november 2011


new shoes

Siden vi hadde tentamen i dag, og mamma hadde lyst til å hente meg i 12-tiden, så gikk vi på skobutikk og så på sko. Jeg fant ut at jeg heller kjøpte sko nå, istedenfor å vente. Helt ærlig så føler jeg meg som en skikkelig "attpå klatt", men det kan jeg vel overleve. Noe jeg la merke til da dama i butikken sa prisen på dem, var at de var hundre kroner billigere på nettet, men det gjør vel egentlig ikke så mye. 

  

Har du converse?

Hvordan det egentlig føles

Jeg er vel ikkje den bloggeren som blogger mest om følelser og meninger, så jeg tenkte å få gjort noe med det. Siden det egentlig var hovudgrunnen til at jeg ville blogge.

 

Det har seg sånn at jeg gikk ned noen kilo fra vinter til sommer. Noen av vennene mine fikk helt sjokk da de så meg igjen etter sommeren. Omtrent hver eneste dag så får jeg slengt til meg kommentarer som at jeg er altfor tynn, at jeg bare spiser salat og grov mat, at jeg trener for mye og at jeg faktisk ikke spiser noe mat. Jeg kan tenke meg at de som sier ting som dette ikke tenker over hvordan jeg tar på det. Hvorfor skal andre i det hele tatt henge seg så sykt opp i hvordan jeg ser ut?

 

For å få det klart for dere, så spiser jeg normalt. Jeg spiser frokost, lunsj, middag og av og til går jeg og småspiser litt. Jeg spiser for det meste sundt. Det er mest for min egen del. Jeg blir alltid kvalm, får vondt i magen, hodeverk og slike ting når jeg spiser snop. Og ja, jeg trener hver dag jeg har energi til det. Det vil si alle ukedagene utenom fredag, siden da har vi gym. Av og til på søndagene. 

 

Hvorfor jeg trener er vel bare for å føle meg aktiv. Visst jeg har spist veldig mye drit en periode så blir jeg vel egentlig bare litt ekstra gira, haha. Men mest så er det for å føle meg aktiv ettersom jeg sitter rett opp og ned 75% av dagen. Jeg bor ikke rundt der alle andre bor, eller midt i sentrum, haha. Jeg bor 20 minutter fra skolen/sentrum/alle vennene så det blir mye kjøring med bil og buss. 

 

- Ser du selv hvor tynn du er blitt? Haha, nei. Jeg gjør faktisk ikke det. De eneste plassene jeg syntes er blitt for tynne er ryggen og området rundt skuldrene og brystet. Ellers merker jeg bare at noen klær passer bedre eller er blitt for store. 

 

 Har vel egentlig ikkeså lyst å legge ut bilde av det, but here you go.


hekta

Jeg hører samme sangen om igjen og om igjen hele tiden. Tuller ikke! Den er så fiin. :-D

 

gårsdagen

Hadde det supergøy i går med en herlig gjeng! Jeg og Sverre reiste inn til Etne i halv 12 tiden for å møte jentene, hihi. Vi skulle på juleshow! Det er ein oppvisning der alle danse-gruppene og turn/trampett-gruppene lager et show der de viser hva turn/trampett-gruppene og danse-gruppene kan, eller har øvd på.

 

Litt rart å ikke være med selv etter å ha vert med siden 10 års-alderen eller noe. Men utrolig gøy å sitte å se på også. Søte lille jentene som ruller på mattene, haha.

Utydelig bilde av jentene.. 


Disse trollene var supersøte!


13-15 dansegruppe. Flinke jenter! 


16-25 dansegruppe. Utrolig gøy å se på.

Dette er vel trampett og tumbling. De er helt syke!Vi ville si hei, bare 

 

Har dere et slags juleshow der du bor? 

Var du på juleshowet i Etne?

new

Det er jo en stund siden jeg fikk det, da. Men da jeg hadde pausen min, var jeg en tur til haugesund å kjøpte noen småting. Flink som jeg er, klarte jeg å ødelegge smykket mitt i helgen, men jeg skal fikse det snart. No stress.


Glitter - 139


Glitter


yesterday
 

Hadde leksedate med Ann Therese, haha. Kan vel ikke si det ble så veldig effektiv leksejobbing, da.

50'talls-fest bildene
 

Bildene ble veldig rotete. Men seriøst! Seee de nydelige cupcakesene som Sissel bakte!! I tilleg til at de ser nydelige ut, så smakte de helt fantastisk. Kaken som Ann Therese bakte ble rast bak pianoet litt etter at den ble satt fram.

Bursdagsbilder #2

news from my room

I mellomtiden da jeg hadde pause, så fikk jeg framkalt rundt 75 bilder. På lørdag fikk jeg hengt opp noen av dem, syns det ble ganske kult. Det er vel bare fem av dem som ikke er fra tyrkiaturen, haha.

Har du mange bilder på rommet?

Bursdagsbilder
gårsdagens antrekkKjole fra nelly.com

Sløyfene har jeg laget selv.

en super kveld!

Jeg hadde en helt suuper kveld i går!! Herlige gjengen som var med.  Jeg var i bursdag til Joanna og Linn Hege, hihi. Skal også på en slags 50-tall's fest idag, gleder meg! Jeg legger ut bilder av både bursdagen og 50'talls senere.


 

Herlige gjengen ♥

 

Hva gjør du i helgen?

music


Shake it out - Florence + The machine

jeg strikker!

Haha, jeg har holdt på med dette i en uke. Begynte lite på torsdag forrige uke sammen med mamma. Vi strikker julekuler. Det er superkoselig! Jeg er komt litt mindre enn halvveis, siden jeg egentlig ikke har hatt tid til det i det siste. Slik ser det ut : 

Hva syntes du?

inspirasjon

Tumblr_lt3k5sicdn1qc2dnyo1_1280_large

Syykt kult, og ikke minst fint! 

 

- Hva syntes du?

Hyttekos

Har hatt det superkoselig på hyttetur med Sverre og familien til moren hans. Fikk også tatt mange bilder! Vi gikk en tur på lørdagen der vi møtte på to hester og fiin natur.


Følte meg veldig fin her :D


 

 

 


 


 

Har dere/du en fin hytte å reise til?

Noen ord fra meg

heeeey! 

Tenkte å gi fra meg et ord etter å hatt en lang og god pause. Dagene mine er vel ikke blitt så mye "bedre" eller mindre "tunge", for å si det sånn, men jeg klarer meg vel helt greit! :-)

 

I det siste har eg:

- Gjort mye lekser. Helt sykt med innleveringer, prøver og framføringer for tiden! Ok. Ikke helt sykt, men jeg føler det er veldig mye. Det er noe hver uke, i tilleg til leksene også. Kjenner jeg er helt utslitt for skolen...


- Vert syk. Slapp, kvalme og slikt. Ikke gøy.


- Tatt random bilder av himmelen. Det var en dag himmelen var helt rosa. Kjempefint! - Vert en liten tur til Haugesund. Kjøpte meg ikke så mye, bare julegave til ene tanten min og litt småting.

 

- Begynt litt på en "bok"-greie. På en måte scrapbook. Dette skal være en gave, så jeg kan ikke røpe noen ting om det, hihi. 

 

Hadde også en photoshot av megselv og pusen som jeg skal vise dere snart. Utrolig fine bilder! ♥

 

Har du gjort noe spennende i mellomtiden?

tunge dager

Jeg har helt utrolig tunge dager for tiden, så jeg velger å ta en pause fra bloggen, siden jeg egentlig bare blogger kjedelig og usaklig. Jeg kommer tilbake så fort jeg kommer meg på bena igjen. Jeg kommert til å være borte i en uke eller to, så snakkes vi da!


arkivbilde.

Konfirmasjonsleir

Hadde det supergøy på leir i helgen! Jeg legger egentlig ut mest av mine bilder, som egentlig bare var dårlige, og litt av de som Lina la ut på facebook som har 100% dårlig kvalitet.

Fine Ann Therese <3


 

 


Haha. Random.Sengekos! :D


Håkon, Lina og Synnøve. Fint tygg av ingrid!

Tiril Irene <3

 


Jentene <3
Resten bare random, haha.

 

Har du vert på konfirmasjonsleir? Syns du det var gøy?

ubegripelig

 

En veninne sendte denne til meg for ikke så lenge siden. Kjente tårene presse seg på. Helt forferdelig hva noen mennesker gjør med dyr! De kan jo ikke bare la en felle ligge der, å la dyret ligge i sikkert flere timer, eller dager for den del, og såå bare skyte de... Uskyldige dyrene.. Ååhh..