juni 2011


top of the world..

Tar en liten pause fra bloggen. Vet det er sløvt av meg å bare stikke av fra bloggen, men jeg orker rett å slett ikke å blogge akkurat nå. Neste uke reiser jeg til Bø på KRIK ACTION, du kan lese mer om det -HER-. Så da får dere sansynligvis ikke høre fra meg før om 2-3 uker. 

Snakkkeeeees! 

se den utstrålingen, se den sjarmen

sommerferie!!!

Det har enda ikke gått opp for meg at vi har fått sommerferie. Satt med det gliset oppe på hesteryggen, haha. Føler meg skikkelig fri. Trenger ikke tenke på å legge meg tidlig for ikke å være dø neste skoledag. Haha, random.

Her er også noen av bildene fra avslutningen med klassen i gårBursdagsbilder // 2

Lang dag!

Åh, var oppe til kl 2 eller noe natta før, opp klokken 7, mattedag/aktivitetsdag, hooome, skuleavslutning and home again! Haha, bilder kan dere få i morgen vist jeg ikke blir så lenge i stallen. BTWBTW, sommerferie i morgen !!!!!!

Nice pic.

Skuleavslutning next!

Om et par timer,reiser jeg inn til Etne for å møte klassen. Vi skal nemlig ha avslutning for året i 8. klasse. Haha. Jeg satser også på å få med meg kamera, sånn at dere får bilder fra dagen.

Åh, gleder meg bare mer og mer til vi offesielt har fått sommerferie!!En hilsen fra meg. :-)

Bursdagsbilder

Hatt det kjempekoselig sammen med Ann Therese i helga! Mye latter og praat. Som jeg nevnte i forrige innlegg, så tok vi masse bilder! So here you go


hahah!

// det kommer flere.

nyttOverdel / 199,- / Bikbokpakker sakene for helgen

Til helgen skal jeg til Ann Theresepus. Skal sove til søndag og ta bussen hjem litt tidlig for å gjøre meg klar til jobb. Skal også i selskap til Både Ann Therese og Tiril Irene(som feirer sammen) og  Lina som har bursdag i dag(17.juni). Gleder meg! Det vil si null blogging. Har også med meg kamera, så stay tuned. 


Random singlettstørrelse fra Cubus.

Btw, jeg fikk en slags genser og en t-skjorte av mamma og pappa etter at de hadde vert på konsert i Oslo. 

sunshine
summerfeeling

To nye bestevenner

Her skal jeg ligge i noen timer å koke! Fy så herlig! Senere tar jeg meg sikkert en joggetur, eller bare en runde med yoga. Hoho :D

yogamester!

I dag har jeg hele huset for meg selv, for jeg er nemlig alene hjemme både i dag og i morgen. Siden jeg er så fantastisk kreativ, fant jeg fram yogasettet som jeg fikk av mamma for en stund siden, pakket det fram og satt på yoga dvd'en. Akkuratt ferdig med del en, så nå fortsetter jeg på del to! Woho.


Må også meddele at hun damen høres ut som en and.

By the way, Jeg var også ute for å jogge i en halvtime i regnet i sta. Hoho, treningsjente.

look at yourself

254391_10150267016157597_557492596_9497192_455308_n_large

Minitiara og nytt design

Planene for dagen ble ikke som forventet alikevel. Hanne måtte gjøre noe til tysk muntlig framføring greier, så jeg gikk ut å solte meg til Hanna og familien kom på besøk. Da de hadde gått, rotet jeg litt i de gamle lekene mine å fant den gamle tiaraen jeg hadde som brudepike for leeenge siden. Haha.Resten av dagen, har jeg vel bare stresset med designet på bloggen. Hos meg så ser header og alt helt normalt ut, men andre kommer til meg å sier at headeren er skeiv osv.


Denne headeren har jeg stresset med i hele dag, å endelig fått den til å passe. Ganske fornøyd med den, for å være helt ærlig :-)

Hva syntes du?

chillan next!


Snart blir det chilling med Hanne! Lenge siden sist nå, så jeg gleder meg :-D.

Hva skal du i dag? 

Søte skapninger!

I dag tidlig ble jeg vekket av skrik fra disse herlige sapningene:ÅÅååh, jeg elsker dem allerede! De er jo så søte!

Torgdager i Skånevik

I går var jeg og familien (uten broren min) i Skånevik på torgdagene. Det var egentlig ganske koselig. Jeg kjøpte meg en slags toalettveske-greie, jeg kommer vertfall til å bruke den som en toalettveske. Jeg kjøpte meg også noen rosa solbriller og en slikkepinne :-)
yeaaah !
Pappa prøver å vise skills med å ta bilder. Sjokerende nok, feiler han.Flinke jenter!Overdel / 150,- / nelly.com   Bukse / 499,- / BIKBOK  Armbond / 19,- / BIKBOK 

nå stikker jeg på jobb. Snakkes!

kos dere med denne herlige sangen

Please sister - The cardigans

sovedyr

Omtrent klokken 17.30, lå lille meg som et slakt på sengen gjemt laangt inne i drømmeland. Etter en herlig, vond, søt, plagsom og merkelig natt dagen/natta før. Var jeg dritsur og dritglad på samme tid, som altså vil si at jeg burde sove. Jeg bestemte meg for å ikke tenke på det, men likevell la jeg meg i sengen med facebook på mobilen, mat på sengen, sminke på osv. og sovnet. 


søte meg

Leirskule-bilder

Leirskulen i Hovden var en syk opplevelse. Det var fem fantastiske dager som jeg aldri kommer til å glemme!


I denne hytta, bodde det 7 jævelunger i fem(fire) dager.

Søt jente <3

Turfolk. Vi gikk oppover en mil tror jeg. Endeligg nådd toppen, så kommer reinet. 

To skjulte flørtepuser

Lina lekte frisør og var sååå stolt etterpå. Haha :-)

Etterbilde

To babes stjal kameraet mitt

Enda noen babes som stjeler kameraet og blir dømt til å bli lagt ut.

Her kan du se hvem som egentlig er kongen i klassen..... jenta til venstre.

Dette får bli min forklaring av hva som skjedde. Haha.. Det var såååååå mye mer. Dette er bare det kjedelige, egentlig. Jeg orker ikke å lage et endeløst innlegg om hva som skjedde, da blir dere leie og kanskje til og med drukner i bokstaver. Det må oppleves.

Home again // Turnstevne-bilder

Nå er jeg kommet hjem fra en syk opplevelse fra Hovden! Jeg var der sammen med hele klassen i 5 dager. Åhh, skulle ønske at vi kunne være der en uke til!

Helga før vi reiste til hovden, reiste vi til Sotra på turnstevne. For dere som ikke vet det, så går jeg på dans. Laget vårt kom på andre plass i aldersgruppa 13-15 år. 


Etnefolket på vei inn til skolen der vi skulle sove.Random person som vi plukket opp på veien.Lina var døende forelsket i luftmadrassen til Jane. Klarte nesten ikke å holde øynene vekke fra den.

Andraplaaass.

Bussen inn til hallen for å se på de som skulle konkurrere tampett og tumbling.Gruppebilde av hele etnegjengen. Jeg er den femte presonen nederst til venstre.

Dette var også en koselig helg! Det negative var at vi ofte måtte sitte flere timer i strekk og bare se på random folk opptre. Men selfølgelig, en god opplevelse. Kan vel innrømme at jeg kjente savnet av trampett og tumbling der jeg satt og så på folk opptre. 

På lørdagen fikk jeg, Joanna, Lina og Ann Therese lov til å reise inn til bergen på et senter og gjøre hva vi ville. Det var gøy, men jeg kjøpte meg nesten ingenting. Bare småting.


Bilder fra Hovden kommer senere.