mørkere. Og ettersom jeg har såpass blondt hår, får jeg heller ikke lov til å farge det eller egentlig gjøre noe som helst med det.

 

- Noe av det verste jeg gjør på skolen, er å ha fremføringer. Jeg hater det, virkelig. Det er nesten som å være dødsforelsket og sier noe dødsteit elns, bare 20 ganger verre.

 

- Om jeg går på skolen i "daffeklær", så er det noe som er galt, eller plager med. Altså, ofte er det noe jeg tenker på, som gnager i sjelen og gjør grusomt vondt. Da klarer jeg bare ikke å kombinere klær, og ender opp med thigts/treningsthigts, gigantgenser eller bare noe som ikke er fint, haha. 

 

- Mai-måneden ser jeg på som en frimåned med bunad, kaker og norgeflagg. Hvertfall i år har vi hatt utrolig mye fri, kaker og bunad ♥ Dette er også sommermåneden der jeg faktisk pleier å ta flest sommerbilder.

 

- Jeg elsker melkesjokolade og toffefee. INENTING er bedre enn det. Utrolig dumt at jeg får vondt i hode av det...

 

- JEG HAR FÅTT MEG DOBBELTSENG!  Den er 1,20, men den er myyyye større enn den forrige jeg hadde. Har ønsket meg dobbeltseng så utrolig lenge nå! Da kan jeg ha en side til meg selv, og den andre til pc'en. perfekt ♥

 

- Jeg blir alltid flau når folk spør meg om hvilket kamera jeg bruker. Ikke at det er noe å være flau over, men siden jeg fikk det har jeg følt at ingen har hørt om canon 400D. Jeg vil mene å si at det er litt gammelt, men mye bedre enn ingenting!

 
4-5 timers reisetid...

Nå er jeg på vei ut døren for å ta bussen til Marianne. En god stund siden jeg har sett henne nå, så dette blir braa! Vet ikke om jeg får blogget noe der borte, men kamera er med. Må nesten få pakket ferdig og litt til. Ha en god helg videre!! :-D
cupcakes

sovetroll

I dag klarte jeg å sove bort tiden jeg hadde planlagt til å trene, rydde, pakke og andre småting. Ble så sykt forvirret da jeg fikk en telefon smellt i tryne, og en beskjed om å snakke med pappa. Etterfulgt av å bli sprutet på av kaldt vatn. Skulle banket de, skulle jeg! Neida. Ellers har jeg vert til fotografen i dag for takkekortene mine. Var egentlig grusomt flaut og gå gjennom senteret i bunad, og komme ut av senteret der det sitter en hel gjeng av folk.. arh. Tror bildene ble bra, da!
Think about you only two times a daydårlig bloggtid

er herlig sol heletiden nå! Evig lite blogglyst egentlig, men jeg skal prøve å poste litt innimellom. Skal til fotografen i morgen, så håper på det blir noe bra bilder da, slik at jeg kan endre litt på designet og litt til. I dag har jeg ikke gjort annet enn å svette i solen, åååh ♥

 
Fall seven times


stand up eight

heyo!

Har igrunn hatt en fantastisk fin dag idag. Var deilig sol i hele dag, jo! Vi hadde igrunn en veldig chill dag på skolen idag også. Etter skolen var det fotballtrening som av utrolig varmt. Etter dette var jeg med Erik og Jørgen rundt i sentrum bare. KUL B-)


KULKULKULKUL. Har forresten kjøpt meg ny genser fra cubus. Elsker den!

 

Men klage på solen kan jeg hverfall ikke gjøre! Har du solt deg i dag? :-)

fiolettSiden sist...

Har jeg reist til Odda, og hatt bursdagen min der. Da var jeg en tur på kafè med Besta og på besøk til en veninne senere. Hadde det utrolig koselig! Bortsett fra det, har jeg vert på jobb i dag i converse(!!!), noe som var helt jævlig igrunn! Ellers, var det en helt grei dag på jobb :-) Jeg har ikke tatt så mye bilder, egentlig. Selv om jeg hadde med meg kamera over alt...


Random XDXD

favorittpiercing!

Nå kan jeg endelig bruke favirittpiercingen min! Da jeg kjøpte den, var jeg litt usikker på at den var for lang, men det er den jo abselutt ikke. Har ventet med å bruke den pågrunn av at jeg hadde betennelse, jeg var redd for at den skulle henge seg fast i ting å rive opp og ikke minst at det bare var jeg som kom til å se den uansett. Nå er det jo sommer, så jeg gleder meg til jeg får på bikinien! :-D

 


HUD

 

- Hva syntes du?

Gratulerer med dagen, Norge!happydays!
HAHAHA, han er helt gal.

englefjesHan er en skikkelig badass!

herothose days who're greyKonfirmasjonen til Malin!

 

  

Det var en utrolig bra konfirmasjon! :-)

søte jenter


Ble litt dårlig tid til å blogge når jeg kom hjem i går. Prøver på ett innlegg når jeg kommer hjem fra skolen! :-)

i dag er jeg på besøk til denne tigergutten!

Hun hadde konfirmasjon i dag, og det var helt fantastisk! Kommer med bilder og ting når jeg kommer hjem!

dårlig form i dag

I dag måtte jeg faktisk bli hentet på skolen. Tror aldri jeg har måttet bli hentet på skolen på denne måten før, om ikke jeg husker helt feil. Så dagen min har forsåvidt bestått av sofasoving, syting og litt kos med valpen ♥ Hvordan syk jeg er, er vel helst vondt i hode, feber, sår hals, tett, samtidig som det føles ut som om hele kroppen har gangsperr eller at jeg er blitt skamslått overalt.

 

Siden jeg ikke ser så bedårende ut akkuratt nå, kan jeg heller vise dere ett digg bilde av valpen;


Jaaa, han sov sånn i sikkert 2-3 timer, haha.

produkter fra e.l.f!

For en stund siden, bestillte jo jeg noen produkter fra elf. Dette ble på opptil ca. 350 kr, men på grunn av toll, betalte jeg 200 kr ekstra, heh. Jeg er igrunn utrolig fornøyd med alt! Haha, har jo ikke prøvd alt enda,da, men det jeg har prøvd til nå, er jeg veldig fornøyd med. Jeg kan hverfall si det sånn at du får veldig mye for pengene. Tenk da, prisene jeg betalte var kun 13, 31 og 51. Ingenting kostet mer enn 51 kr.


jeg har prøvd den beige neilelakken, og den er vel egentlig bare helt vanlig "hudfarge" på neilene. Det var igrunn slik jeg ville den skulle se ut. Den tørker fort om du tar et tynt lag på neilene, men selfølgelig finest om du tar to, hehe. Tar du to lag, er det lett og få hakker visst du tar på ting etterpå.

 


Dette er jo da en face primer til 51 kr. Jeg har aldri prøvd en face primer før, men jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med denne!

 

 
Gleder meg helt sykt til å bruke disse!

 


Tidligere, har jeg hatt en concealer fra H&M, som av elendig. Da jeg prøvde denne, ble jeg nesten frelst.

 


Dette er ett slags "pudder" som du kan påføre etter foundation, om du ser litt orange ut elns, haha.

 Haha, i helgen kjøpte jeg light foundation-pudderet av Malin, og fikk det andre sammen med resten. Jeg er kjempefornøyd med beggeto! Jeg blir ikke lenger orange ♥

 Gleder meg til å prøve disse !!!

 


Dette var litt vanskelig å påføre, men følte jeg fikk mye mer naturlige øyenbryn.

 


Disse har jeg ikke prøvd enda, men tror de skal være gode :-)

 

- Har du bestillt fra elf før? 

family


Haha, farfar ♥

Pakke i posten!

 

Viser dere i morgen! :-)

picturederfor har jeg blogget lite i det siste

Grunnen er like enkel som at datamaskinen som jeg har brukt de sisste fem årene, har fått ett smell og fått knust skjerm. Hvordan det blir med eventuelt ny eller noe, vet jeg ikke enda. Blogging fremover skjer jo da gjennom pappa sin pc. Haha, jeg hater å legge ut bilder av styggeste toshibaen min...

Jeg er blitt "kvinne"

I går hadde jeg en av de beste dagene noen sinne. Det var helt fantastisk, utenom hvor utrolig vondt i  magen jeg fikk, og alle bildene der smilemusklene ble lammet, haha! Mat og alt var helt perfekt, og ikke minst utrolig mange fine gaver. Jeg fikk også verdens fineste tre taler. Kjente jeg fikk noen tårer i øyekroken kan du si.


Jeg brettet også evig mange servietter på fredag!

 


Som sagt, fikk jeg utrolig mange fine gaver!

 


muffinsene jeg bakte, hehe.

 


Dette er nesten verdens beste mann ever made, og ikke minst jenta til høgre! 

 


Kakebordet. Elsket hvordan kaken med bildet av meg ble! 


 

 

 

 

Kan ikke si mer enn at jeg er 100% fornøyd!

summer

I går var det seriøst verdens fineste dag! Jeg tror det var over 20(!!!!) grader. Da jeg var hjemme, gikk jeg i shorts hele tiden, samtidig som jeg lagde meg en god smoothie. Var så sykt herlig!

 

 

better than moneynew

Som sagt, så var jo jeg i Haugesund i går og kjøpte meg noen greier. Ble ikke så alt for mye, ettersom mamma og de ble leie og jeg allerede hadde brukt over 1000 kr på kortet. Det var jo også evig bra salg på bikbok i går, som resulterte i at jeg ble stående i kø i 40 minutter... Men her er noe av det jeg kjøpte meg hvertfall;


Gener - Vero Moda - 199,-

 


Bikbok - 75,-

 


Bikbok - 75,-

 


Bikbok - 195,- (for alle tre til sammen)

 Gina Tricot - 299,- 

Utenom dette, kjøpte jeg en knall rosa sports-bh, en helt vanlig svart thigts, en singlett og en hvit tube-bh fra Gina.

 

- Var du på salg i den lange køen på bikbok?