september 2011


ready to go!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

 

snakkes.

i nuet

Kjenner jeg er supergira for å reise i morgen! Har pakket ferdig, eneste håndbagasjen som er igjen. 

 

De siste dagene har jeg bakt både eplekake og boller med sjokolade i. Brukte verdens beste bolleoppskrift. Begge bakeverkene mine ble supergode! Pappa var også med, hehe.

 


Eplekaken.Bollene! Du ser ikke sjokoladen, siden jeg delte bolla på feil plass..

 

Jeg fant også ut at det så litt rart ut med bildeplaseringen min, så jeg endret litt på det. 


Ble litt bedre.

Jeg byttet også noen av bildene i "friends"-rammene


Ble ikke helt fornøyd, men det fikser jeg senere, mhehehe. 

 

Hva syntes du?

:-) :-)

Ble superglad da jeg så alle de fine kommentarene jeg hadde fått i går! Men jeg fant ut at jeg heller skriver om sydenturen når jeg kommer hjem, istedenfor før jeg reiser. Jeg har også sagt til de fleste at jeg reiser i dag, men vi reiser heller imorgen. Hehe.Hva skal du i dag? 

En side å anbefale

For litt siden, la jeg merke til en slags "side" på nettet der du kunne legge ut bildene dine og få tilbakemeldinger på de. Da jeg så det, så jeg en av jentene i klassen min som hadde lagt ut bildene sine. Jeg fikk se noen av bildene hun var mest fornøyd med på skolen i dag, så kom jeg på at jeg kan jo vise dere de bildene hun har lagt ut!

 

Du finner siden HER, da kommer du rett til "galleriet" 

 

Ikke nok med det! Hun er også utrolig nydelig. 

 

Hva syns du om bildene hennes?

inspirasjon

Tumblr_ls4v62qiz21qhy7vso1_500_large

verdens beste

Hahha, jeg vet at bildet på forrige innlegg var skikkelig stygt. Meeen! Verdens beste pappa fikset noen av problemene på pc'en min. Ok, det har vert veldig mye datasnakk her den siste måneden.. 

 

Men nå, har jeg sånn 70% fikset noen av problemene, så jeg vil blogge mer aktivt framover. Wohoo! Neida, men jeg skal jo til tyrkia på fredag. Noen som vil høre mer om det?good girl!

Som noen av dere vet, har jeg ikke noe discplass på den gamle datamaskinen min. Siden jeg fikk meldinger om dette heeele tiden og det ikke funket å åpne bildene mine, ble jeg skikkelig sint å bestemte meg for å gå inn å slette det jeg ikke hadde bruk for. 

 

Da jeg skulle åpne word (altså windows office word) så fant jeg det ikke. Jeg prøvde en gang til, men så fant jeg ut at jeg hadde slettet nesten alt utenom det jeg bruker mest, skype, spotify, chrome, jaaa vanlige ting.. Jeg har seriøst ikke peiling på hva jeg skal gjøre. Men jeg tror jeg heller bare begynner å spare til ny, hehe. 

 

Kjenner du til noe lignende? 

Hvilken datamaskin har du?

Noen å anbefale?

problemer med datamaskinen

pc'en min streiker for tiden.. Jeg kommer tilbake så for som mulig.Random hjerte på håndabilde, bare for å vise at jeg elsker pc'en min <3 .. hahha :)))

10 favoritter

Love the way you walk away - Blitzen Trapper

 

Hearts in the air - Eric Saade feat. J-Son

 

Love suicide - Tinie Tempah feat. Ester Dean

 

Come Home - OneRepublic

 

Start Over - Beyoncé

 

Guns & Horses - Ellie Goulding

 

Mad World - Gray Jules

 

Saturday night - Jessica Mauboy feat. Ludacris

 

Stereo Love - Kaitlyn Rosenblum

 

Go Go Go - 89ers

my wallDet ble ikke såå kult, men eg skal henge opp flere bilder senere! Dette er de jeg skal ha der av de jeg bestilte, hehe.  ( jeg skal også skifte ut noen av bildene i den "friends"-ramma.)

 

Hva syns du?

today
Topp // 199,- // Bikbok

Bloggens første outfit, yeah!

 

Da jeg var i posten i dag kan du tro jeg fikk et smil rundt munnen! Disse gjemte seg nede i postkassa i dag. Ble superglad.Noen som vil se veggen min med bildene på?

what do you deserve?Visste du at..

... i 8. klasse, syntes jeg det var posetivt med lekser.

 

... noe av det ekleste jeg har opplevd er å finne en dø mus i senga mi før jeg skulle legge meg. Det var katten som hadde lagt den der for å være snill. Loveyou ♥

 

... i barnehagen så var det gøyeste jeg gjorde, å sitte alene å leke for meg selv. Egentlig litt sånn nå også til tider.

 

... jeg er utrolig redd for ånder, eller ting som går igjen. Noe av det værste jeg vet er å være alene i et rom med lyset slukket.

 

... halve 7. og 8. klasse ville jeg ingenting annet enn å flytte vekk. Nå vil jeg gjøre nesten alt for å få være her ett år til.

 

... det beste jeg vet er frosne jordbær.

 

... jeg har en sykt rar tankegang. Forstår den ikke selv en gang.

 

... som oftest så er det jeg som er den siste som ler. Det er enten fordi jeg syns det var sykt morsomt, eller fordi jeg ikke forsto det før.

 

... jeg skal til syden om to uker. Gleder meg sykt!
Noe du visste?

love

You makes me wonder  sweet nothings

boy, couple, girl, hug, love - inspiring picture on Favim.com  foto de pineappleexpres en 6/09/11 - FotologWalking On A Dream  Tumblr

shake it

143884__tumblr_lot1y1wz1a1qc4dv7o1_500_large_large

hehello

 

Hva har du gjort i helga?

flower

 

Hva syntes du om bildet?

nytt design

Ikke sånn "kjempemye" forandring, men det ble mye bedre enn det rosa og gamle som jeg hadde før. Jeg ble ikke 100% fornøyd, men det ble vel helt greit. Jeg bytter nok ut headeren vist jeg tar et finere bilde, hehe. Helt ærlig så ble jeg faktisk ganske fornøyd med fargene jeg har brukt.

 


Jeg vet at bildet ble litt sammentrykt.

 

Men viktigst av alt;

Likte dere det nye designet mitt?

Skal være en flink blogger!

Som sagt for sikkert en uke siden eller noe, så vet jeg at jeg er en kjempedårlig blogger for tiden.. Noe av grunnen til det er at jeg er veldig sliten om dagene, finner på ting, jobber, trener og har mye lekser som jeg må gjøre.

Men jeg skal bygge opp blogglysten fra nå av. Jeg skal lage ny header i løpet av dagen, forhåpentligvis fikse litt på designet om jeg klarer å lese meg gjennom HTML-kodene i tilleg til dette så har jeg tatt noen bilder di siste dagene som jeg kommer til å poste.


Klar for å bli en flink blogger!!

 

Btw, I går spilte jeg min første fotballkamp mot Haugar. Vi vant 3-1. Stolt over laget! Alle var kjempeflinke. :-D


Måtte klippe vekk resten siden øynene mine så gigantiske ut :D :D :D :D

 

Tommel opp, ikkesant? heheehheheeh.

Hva skal du i helgen?

bygger designet

Heidere!

Er utrolig lei av designet mitt nå, så jeg holder på å lage header å fikse på litt av hvert :-) Bloggen kommer kanskje til å bli litt ustabil framover. Her er en header jeg brukte noen minutter på. Hahah. Satser på at det blir en finere header enn dette, men alle bildeprogrammene mine streiker..Hva syntes du?

jewel box

blue pink yellow green red

swan babyHva syntes du om bildet?

new dress

Vist dere blar omtrent helt ned på bloggen, kan dere se at jeg sa at jeg hadde bestilt en kjole. Noen dager etter, fant jeg kjolen i postkassa! Jeg ble supeglad da den passet. Eneste at den glir litt oppover og jeg må dra den ned litt ofte og at den er litt gjennomsiktig bak.. Ellers så er den supergfin! Her har jeg ikke dradd ned kjolen. Lite stygt. :-)

raindrope 

Hvilket bilde likte du best?

springer på fotballtrening!

heyhey!

Gjort lekser siden jeg kom hjem i dag, men enda ikke fått gjort noe særlig.. Nå stikker jeg på fotballtrening, hehe! 

Bildeserie

Jeg sminket meg fint

 


her såg vi film. kos!


vi kjørte fra stakkars kamilla for å handle noen småting..Ååh, dere er så herlige!Jeg har hatt en super helg! 

just chilling at the benk

to av verdens herligste på besøk

Jeg tror ikke det blir noe stort med bloggiong i helga. Jeg skal kose meg supermye med disse to!

 

Nå skal vi straks se film. I morgen er jeg litt usikker på hva som skjer og på søndag så skal jeg på jogg og noe konfirmasjonsgreier, så vi snakkes på mandag eller noe. Skal ha med meg kameraet, så det blir bilder! :-)

 

Hva skal du gjøre i helga?