juli 2012


kollasj fra helga!HEY!

Føler det er evig lenge siden sisst! er jo trossalt to uker siden, da. Glemte også å si ifra om hvor jeg reiste... Hadde tenkt til å poste ett innlegg om hvor jeg skulle de neste to ukene, men det ble så knapp tid på slutten at jeg aldi kom så langt. 

Jeg har hatt en fantastisk ferie! Den første turen gikk til Sverige i Gøteborg, hvor jeg skulle på fotballcup med jentene. Herreguuud hvor gøy det var(selv om vi tapte alt)!! Etter dette, ble jeg kjørt til Oslo, hvor vi var i noen dager før vi reiste videre til tanten min og familien i Tønsberg. Vi skulle egentlig på minnekonserten i Oslo, men det ble ikke noe av... Turen videre ble til Mandal hvor vi gikk i dyreparken, var på stranden, gikk litt i sentrum og myye mer kos. Og  sitter jeg i campingvogna til Malin (som er søskenbarnet mitt) sammen med venninnen hennes Silje i Flekkefjord på Egenes. Vi har hatt det så utroooolig gøy! I morgen blir jeg med Malin hjem til Jæren på Kverneland. Hahaha, evig mange navn. 

Når jeg kommer hjem, kan jeg vise dere bildene fra ukene mine! Gud, jeg ler hver gang jeg ser gjennom de... Jeg kan vel prøve å blogge litt før jeg kommer hjem. Lite sansynlig pågrunn av det dårlige nettet her, men jeg får nesten se hvordan det blir :-)

Prøver å legge ut noen bilder fra både gårsdagen og i dag. På bildet uner fra venstre; Meg, Malin og Silje.
ååhh, jentene <3

Nettet er utrolig dårlig her også, så at jeg fikk med alle tre bildene i innlegget er nesten utrolig...!

LMAO

(laugh my ass off)cupcakeDenne type cupcake, var også en sunnere variant!

driving around the sea with this amazing boat!Nei, dette er ikke vår båt. Dette er en random en (hehe). Vår båt er mye kulere! :-D

sleep like an angel


Herregud, smelter! ♥

verdens beste smoothie


Jeg har drukket smoothie til frokost nesten hver dag nå! Er så sykt godt. Orker heller ikke å lage meg noe annet enn smoothie. Hva er vel ikke enklere enn å hive noen bær, litt juice og litt yoghurt oppi en liten maskin? (okei, jeg pleier å ta bærene i mikrobølgeovnen først)

 

- Andre som drikker mye smoothie?

kosloveusomuch ♥

Today

Dagen i dag har rett og slett ikke hatt noen sammenheng. Hvordan kan det ha seg at når du sovner i 7-tiden, at du blir lys våken kl 10? Etter dette vekket jeg mamma, og snakket om hele gårsdagen med henne, haha. Ellers har jeg sovnet i solen (og fått skille!!!), sovnet på sofaen og bare gått rundt og chillan i hele dag, hehe. 


Ellers var dette outfit for idag! Hadde med meg Mina overalt, så vil påstå at hun blir en slags outfit.


Body - Bikbok // Shorts - Vero Moda


uforglemmelig!

Herregud, gjett hvem som kom hjem halv 5, og satt oppe i flere timer før jeg sovet! Gårsdagen var dritbra, hahaha, hadde det så utrolig morsomt. Denne helgen blir vel ikke glemt med det første, hehe. Og nei, jeg drikker ikke!


stått opp for to timer siden...

Hahah, åååh, var ute til 4-halv 5 i går! Kom hjem til urørt hus, der stakkars lille Mina (som er hunden vår) hadde stått ute på terrassen med døren åpen hele tiden. Helt alene! Jeg tok henne med meg ned og la meg til å sove med Mina i armene. ♥ Nå har jeg gjort meg klar til å reise på sykkeltur med en venninne! Wii. Tror det blir sent i dag også, så vet jeg ikke om bloggen blir rørt før jeg kommer hjem, hehe.
bilder fra gårsdagen!

åååh, så lagde vi verdens beste kake!!!

changes

Har skiftet piercing nå, og guud, hvor fornøyd jeg er! Elsker den.

Piercingen er fra crazy-factory, og kostet ikke stort mer enn 40-50 kr. 

be yourself kids av bittelilletine!

Kom over bloggen til bittelilletine som blogger om akkuratt det hun føler for å blogge om! Hun er 23 år, og har utrolig mye kult og snakke om. Kom også over videoen nedenfor som er ett utrolig godt ekempel på å være seg selv. Satt vel å lo gjennom filmen her, hehe.

 

Besøk bloggen hennes her!

newcubus - 99,-

raindropvi har fått kattunger

For noen dager siden, ble jeg vekket med en beskjed om at vi hadde fått en liten kattunge på vaskerommet! Ble kjempegira og skyntet meg inn for å se. Der fikk jeg se en kjempeliten, søt, svart pus. Vi var sikre på at vi ikke ville få flere kattunger på henne, siden hun er så gammel og har født enten syke eller dødfødte kattunger de siste gangene. Nå har vi to stk. En svart og en grå, hihi. 

Jeg har fått ordnet FB for de som lurte. Var brodern og søskenbarnet mitt som har hatt det dritdigg meg å skifte passord..

verdens fineste kjole

I dag fant jeg verdens fineste kjole på nelly! Kjole her

fyyyfaen!

Jeg skulle logge innpå facebooken min som vanlig helt til dette dukket opp:Jeg sjekket loggen min, og der avsluttet jeg facebook 00.23. E-postadressen som facebook ligger på er ikke i bruk lenger, ettersom jeg ikke klarte å komme meg innpå den heller for en stund siden.

 

- Noen som kan hjelpe meg??