oktober 2011


pictures


Hvilket bilde likte du best?

Travel

Heei!

Føles som en eevighet siden jeg blogget sist, selv om det egentlig ikke er så utrolig lenge siden.  Jeg har ikke tatt meg så god tid til å blogge den siste uken, siden jeg har så sykt mye å tenke på i tilleg til at det er mye som skjer for tiden. 

 

I helgen var jeg på konfleir med de fleste i klassen bortsett fra 3-4 stk(?) og de fra Skånevik. Fin gjeng! Det var veldig gøy. Jeg tok ikke så mange bilder, men fikk tatt noen. Jeg kan legge ut bilder når jeg har noen som Lina og Ann Therese også har tatt, siden jeg nesten bare har uklare og stygge bilder.

 Jeg tok også noen bilder i dag, som dere kan få se senere.

 

Vil du se noen av bildene jeg tok?

confused

Har ikke gjort mer enn å sitte grodd i bøker siden jeg kom hjem fra skolen. Kjenner jeg er ubesliten... Noe jeg også syns eg superteit, er at vi har en slags Norskoppgave, der vi skal lage en diktbok eller noe. Samtidig som vi må gjøre ferdig dette til neste uke og nesten ingen har begynt, så har vi prøve om dikt på torsdag. Skjønner ingenting, jeg.. 

 


Her er mitt lille hjemsted ♥

 

Så snart jeg finner joggebuksa mi i rotet, stikker jeg ut og får litt luft, hehe. Etter dette blir det vel en god kveld med litt norsklesing og dikt, da :-D :-D :-D

  

Hva har du gjort i dag?

You're the reason I come home

Tumblr_lteveo9uot1r4coqgo1_500_large

 

Av; Ron Pope

u're great!Fikk en utrolig fin pose med pusen i går. Det var for understreke at hun tisser på gulvet hele tiden, faktisk hver eneste dag! Skikkelig sur på deg, pus. Men hun elsker jo meg da.. Selv om hun også legger mus og fugler på trappa, får unger midt på natta over alt(som i klesskapet mitt <3), tisser på rommet mitt, i gangen (som jeg må tørke opp) og klorer vennene mine.. Så vet jeg at hun gjør det for meg ♥♥ Hun beskytter meg for farlige folk, gjør gulvet mitt rent der hun syns det er skittent, gir meg flere kattevenner og gir meg gaver som også kan være ment som mat. Love you! <3

 

Har du en like søt katt? :D :D

innkjøp


Strømpebukse - 48,- BIKBOK   Våtter - 48,- BIKBOK  Godteri - fire slikkepinner 40,- Kremmerhuset  Undertøy - tre for 98,- CUBUS 

 

Hva syns du?

candyjust today

Har gjort utrolig lite i dag. Egentlig veldig godt å ha en rolig dag også. Jeg har jo kjørt på og jobbet i ett kjør med lekser og skole hele uka. Klarte jo og presse inn en halvtime treningsøkt på kvelden da, hehe. 

 

Dagen min startet med og si hadet til Sverre, som reiste tidlig for å gå på jobb. Etter dette, var det chilltime, yeah! Bakte meg en flott kake, tørka opp tisset til katten, det vanlige egentlig :-)

Brownies <3

 Jeg var også til Haugesund med Ann Therese i går som var 100% awesome!!  Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men jeg kan vise dere hva jeg kjøpte i morgen. :-)

 

Hva har du gjort i dag?

we found love

 

Av; Rihanna

eye10 rolige/triste favoritter

Angel - Jack Johnson

 

In case i go again - Mikey Wax

 

Lullaby - Hoffmaestro

 

Rubber and soul - Ane Brun feat Teitur

 

Seriously - Katy Mcallister

 

Down - Jason Walker

 

February air - LIGTHS

 

Come home - OneRepublic

 

Near to you - A fine Frensy

 

Jag gråter bara i regnet - Newkid

wather

I can always make you smile

Tumblr_lt5ayg2csk1r4j40yo1_500_large

Stay strong

Kjenner jeg er skikkelig sliten etter i dag.. Heldigvis klarte jeg å presse inn en joggetur som var noe av det herligste jeg har fått gjort i dag! Vi var også på kino med skolen i dag, vi så "Saras nøkkel". Utrolig rørende film! 

 

Jeg tenker på den lista med 10 rolige/triste sanger. Jeg har veldig mye å gjøre de neste dagene, men jeg skal prøve å få det til i løpet av uken. Stay tuned!

 

 

Har dere mye lekser, prøver eller innleveringer for tiden?

love

Jeg har weheartit!

Hihi, har vel hatt det en stund nå. Jeg startet vel da Stine(fra bloggen http://haawt.blogg.no) skrev et innleg om at hun hadde det. Det var jo ikke sånn at jeg ville herme etter Stine, men jeg hadde tenkt på det lenge før dette, så har jeg bare besluttet med at jeg egentlig ikke var noe "spesielt god" til å ta bilder. Til slutt fant jeg ut at jeg heller bare kunne prøve meg.

 Her er noen av bildene jeg har lagt ut:Det mangler 6 bilder.

 

Link til profilen min er her, gjerne follow meg! :-D Jeg tar bilder fra bloggen min, ingen andre steder. Det går altså ikke an å "laste opp" bilder. Du må ha en slags "heart button" som du trykker på. Slik som jeg ser det, så får jeg mer lyst til å ta fine bilder, ettersom jeg blir inspirert av alle andre bildene som er der innpå. 

 

Har du we heart it profil?

farger, mindre farger eller svarthvitt? 

Hva syntes du?

spindelvev

Jeg ble faktisk utrolig fornøyd med bildene! Jeg er fortsatt litt usikker på hvilket bilde jeg liker best, men det står nok mellom det overste og det nederste.

 

Hvilket likte du best? 

 

Btw, satser på at jeg får til litt bedre blogging framover. Noen som lurte på om jeg kunne legge ut topp 10 lista mi av rolige/triste sanger. Jaa, jeg kan prøve på det, men jeg er ikke sikker på om jeg klarer 10 stk. men jeg skal prøve!

Høst 

Hvilket bilde likte du best?

heartgirl

 

Likte du bildet?

Visste du at..

... noe av det kjekkeste jeg vet er å ta bilder.

 

... det første en av veninnene mine la merke til da hun møtte meg, var at jeg slepte bena ned i gulvet da jeg gikk.

 

... jeg elsker å reise. Å sitte i bilen og halvsove, eller i bussen å høre på musikk. 

 

... jeg elsker å trene. 

 

... jeg har rundt 10 tusen bilder, eller fler på datamaskinen min som nå er 4 og et halvt år gammel.

 

... jeg er en pappajente, selv om jeg henger like mye på begge to.

 

... det jeg liker best å høre på er rolige og triste sanger.

 

... jeg bruker en kam til å skille vippene fra hverandre etter jeg har tatt maskara på.

 

... i fjor vinter hadde jeg det supergøy med å kjøre som en tulling rundt med firhjulingen til farfaren min.

 

... jeg er forelska i han her. Ekkelt, jeg vet..

 

Neeida, han er så søt!♥

 

Btw. Noen som lurte på hvem jeg reiste til tyrkia med. Jeg reiste med Sverre, moren til sverre, stefaren og bestemoren. Fin gjeng!! :-D

show her you love her

Tumblr_lsh3p2euxq1r2rzdio1_500_large

innkjøp

Haugesund turen;


Fliseklemmer og strikker - 19,50,- for hver - H&M. Vannfast mascara - 129,- H&M. Hals - 99,- H&M. Glittereyeliner - 85,- GOSH. 

Tyrkia;


Jeg kjøpte alle for rundt 400 kr, som vil si rundt 65 kr for hver. Er ikke helt 100% fornøyd med alle siden jeg ikke studerte de skikkelig før jeg kjøpte de. Den 5. piercingen var jeg kjempefornøyd med, før jeg så at den var sånn "rustet" greier på den.


Husker ikke hvor mye den kostent, men det var vel rundt 100 kr.


Denne genseren som dere har sett tidligere. Jeg elsker den! Den er stor, god, varm, og herlig! Den kostet 200 kr. Genseren er i XL.


(random bilde i farta) Adidasbag for rundt 60-70 kr. Denne er jeg veldig fornøyd med! Selvfølgelig noen ting jeg kunne hatt annerledes, men den er veldig grei å reise med.


Disse kjøpte jeg for rundt 50 kr.


billig slikkepinne ♥Firkant tyggis! ♥Billige bher. Haha, egentlig bare på tull, siden de var så billige.


Random såpe. Det var en av "gavene" til mamma og pappa.


Dusjsåpe. Ååååh, den lukter helt fantastisk! Angrer på at jeg ikke kjøpre to. Gave til mamma


Gave til mamma.

 

Jeg har også kjøpt andre ting fra tyrkia til både venner og familien.

what makes you beautiful

Tumblr_lsx2h7bggu1r3zfqdo1_500_large

 

av; One Direction

pictures

Bilder fra Tyrkia (del 2) // på stranda

 


Dette var så fint at det bare måtte publiseres. 

 

 


 

 
Likte du bildene?

byen next!Btw, hadde det kjempegøy med Ann Therese i går! Hihi.


Pøsregn...

 


Lagde god milkshake med sjokoladeis, vaniljeis og oreokjeks.

 


Vi hadde det gøy med sminken hennes. 

 


Tok også noen fine bilder! Tenker meg at det er best at de holder seg utydelige.

Har du ferie nå?

jag saknar dig mindre och mindre

Tumblr_lovbmjrzxl1qfj8g9o1_500_large

en hel dag med en liten turteldue!

Reiser med bussen om et kvarter for å møte Ann Therese ♥

 

 

Tenker også å ta bilder av innkjøpene mine fra tyrkia i morgen eller i dag.

 

Vil du se innkjøpene?

Hva skal du i dag?

En lang dag av både tårer og mye latter

Kjenner jeg er skikkelig sliten..

 

Jeg reiste til Odda ti på 11. Da jeg kom til Odda og vi hadde kommet oss hjem til Sverre, hadde vi det supergøy! Vertfall jeg. Men bare etter kanskje en halvtime eller noe, låste foten min seg helt. Jeg satt å holdt fast foten min så hardt jeg kunne med tårer i øyekroken. Jeg var helt sikker på at det kom til å gå bra, slik som forrige gang, men jeg klarte ikke å gjøre noen ting. Stefaren hans sjekket foten og fortalte hva det kunne være, så lagde de til sengen for meg, hehe. Under alt dette, holt jeg på å nesten hylgrine fordi det var så vondt, men jeg klarte å holde meg, helt til det bare var jeg og sverre i rommet.

 

Jeg fikk sjokolade og ble matet med middag som en liten unge, hehe.  De ringte til legevakta og jeg fikk komme ned etter litt over en time. Før vi kom ned til legevakta, hadde jeg det egentlig helt forferdelig, men samtidig utrolig morsomt! Jeg prøvde å overse smertene og heller være som normalt ettersom jeg så hvor kjedelig det ble for Sverre. Da ble alt plutselig utrolig gøy. Jeg satt å gråt pågrunn av smertene, men hadde en liten latterkrampe av noe annet. Jeg kan skjønne hvorfor jeg ble ledd av da.. Tenk deg hvordan det kan se ut.

 

Jeg kom meg ned på legevakta og fikk snakket litt med han, så undersøkte han kneet. Bøyde og klemte på det. Etter denne utrolig fæle strekkingen så kom vi oss til rønkengreiene. Ventet lenge der. Så kom en mann å rullet meg inn på rommet, tok bildene og så kom en dame og forklarte det samme som han på legevakta. Men da hun skulle bøye på benet var det ikke vondt mer. Jeg ble utrolig flau, ettersom vi hadde ventet der i sikkert to timer. Sverre, moren hans og stefaren hadde blitt med meg og vente.


Flink jente!Vi klarer det utrolige! Heha, tuller ikke..  (fint bilde, jeg vet)

 

Opplevd noe av det samme?

pictures

Bilder fra Tyrkia (del 1)

 

Utsikten fra hotellrommet

 


Endagsmarked

 Speil i taket i spisesalen, yeah!Fornøyd med ny genser

 


Jeg tror en dame hadde laget alt det som henger på høyre side av brua.


Sandslått! Jeg er sikker på at han venter på at vannet skal stige når han sover.

 


Jeg vurderer å lage en piercing som ser sånn ut, heh. Det var faktisk ganske kult.

 

Hvilket bilde likte du best?

hjemme fra Tyrkia!

 

Har hatt det helt fantastisk! Nå er det bare litt lekser å få gjort...Jeg forteller om turen senere.

 

Hva skal du i dag?