juli 2011


Chillern i Tønsberg

Halla!

Akkuratt nå, sitter jeg i Tønsberg. Har ikke gjort så supermye til nå, men tenker vi finner på noe mer i morgen og på tirsdag. Innkjøpene kan dere se når jeg kommer hjem.Søte mamma som pakket for meg, glemte å ta med kameraet.. Så det blir nok ingen bilder fra turen.

epic facts

this is got to be the good life

OneRepublic - Good life

 

Dette er en sang som konstant står på replay. Herlig sang!

new


Jeg kjøpte fire slike shortser. To hvite, en gul og en rosa. Sykt herlige å ha på!

Shorts / 29,- / Cubus

 


Godteri / 24,- / godis huset


Sko / vetikke / Tyskland


Lacosteparfyme / 379,- 


Hårprodukter / 380,- (?) 


Singlett / 78,- / new yorker

happyface

Beklager for sen blogging. Det ble bare plutselig veldig travelt da pappa ropte på meg å sa vi måtte reise. 

Så nå, er jeg stuck i Odda... fml.. Neida. Har hatt en koselig dag til nå, og er ganske sikker på at det blir minst like koselig de andre dagene! :-)

 

create yourself

sommerferiens høydepunkt

Først av alt, reiste vi til Bø camping. Heldig som jeg er, fikk jeg ha med meg en av verdens beste.

 

Etter noen dager i Bø, reiste sverre, og vi reiste videre til Oslo. På veien til Oslo, stoppet vi på en gokart utleie-bane. Det var sykt kult! 

 

Etter en natt på ekeberg camping, reiste vi med krus til Tyskland.Kruset <3

 Tyskland ♥

 

Så reiste vi til Campingen igjen, og videre til tusenfryd, og så til Oslo. Neste dag, reiste vi til Sverige. 

 

Innkjøpene skal dere få se senere. :-)

new shoes

Dette innlegget skulle egetnlig vert postet for en stund siden.Fikk de av bestemoren min, så jeg vet ikke pris eller noen ting. De er vel egentlig en størrelse forstore også.

En uvirkelig verden

Mine tanker er med alle sørgende familier og venner der ute, som har mistet sine kjære i en så forferdelig annledning. Jeg ønsker at alle skadde kommer seg over sjokket over tid, og at de fysiske skadene forsvinner uten problem. 

 

Det er helt ugripelig hva som har skjedd i Oslo! Selv var jeg nede i området der bomben gikk dagen før, og hadde det ikke vert for de stygge vermeldingene, så hadde jeg sansynligvis vert nede i byen da dette skjedde. Heldigvis så tok vi turen til Sverige istedenfor. 

 

Jeg fikk en telefon av kompisen til pappa da jeg var i Sverige om at vi måtte ta på radioen fordi det hadde eksplodert en bombe i Oslo. Han sa dette med en latter i stemmen, så jeg tenkte ikke mer over det, før vi satt oss i bilen å hørte på alt som skjedde.

 

Tallene for døde ungdomer ble bare fler å fler. En mann kledd i politiuniform skytende løs i en mengde ungsomer som har valgt å tilbringe sommeren på Utøya. Det er helt sykt! Tilsammen har denne mannen drept mer enn 90 personer å skadet utrolig mange fler. Det verste er at dette bare er uskyldige ungdomer som engasjerer seg for en ting.

At noe som dette kunne skje i Norge er helt ugripelig.

ute å reiser

Hei! 

Akkurat nå, sitter jeg å blogger live fra bø! wihu. Om rundt 15 minutter så skal vi opp i badeland i 2-3 timer, før vi reiser videre til Oslo. Alt kommer til å gå i ett kjør helt til vi kommer hjem fra tyskland om to uker. Btw, jeg blogger ikke fra min data, så jeg har ingen bilder fra akkurat nå. De kan dere se når jeg får nettverk på min egen pc. 

Snakkes ! :-D

litt om action

For litt siden så var det et par av dere som spurte meg om jeg kunne lage et innlegg om hvordan det var på action. Og siden jeg er en søtklump, kunne jeg jo selvfølgelig lage et innlegg om det. :-)

 

Som dere vet, så var jeg på action i slutten av juni, som var supergøy! Der reiste jeg sammen med en hel guttegjeng. Å reise med bare gutter var litt slitsomt i lengden, men selvfølgelig så var det ganske koselig også. Det var skille mellom gutter og jenter, som ville si at det var guttetelt og jentetelt, men alle teltene var spredd rundt.

 

På hele leiren var det til sammen 856 deltakere (etter det jeg fikk høre av noen ledere). Alle som var der var kjempesnille og alltid klare til å ta en samtale. Vi måtte kjøpe frokost og kvelds med våre egene penger. Vi fikk gå til bø sommerland når vi ville, som var gratis.

 

Aktiviteten vi hadde valgt varte i rundt 4 timer. Jeg hadde valgt kano, haha. Morgenmøtet startet klokken 9 (?) og kveldsmøtet startet klokken 8(?). Det var frivillig om du skulle gå på møtene eller ikke, men de "anbefalte" det.

 

Alle på leiren ble tatt godt i mot med åpne armer. Lederene var kjempesnille, og snakket med oss som om de hadde kjent oss siden vi var små. Btw, jeg fikk en t-skjorte av ene lederen. Wohoooo :-D


 

Skal du på action til nesteår?

epic facts

The old you.

265131_125334684220656_100002323748469_216593_7110383_n_large

planer for sommeren

- Bø med familien, en annen familie og sverre

- Oslo med familien og en annen familie

- Tusenfryd med familien og en annen familie

- Krus i to dager til Tyskland med familien og en annen familie

- Tønsberg til søskenbarna mine med mamma(kanskje)

- Sverige med familien(kanskje)

- Hjemmekos

- Jobb

- Filmgroing!

- Sole meg

- BADE

Skal du noe av det samme?

leaving tomorrow

I morgen reiser jeg til Odda kl halv 7 om morgenen, WIHU! Og som jeg skrev tidligere, så skal jeg være med noen herlige folk. 

Hvordan det kommer til å bli med blogging, er jeg ikke helt sikker på. Butbut, jeg skal prøve å poste noen innlegg når jeg er der.

 

Skal du noe spesielt til uka?

vinneren av vurderingskonk.

Vinneren ble Maren Handeland!

 

Design

Designet på bloggen er veldig fint og ryddig. Selv så elsker jeg gråfargen på bloggen! Headeren passet supergodt inn på bloggen. En sommerlig, fin og utstrålende header av selve bloggeren.

 

Innhold

På førsteinntrykket av innholdet vil jeg si at det er ryddig tekst med mange bra bilder. Bildene hun tar er også med god kvalitet. Hun har bilder i alle innleggene, men av og til kan det bli litt mange bilder i noen av innleggene, noe som blir litt kjedelig i lengden.  Teksten er som oftest kort, men god handling.  Noen få skrivefeil en sjelden gang, men ikke noe som blir lagt merke til.

 

Helhet

Selve bloggen framstår som en bra blogg som kan komme langt. Jenta bak bloggen er supersøt, har en flott utstråling og skriver bra. Jeg gleder meg alltid til nye innlegg på bloggen. 

I karakter så vil jeg gi bloggen en 5/6 

 innlegget der du kunne melde deg på konkurransen blir slettet.

epic facts

eye

Øynene ser grønne ut pågrunn av speilbilde fra gresset.

what to do?


I det siste har nesten hver dag gått i å spise, drikke, gå på do, råtne bak dataskjermen, snakke i telefon, sove og gjøre unødvendige ting bare for å ha noe å gjøre på.

På søndag blir det jobb, og etter det så tar jeg turen inn til bestemoren min for å være med noen herlige folk♥. Gleder meg!

 

Hva skal du i dag? :-)

l.o.v.e


love 

a passionate feeling of affection for another person

"Hvilke blogger leser du mest?"

Jeg leser egentlig ganske mange blogger. Men de fleste er jeg egentlig bare innom og blar gjennom. Så her har du bloggene jeg er mest innom å leser fast:

Marianne - http://bbbla.blogg.no

Lina - http://lina97.blogg.no

Maya - http://mayaholmedal.blogg.no

Kine - http://kinefotball.blogg.no

Therese - http://tcmn.blogg.no

summerday

 

 

 

 

Hva syntes du?

update

Hey people!

Idag reiste jeg og Sverre inn til Etne i 10 tiden, fordi jeg skulle til tannlegen. Vi gikk vel egentlig bare rundt å kødda oss, haha :-D
Planking!

new tampons!

De fleste har vel sett det nye designet på tampongene til Libresse? hehoo, jeg kjøpte de rosa fordi den rosa boksen var finere enn den blå, hahah. :-D

 

Vet det er random å blogge om tamponger.

Hva syntes du om det nye designet?

going to wooork!KRIK ACTION

Som de fleste sikkert fikk med seg så reiste jeg på ACTION i Bø fra mandag til fredag med en kjempeherlig gjeng. 

Det var sykt morsomt å være der! Anbefaler det virkelig. Jeg skal reise til nesteår også, så snakkes vi der?

Kommer nok sterkere tilbake senere.