august 2012


outfit 300812


Jaaa... det er drittvær i dag. Men herreguud, jeg så verdens fineste regnbue på skolen i dag! Hadde virkelig håpet på å bli rik, men ble ikke det... Ellers hater jeg buksa jeg har på meg.. Den er så sykt fæl å ha på! Utvier seg sånn, og ser dødsstygg ut. Kjenner meg også sykt daff pågrunn av været. I tilleg til det, så har jeg en novelle å skrive ferdig og mattelekse.

Treningsgud

Tulla. Menjo! Det ble ikke blogging i går på grunn av fotballtrening. Også siden Christian hentet meg etter trening og var her en stund. Nå skal jeg gjøre litt naturfag, gør jeg hiver på meg joggeskoene og tar meg en joggetur, hehe.hardworkinggirl..!

Jeg har seriøst aldri vert så stressa på jobb før..(tror jeg). Så det var utroolig godt å komme hjem idag. Ellers hadde jeg en super kveld i går med gode folk! Og akkuratt nå, kjenner jeg bare trangen til å poste digge bilder av meg som drikker smoothie. :-) enjoyFinaa. Fikk sykt lyst på smoothie nå egentlig...

ressultatet av rosa hår!

Heidere! Hadde tenkt til å skrive dette innlegget i går, men ettersom det plutselig ble travelt og mamma ville reise med en gang, fikk jeg ikke tid.

Resultatet av håret har dere jo sett, og jeg begynner vel å bli mer og mer fornøyd med det. Jeg syntes bare det rosa kunne vert litt lengre oppe! Det ble jo nesten ingenting.. Men ettersom mamma har en rosa farge hjemme, så skal vi prøve å gjøre det enda en gang senere om jeg enda liker det, og gjøre det slik jeg vil ha det. I utgangspunktet så hadde jeg jo lyst å ha blå, men ettersom de ikke hadde blåfargen jeg ville ha, sto det mellom rosa og lila. Tidligere hadde det stått mellom lilla og blå, for jeg syntes rosa var så uorginalt, ettersom de fleste hadde hatt rosa dipdye. Uansett, falt jeg for rosa. Er så sykt fornøyd med at rosafargn ble så knallsk!
Akkuratt slik så jeg ut når jeg var ferdig. Haha, liker ikke håret når det er så flatt som dette... Ellers lukta håret døøøøødsgodt og var kjempeglatt og mykt! Klarte nesten ikke slutte å ta i det, hehe.

pink hair!
Skriver om det senere, må gå!

frisøren i dag!

HEI! Som overskriften sier, så skal jeg til frisøren idag!! Gleder meg veldig. Selv om jeg har begynt å "gruglede" meg litt de to siste dagene, hehe. Denne gangen skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før! Jeg skal farge det!! Hvoran jeg skal farge det, og klippe det, kan dere vel prøve å gjette dere til. Åhh, kan nesten ikke vente til å se resultatet..!!

slik ser jeg ut i dag ;Hvordan tror du resultatet blir?

my new love..!

Som jeg har nevnt tidligere og som noen av dere helt sikkert vet, så har jo jeg kjøpt meg mac! Herreguud, jeg kunne ikke vert mer fornøyd! Dagen jeg fikk den i hus, var jeg helt skjelven av glede omtrent hele dagen. Har hatt lyst på en så utrolig lenge. Ettersom jeg har hatt min Thosiba i lengre enn 5 år, var det også på tide med en ny en. Jeg fikk jo også min 2050 kr billigere enn den egentlig koster! Altså 7950 kr. Grunnen til det, er fordi det nettopp er kommet en nyere modell som det omtrent ikke var noe forskjell på fra min. Eneste forskjellen var at den har 3 USB hål (?) og litt raskere. Ikke mye, men pittelitt, hehe. Fikk den også billigere fordi jeg fikk siste som var igjen! Dette var jo også utstillingsmac'en, så den eg jo blitt brukt ogsånn før jeg fikk den, men dagen etterpå reiste vi inn og fikk den fabrikkinnstilt igjen. Det vil si at jeg fikk den slik den skal være. Helt ny!

Ettersom jeg leverte den inn uten laderen når jeg skulle få den fabrikkinnstilt, fikk jeg med en ekstra lader i tilleg! Den er jo ikke helt ny å fin, men den funker jo. Nye ladere er jo også veldig dyrt, heh :-D Så jeg vil annbefale mac på det sterkeste!! Jeg har MacBook Pro 13 tommer. Den er jo selvfølgelig veldig dyr, men jeg vil mene å si at det er verdt det. 


♥♥♥♥

outfit 230812Genser - H&M   Bukse - H&M   Smykke - Glitter

dagens innkjøp!

Hei! I dag har jeg seriøst hatt en utroolig tung dag!! Vi hadde tre timer gym og fotballtrening etter skolen. Og flink som jeg var, glemte jeg fotballsokker igjen, og måtte trene enda en gang med vanlige helsokker (sånne minikorte). Om du spiller fotball, så skjønner du kanskje hvor evig vondt der er... Men etter trening så gikk jeg og mamma opp på fotobutikken (fordi hun skulle ha seg noen lerret elns) og så kjøpte jeg meg kontroll til kameraet!! Er så sykt fornøyd! Har hatt lyst på det utrolig lenge nå. 
Gleder meg til å begynne å bruke det! :-))

outfit 210812


vet at håret mitt forsvinner i skyene...
Genser - Sisters point   Bukse - Zara   Smykke - Bikbok

Hadde det litt travelt i dagtidlig med å finne klær, så ble vel helst enkelt i dag også. Var foresten iskaldt å gå sånn på skolen... Herregud.

skoledag nr. 3

Hei! Kjenner jeg er lite klar for skolen idag, ettersom jeg ble vekket en halvtime før jeg egentlig skulle av en evig irriterende lyd. Det vil si at jeg var oppe 06.30. Ellers skal jeg på fotballtrening etter skolen og kommer ikke hjem før halv 8 - 8. Gleder meg til å komme meg på trening nå! Er jo enda syk, men det stopper ikke meg, hehe. 

banket opp

Helå! I dag ble jeg ringt av Jørgen klokken 9(!!!!), der han sa at han var på vei til meg og var her om 20 min. Så siden han kom har vi bakt muffins som var dritgode! Vi hadde også en slags "slålek", haha. Vet ikke hvordan jeg kan forklare det, men jeg så ikke ut på hendene etterpå. Så ut som om jeg hadde blitt banket opp! Hehe, neida, men fikk sykt med prikker på hendene. Blir verre og verre :-OSer enda styggere ut nå..

Hva har du gjort i dag?

ny genser

Heidere! Var en tur til Haugesund i dag. Fikk så dårlig tid at det ikke ble noe blogging før vi reiste. Kjøpte ikke så mye mer en en fin rosa strikk-genser, en vanlig svart shorts til og sove i, sokker og undertøy, heh. Skulle vel egneltig bare bort til Haugesund for å se om de hadde nagler, men det var visst utsolgt...


199,- H&M

deler av min ferie / Oslo

Da jeg skulle hjem fra Gøteborg, reiste jeg bare rett til Oslo og møtte Mamma og Pappa der. Vi lå på Bogstad camping med campingvogna vår. På turen var det bare meg, Mamma og Pappa ettersom broremann jobber. Hadde det utrolig gøy i Oslo! Fikk sett mesteparten av plassene og butikkene som jeg hadde lyst til å se. Kjøpte meg en hel del klær(som jeg også skal vise dere underveis).

Utrolig mye folk! Måtte faktsik gå sikksakk for å komme oss frem. 


Haha, jeg elsker seriøst denne fontenen! Står alltid og stirrer på den.

Vi var på en dritgod resturang! Herregud... Syntes dette var dritflaut. Turte ikke gå nermere enn dette ;-O


Her er meg og Pappa, sitter og chiller ved slottet B-) Ellers hadde jeg ikke med meg kameraet de andre dagene, og gjorde forsåvidt bare det samme. Shoppet, sov, kortspill og litt til, haha.

Nytt

Her er en outfit fra jeg var i Tønsberg, der jeg også viser mye av det jeg kjøpte meg i Oslo :-) Har også omtrnet samme outfit i dag. Eneste forskjellen er smykket og buksen. Hadde tenkt til å gjøre det samme i går, men blogg.no klikket, så jeg fikk ikke lastet opp noen bilder. 
Hvit strikk - Vero Moda - 129,-

Skinnvest - H&M - 299,-

Smykke - Nastygal.com - 129,-

Lommebok - Mango - 199,-

Bukse - Vero Moda - (husker ikke pris)

Sko - Converse - 699,-

Seks - syv timer i sola!

Har seriøst hatt en økt på seks-syv timer i sola idag! Ikke i strekk, da. Den ene gangen måtte jeg være med på å lete etter en våtdrakt, og fikk meg en pause inne i kulden på det. Andre gangen klarte jeg ikke ligge mer, for jeg ble heeelt kokt! Da gikk jeg inn og tok meg en iskald dusj. Det var dødsgodt! Selvom det enda blå himmel med 0% skyer og god sol, fikk selv jeg nok. Jeg er jo trossalt syk, og koker max i mine søvnløse netter uansett. Nå skal jeg vaske litt kler og prøve på en liten muffinsbakst etter 4-5 uker uten. Shiiiet!
tattooSisst jeg hadde en slik en på armen, hadde Kamilla teinet på meg. Ettersom jeg er syk og har omtrent ingenting å gjøre, fant jeg ut jeg ville prøve å lage en slik en på meg selv. Syntes dette er dødskult! Her står det fuck på kinesisk, hehe. Men om jeg skulle hatt meg en tatoering, tror jeg ikke det skulle blitt en slik som denne på armen, heh.

dagens form

Formen i dag har forsåvidt vert utrolig dårlig... Våknet med smerte i omtrent hele kroppen, og har egentlig bare hatt det dritkjipt i hele dag. Fått i meg minimalt med mat og drukket på en appelsinjuice kartong, haha, livet ♥ Enda verre å bli slik når det er dritfint ute og vi endelig begynner med fotballtrening... Ikke minst at det skjer rett før skolen begynner, når det er meningen å nyte livet max ut, hehe.


fuck society's idea of beauty

Jeg blir både lei meg og irritert på samme tid av å se på hvordan samfunnet er, og hva det gjør med oss. Herregud. Det er nesten som om det er en slags "fasit" på hvordan vi skal se ut, hvordan vi skal ha lov til å kle oss, sminke oss, osv. Jeg hater at om jeg våkner opp en morgen og får skikkelig lyst til å kle meg akkuratt som jeg vil, gjør det og kommer på skolen og merker at folk går og snakker. Omtrent overalt får du sykt fort rykter på deg... bare du kler deg annerledes enn vennene dine, fordi de ikke tør å gjøre det selv, fordi du er ærlig og har dine egne meninger? Dette er helt feil.

Jeg er en av de som ser opp til folk som virkelig klarer å være seg selv. Folk som rett og slett gir faen i hva som egnetlig er rett og galt. De som faktisk tørr å kle seg akkuratt slik de har lyst til, uansett hvor mye blikk folk kommer til å gi eller snakke bak ryggen. 

Dagens ungdom, og generelt hele samfunnet har sluttet og gi folk muligheten til å være seg selv. Vi får dårlig selvtillit av å ikke ha nok former, liten kløft, liten rumpe, eller omvendt. Hva er egentlig bra nok? Hva er normalt? Det er rett og slett ingenting som er normalt. Det finnes ingen fasit. Det er du som er fasitten. Du er din egen fasit! Alle er fine på sin egen måte. Vi må slutte å drømme om det vi ikke kan få og heller begynne og være stolt over hva du har selv. Det er jo også en hel del du kan endre på deg selv om du ikke er fornøyd. Men det viktigste av alt: DU skal være fornøyd. Om folk syntes du er stygg på håret, sminker deg feil, kler deg rart, for tynn, for tykk u name it. Er du fornøyd med deg selv, kan du rett og slett gi faen i hva andre syntes om det. Det er du som skal gå slik, ikke de rundt deg. In the end, they'll judge you anyway, so whatever.

Søndagskos

Helleeu! Gårsdagen var vel igrunn helt grei. Spiste reker først, gikk hjem, sovnet litt og kjørte opp igjen med resten av gjengen, hehe. Var vel egnetlig veldig gøy på kvelden videre også :-D Nå skal vi spise is før vi skal videre ned og se på film. Kom nettopp hjem fra en tur i Etne hvor vi møtte noen andre og hadde oss litt mat.

Ellers har jeg ikke tatt noen andre bilder enn dette nedforbi, som Christian postet på instagram, haha. Litt stygg i smilet, men skal til tannlegen i morgen for å få fikset det. Gleder meg til å tørre å smile normalt igjen! :-D

noe du kanskje ikke visste #8

- Jeg ble bitt og dratt bakover av en ponny for fire år siden. Jeg var på rideleir, og hadde med meg en venninne inn på beitet til ponnyene for å gi dem pølsebrød elns. Så skulle vi springe ut (wtf?), og hestene sprang etter oss til den ene tok ett godt bitetak i ryggen min og begynte å dra meg bakover.

 

- Før spiste jeg alltid tomat med sukker på, på skiva. Hahaha, det var det beste jeg visste om! Aldri hørt om noen andre som har gjort det samme. Det var tomat med sukker, og jordbær med sukker på som var det beste jeg kunne få. Brødskive med smør og sukker var også noe.

 

- Jeg blir dritmesunnelig når jeg ser kjærestepar. De er så glade i hverandre og ser så lykkelige ut! Jeg er jo forsåvidt lykkelig nå, men og hatt en ekstra glede hadde ikke vert feil.

 

- Jeg er plutselig blitt sykt hekta på biler! Dør litt av meg selv. Dette er spesielt audi (wtf). Har aldri hatt noen spesiell mening om biler før, men nå kan jeg bli driitgira om jeg ser en kul bil elns..

 

- Jeg kan føle meg som den badassen hjemme, men en evig englunge når jeg er med generelt andre. Med hjemme, mener jeg egentlig hele Etne. Husker jeg var livredd for å fortelle klassen at jeg hadde tatt piercing i navlen. Det var akkuratt som om jeg hadde gjort noe stygt mot Gud (kødder ikke).

 

- Jeg skifter over fra min egentlige dialekt til jærsk når jeg er med venner eller andre som snakker slik. Hater det, men har alltid gjort det. Dette er fordi jeg var så sykt mesundlig på søskenbarnet mitt når jeg var liten, og ville snakke likt som henne. Nå har jeg ikke noe valg lenger. Stresser så sykt når jeg er på jæren og mamma, eller noen andre hjemmefra ringer meg. Blir alltid mobbet :-(((

 

- Jeg har sett den sjette sans opptil 8-9 ganger og er enda ikke lei den. Syntes denne filmen er så sykt bra! Likevel om jeg vet omtrent alt som skjer hele tiden, blir jeg like skremt når det skjer noe skummelt. Blir også like lei meg hver gang på slutten når Cole forteller moren at han vil kommunisere med henne... Haha.

 


Deler av min ferie / Sverige

Hei! Tenkte jeg kunne ha en slags "bildeserie", der jeg poster bilder og skriver litt fra de forskjellige tingene jeg har gjort da jeg har vert ute og reist. Dette kommer jeg til å dele opp i flere deler, slik at det ikke blir alt på en gang. Så da starter jeg med Sverigeturen da jeg og resten av jentene reiste på Gothia cup! 


Disse to søtingene holdt ut med meg i 11 timers kjøring... Vi hadde det utroolig gøy noen perioder, der vi hadde syk latterkrampe, og andre der både rumpe og lår sovnet. Haha, kunne ikke hatt bedre bilkompiser!


Her var vi fremme i Sverige, og hadde sovet over til besteforeldene til Joanna en natt. Dette var så sykt fint! Hadde det kjempegøy sammen med alle. På bildet over har vi akkuratt finnet oss litt smågodt og litt til. Er alltid så gøy å se forskjellen på varene når du besøker andre land :-D


Vi ble egentlig overlykkelige av å få kjøpt ett slikt snopebeger! Var vel bare derfor jeg i det heletatt ville kjøpe meg, hihi.


Her er Joanna og Tiril Irene klare for å reise inn til Gøteborg for å møte de andre jentene på skolen.


Her er alle jentene(minus en) før vår første kamp mot Frankriket.

Etter kampen, var det rett til skolen, dusje og stelle seg, og så gå gjennom denne folkemassen... 


Vi skulle nemlig på åpningsceremonien av gothia cup! Var helt villt!

Jeg har helt sykt med bilder fra det, men det blir rett og slett for mye. Dette måtte oppleves, ikke bare bli sett på bilder, hehe. Vi var på Ullevi stadion(?). Sånn som de spiller i på TV. Denne var HELT full av lag som var med på cupen. Årh.. Kunne heeelt greit opplevd dette flere ganger!Random som spurte om å ta bilde, hhaha, søte.


Dagen etter, reiste vi inn til liseberg etter at vi hadde spilt en tidlig kamp. Dette før vi skulle ned og se en kamp der guttene skulle spille mot Brasil(?)


Fint bilde...Dette var mest sansynlig før den tredje kampen vi hadde.


Resten nedover er vel egneltig bare fra Liseberg. Rakk ikke å ta flere bilder før jeg reiste videre til Oslo og var med mamma og pappa der.


Hahaha, herregud!

 Dette ble vel egentlig mye lengre enn jeg hadde forventet, haha. Fikk jo med hele gothia cupen!

Hjemme, og klar til å begynne og blogge normalt igjen!

Heidere! Jeg skulle vel egentlig begynt normalt igjen da jeg kom hjem på Mandag, men ettersom jeg var hjemme kl 23.00 og vi reiste til Haugesund uten nettverk på morgenen, var det litt vanskelig. Lang setning... Nå har vi besøk av søskenbarnet mitt fra Tønsberg, bestemoren min, kjæresten hennes(samboeren?) og farfar. Senere kommer også Malin og noen andre. Det blir rekefest her i morgen, noe jeg gleder meg veldig til! I går var vi også ute å lyste etter krabbe! Utrolig gøy, og ikke minst spennende. Det ble kun tre stk da, men den ene var veldig stor, haha.

Jeg har ihvertfal utrolig mye å vise dere! Har forresten kjøpt meg mac!! Skriver ett innlegg om det senere. Jeg har jo også kjøpt meg veldig mange klær, og ikke minst tatt mange bilder. Så bloggen skal jeg prøve å få oppdatert så ofte som mulig, og vise dere mye nytt! :-)


Her var jeg i Tønsberg hos tanten, onkelen og søskenbarna mine! :-D

hjemreise i dag, og kenkt fortann...

Heidere! Jeg er enda på Kvernaland hos søskenbarnet mitt. Skulle egnetlig vert på vei hjem right now og vert hjemme kl 3, men selvfølgelig klarte vi og miste toget... Derfor må jeg vente til rundt 7-8 tiden, og kommer hjem kl 12 i kveld. Jeg har jo egentlig vert ute og reist i rundt 3-4 uker nå. Har ikke vert hjemme siden. Jeg har heller ikke fått sovet noe godt siden det. Men herregud, jeg har hatt det så syykt gøy!! Jeg har fått gjort så sykt mye morsomt som jeg ellers ikke pleier å gjøre. Jeg har i tilleg klart å knekke den ene fortanna mi da jeg skulle spise en nektarin... Jeg ble så sykt stressa når det skjedde.. satt med tårer i øynene, ble kokvarm og begyte å svette samtidig som jeg hadde halveis latterkrampe. Dette var jo også selvfølgelig rett før vi skulle ut og treffe mange nye folk. Det gikk bra, da. :-)

Jeg har ingen bilder for øyeblikket, ettersom jeg enda ikke kan overføre bildene fra mitt kamera til Malin sin mac. Så da blir det webcambiler, hehe.


red nailsPhoto BoothHar hatt det veldig gøy de siste dagene, hehe. Bildene over er igrunn bare bilder som er blitt tatt litt her og der når vi ikke har noe bedre og finne på. Blir bedre bilder når jeg kommer hjem. Får ikke overført bildene fra kameraet til pcen her... Jeg kommer hjem igjen på mandag tror jeg! Da er jeg hjemme i noen dager, og reiser videre til Varhaug etterpå. :-) nå skal vi lage middag ;-D