juni 2012


Langfoss opp!

I dag var jeg og mamma på toppen av langfoss. Kan vel ikke påstå at vi hadde en rekordtid oppover, men det var likevel veldig gøy! Møtte også på mange positive og prateglade folk oppover. Nå kan jeg vel ikke gjøre annet enn å glede meg grenseløst til en travel dag med mange folk på jobb i morgen, hehe. :-)
1 stk gira mamma!noe du kanskje ikke visste #7

- jeg har alltid hårstrikk på hånden. Får småpanikk om jeg ikke har det, så jeg går konstant med en eller to strikker på enten hånden eller i håret.

 

- jeg syntes det er dritdigg når gutter går med lue. Har alltid gjort det, siden jeg var liten.

 

- Jeg har brukt mer enn 3-4 tusen på klær denne måneden. No kidding. Har kjøpt meg ting for minst 500 hvertfall hver gang jeg har vert en liten tur i byen...

 

- noe av det verste jeg vet, er når brodern kommer hjem etter en kjøretur og så lukter det jævlig bensin i hele huset. Vet ikke om jeg skal kalle det "bensin" men det er en grusom kjørelukt etter han! Verste er når jeg får sitte på, og lukter like fælt selv.

 

- jeg fryser hele tiden. Seriøst. Folk rundt meg snakker om at det er kokvarmt osv mens jeg sitter med frysninger og iskald...

 

- jeg blir helt stressa av at folk skal ta ting i ansikte på meg eller bare ta i ansiktet mitt. Jeg tåler det bare ikke. Har ikke lyst til å bli sint når det skjer, men akkuratt da klarer jeg bare ikke å holde meg.

 

- før malte jeg hele tiden. Noe av det tror jeg ble bra også. Har også begynt på en rose som skulle være ferdig til jul i fjor, men lengre enn skissene og pittelitt maling ble det aldri.

 


this pain never ends.

Jeg er vel av den type jente som folk egentlig ikke helt greier og plassere. Jeg er for glad, jeg prøver for hardt, jeg klager for mye, jeg er for stille, jeg er formye sint, jeg har for sterke meninger... JA, jeg er menneske. Jeg har gått igjennom så utrlolig, utrolig mye vondt det siste året som egentlig ingen vet noenting om. Det er ikke noe jeg har lyst å sette meg ned å snakke med noen om, heller ikke på bloggen. Alle gangene folk har lurt på hvordan jeg har det eller om jeg har det bra, og jeg svarer ja er så altfor mange...

strawberrysiden sist.

Jeg må vel beklage den dårlige blogginga siden sommerferien startet. Humøret har ikke vert helt på topp, og jeg har forsåvidt gjort andre ting enn å sitte hele dagen med dataskjermen, eller vert ute og tatt bilder. Siden ferien startet har jeg hatt noen dager på jobb, jeg har kjørt båt, vært ute i solen, en tur til Haugesund, i nyehuset, sett evig mange episoder av the walkong dead (som jeg foresten er helt hekta på) og så har jeg funnet på ting med folk og litt til.tiredoutfit

Genser - Bikbok, Bukse - H&M

 Egentlig bare veldig chill, men noe jeg ikke føler meg helt "paff" i. Buksa er også ny fra da jeg var i haugesund med Tiril Irene og Joanna. Jeg digger den, seriøst!! Utrolig kjipt at jeg fikk en del upassende kommentarer på den, da, men jeg kjøper jo ikke klær som skal tilfredsstille hver og en. Jeg tilfredsstiller meg selv. Da er jeg fornøyd.

pakke i posten!

I går fikk jeg piercingene mine i posten! Jeg er veldig fornøyd med alle. Var litt i tvil om jeg hadde tatt "stanga" for kort eller for lang, men den var akkuratt slik den skulle være. Virket som om det var veldig bra kvalitet på de også. Gleder meg til å få brukt alle!
trening!


Har trent en del i det siste, noe jeg kjenner utrolig godt på kroppen! Hadde det dritgøy på fotballtrening idag, i tilleg til at jeg fikk hentet både baggen og overtrekksdressen med navn osv på etter trening. Nå sitter jeg nydusjet i store, gode joggeklær. Har nettopp ryddet ut av klesskapet også! Fornøyd! I morgen skal vi på ett museum med skolen, satser på at det blir bra! :-)

newGinatricot - 149,-

bad dayHadde dritvondt i hode da jeg kom hjem og sovnet for en stund siden. Nå kjenner jeg meg superdaff og sliten i hele kroppen. Tidligere i dag, fikset jeg og pappa en tur innom fotobutikken for å få takkekort slik at jeg får de på tirsdag (!!). Vi var også en tur innom MX for å fikse bokstaver som skulle stå på overtrekksjakka, overtrekksbuksa og bagen som vi fikk sponset. Wiii! Nå skal jeg bake litt muffins og lage smoothie for å få opp humøret, hehe. Har jobbhelg og skal jobbe 13.00-18.30 i morgen og 14.00-19.30 på søndag, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget da.

homemade!

I går fant jeg fram en rosa bukse som jeg aldri bruker og som er grusom å ha på som bukse, som jeg klippet til shorts! Skal kjøpe nagler og feste på den, gleder meg! Blir dritbra når jeg har fikset den ferdig!

 we're like strangersoutfit


singlet - bikbok, tubetopp - gina tricot, bukse - cubus, smykke - glitter, ring - gina tricot

Flere bilder fra fotografen
design under "oppussing"

Prøver å få til designet nå, så det kommer nok til å se litt rotete ut fremover. Veldig usikker på hvordan headeren min skal se ut. Klarer heller ikke finne ut hva overskriften min heter, slik at jeg kan endre den... Ellers har jeg klippet mina, vert i Skånevik og spist is (♥) og ikke minst så har jeg kjørt båt i dag(!!!).


Random fra bilturen hjem fra Stavanger i går.

 

update

arh, hadde tenkt å endre designet nå som jeg har bilder jeg kan bruke, men jeg har null inspirasjon og alt blir bare kluss. Det skal ikke se slik ut... Jeg får ikke tid i morgen, men om jeg får tid i helgen, skal jeg gjøre det ferdig! Tenkte også og poste de siste bildene fra fotografen, men får ikke tid. Er dødslei etter både tentamen og trening. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i, så blogging for imorgen blir nok ikke prioritert først. Håper for all del at jeg ikke kommer opp i matte(!!!!)...


random

slik føler jeg meg nå


HAHAHAHAH, dritstygg, jo! 

 

Må si jeg er drittlei av både tall og a,b,x og y-er...... Hele tentamenen kommer til å gå ræv. 

en liten oppmuntring for dagen


 

De smaker dødsgodt!! Har allerede spist fire, men det skulle bare mangle ettersom at jeg er stuck med matte i hele kveld.

jeg er i skoleavisa!

Jeg har fått en hel side i skoleavisa i forbindelse med blogginga. Er utrolig fornøyd!

  

jeg har fått bildene fra fotografen!

Ble ikke like fornøyd med alle. Bildene jeg ikke på CDen var sykt dårlige. Så ut som om de ble tatt med ett kamera fra 1980-tallet som hadde max 5 megapixler... Ellers tok jeg bilde av bildene vi fikk i utenom, hehe. Disse er også litt skurrete, men mye bedre enn de på CDen. 

Jeg legger bare ut bildene jeg syntes så helt greie ut, og de jeg har akkuratt nå. Bildene uten bunad kan jeg legge ut senere. Nå må jeg pugge litt matte.... åååårh.

klar for skoleeen!


 

I dag har vi en praktisk prøve i mat og helse, jeg skal ta sprøyte, fotballtrenging etter skolen og så skal jeg prøve å få fikset CDen med bildene fra fotografen, wiii. 

 

Hva skal du i dag?

deilig frokost


noshittmaimåneden
klar for kino!i really miss you