september 2012


siden sist har jeg

- stått opp klokken 04.30 for å reise til Bergen i frykt for å opperere, men å ende opp med å ta ett røndkenbilde og speilrefleksbilde, heeehe.

- vert i begravelse. Noe som var utrolig trist.

- vert med herlige folk omtrent hele tiden. Wihi.

- hatt mange prøver og lekser... Jeg hadde 5 prøver og en stilskriving på en uke. Ble seriøst frustrert.

- spilt tre fotballkamper og vunnet alle!- farget håret / som jeg også blogget om- pyntet meg til maskeradeparty!
- ikke minst vert på maskeradeparty! Noe som var veldig koselig.

Også en plass med helt herlige jenter og gutter! Fikk forresten låne maske av Joanna. Syntes den var utrolig fin.

Har gjort en del mer enn dette også, men vil mene å si at dette er nok, hehe :-) Jeg har også evig lite blogglyst, og vurderer rett og slett å kvitte meg med hele bloggen.  Tviler på at jeg kommer til å gjøre det, men om det blir så veldig mye blogging fremover, tviler jeg litt på.

new colour


Det ble mye mer lilla enn forventet, men jeg er fornøyd! 

noe du kanskje ikke visste #9

- Jeg er i rank 82 på tetris battle. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan bruke så mye tid på tetris. Husker jeg gikk opp 18-20 ranker på en dag. Litt flaut, men føler meg også som en helt.

 

- Jeg blir aldri helt fornøyd med bilder av meg selv. Finner alltid noe som ødelegger bildene helt. Har aldri vert fornøyd med noen av profilbildene mine heller... Blir bare så lei av at folk begynner å mase om at jeg må få ett pga jeg virker sur ut uten, de kjenner meg aldri igjen og mer shitt.

 

- Jeg er kjempeviktig på at ting skal gjøres riktig, sånn som jeg vil ha det. Egentlig syykt retard! Men om noe skjer som jeg ikke vil skal skje, blir jeg kjempestressa og føler at ingenting fungerer som det skal. 

 

- Jeg går heletiden og tror at det er noen døde mennesker som "går igjen" som ser på meg. Jeg er som du ser veldig overtroisk og er livredd for dette greiene. 

 

- Jeg er blitt helt forelsket i sangen "A girl, a boy and a Graveyard" av Jeremy Messersmith. Dere finner den her på spotify.

 

- Jeg både gruer meg og gleder meg til å flytte til Haugesund om ett år. Det kommer til å bli så sykt rart! Har nesten ikke peiling på noen skoler der, kjenner omtrent ingen og flytter fra alt jeg har vert vandt til i snart ni år...

 

- En av de rareste følelsene jeg har hatt, må være gangsperr rundt håndleddet og egentlig i hele armen. Trodde ikke det var mulig en gang! Fra skuldrene og hele veien ned til hånden.
outfit 060912
Smykke - Nastygal.com   Ring - Glitter   Genser - Vero Moda   Bukse - Bikbok

Haha, merker at jeg nesten bare poster outfit på bloggen... Får håpe det er bedre enn ingenting, da! Liker ikke så godt genseren jeg har på meg idag. Den er evig lang, og blir lengre og lengre utover dagen. Men elsker fargen på den! Passet faktsik til rosafargen i håret også.

Har forresten helt syyykt(!!!) med gangsperr idag... Jeg har gangsperr i håndledd-området! Visst det er mulig isåfall. Men jeg tuller ikke når jeg sier at det gjør vondt fra topp til tå. Tror faktisk at jeg aldri har hatt det i ryggen før, heh. 

outfit 050912


Cardigan - Cubus    Topp - Bikbok    Bukse - Zara    Sko - Converse

Da er det onsdag og enda en dag med tre timer gym og fotballtrening!! Fikk forresten ikke tid til å fikse på bildene, men det går gå for i dag. Må nesten springe nå, for å rekke taxien, heh. Snakkes daa! :-D Håper dere får en fin dag adle i hopa!

opptatt blogger

HELLOU! Som sagt så ble det dårlig blogging i helga, men det er vel mulig det kan bli det litt framover også... Har noe å vise dere, da! Må bare få meg i gang med å lage innlegg, heh. Men jeg har igrunn ikke tid til å blogge nå heller.. Må skrive hele framføringa mi til i morgen på tiden som er igjen av kvelden, så dere vil mest sansynlig få høre mer fra meg i morgen!


Hahah, herreguud til sugent innlegg... blir flau

spider