desember 2011


...

you are my light in the darkmerry christmasHadde det utrolig gøy med sverre både i dag og i går, selv om vi for det meste sov og sløvet. Har vert så sykt klar for ferie de siste ukene at jeg nesten knakk sammen de siste dagene, haha. Men mest av alt ønsker jeg dere alle en fantastisk jul :-D. Foresten så fikk jeg se julenissen i dag. Var en dame som ble hentet på bussplassen av en mann i nisselue og skjegg.

 

Håper alle får en fantastisk jul og en super kveld i morgen. 

lykke

Åhh, fikk bildene som jeg bestilte for en stund siden, i går. Alle bildene jeg bestilte ble sendt forskjellig, så jeg fikk først en hentelapp i posten, en uke etterpå fikk jeg en liten pakke med rundt 30 bilder i og i går fikk jeg resten med 100 - 150 (?) bilder. Men det var mest på grunn av at jeg bestlilte så mye, at sendingen ble delt. Tror jeg bare skulle ha 20 bilder selv, haha.

 

 

Fremkaller du bilder?

vellykket

Hadde en dødsbra dag med jentene. Kjente julefølelsen skikkelig da vi satt rundt hverandre å spiste grøt. Var utrolig gøy å møtes så mange å finne på noe. Herlige jentene ♥
holde noe tilbake

"Holder du mye tilbake fra bloggen om deg selv?" - Leser

 

Ja, jeg gjør jo det. Jeg kan ikke påstå at det ikke blir noe sjokk av det. Det er ofte jeg ikke klarer å se meg selv i det jeg poster. Jeg publiserer aldri ting som går skikkelig inn på meg. Føler heller ikke for å dele alle svake sidene mine heller. De fleste som leser bloggen min kjenner meg, og mange ser meg jo omtrent hver dag på skolen. Både de og folk jeg ikke hvet hvem er en gang, leser den. Om jeg hadde skrevet alt om eg selv, tror jeg ikke at det hadde vert like lett å leve i nuet. Jeg liker å trekke meg vekk av og til, uten at noen hvet hva det er.

 

Jeg syntes jo det er valedi g skummelt at hvem som helst kan se hva jeg skriver, hvilke bilder jeg poster og slike ting. Det å poste bikinibilder av seg selv, ser ut til å være helt normalt den dag i dag. Men det er jo akkuratt som å legge ut bilde av seg selv i undertøyet, egentlig. Vil du at hvem som helst kan se deg i undertøyet? Da snakker jeg jo om hvem som helst. Foreldrene til en random venn av deg. En gammel mann som leter etter ungdommer å kose seg med. Hvem vet? Altså, jeg har ingenting imot at folk poster bilder av seg selv når de bader eller noe. Jeg har jo gjort det selv en gang.

 

En kan jo også tenke på andre ting. Personlige ting. Som hva jeg spiser, hva jeg ikke spiser for den del (om det var et problem), om jeg har sykiske problemer, sykt kleine(eller ekle) hverdagsvaner. Hva har det med dere og gjøre? Ok, veldig kult å lese om andre sine ekle, flaue eller snåle hverdagsvaner, egentlig. Men dere skjønner vel litt hva jeg mener? Jeg ser ikke helt for meg at bloggen skal være en plass der jeg skriver ned alt som skjer rundt meg. Og jeg vet hvor kjedelig det er å lese innleg der folk er superleiseg og sitter å klager om livet. Da mener jeg det er bedre å bare legge ut et bilde eller noe, eller bare ikke blogge den dagen om du har det så vanskelig.

 
btw; om dere vil være litt oppdatert fra ukene som har vert, så klarte jeg å knuse tanna på en i klassen. Jeg har også hatt en hårklipp som jeg gjennomførte selv. Toetasjershår ♥

siste forestillingen gjennomført!

Ååh, kjente det var utrolig godt å bli ferdig med den siste forestillingen i dag. Det å ha kjempelange dager med mas og kav i en hel uke er så sykt tungt. Jeg er dødslei av å se ufikset ut, ha vondt i hode 18 timer av døgnet, prøve å sove på skolen uten å få det til og å danse den samme dansen halve skoledagen.


Vi var slemme jenter og brøt oss inn noen dører fra garderoben til storsalen. Kan ikke si annet enn at bildet ble en suksess.

 


Som du ser, måtte vi sminke oss som troll i tilleg til joggebuksene, de store t-skjortene og capsene. Og ja, jeg var kul med den grønne kapsen. Det var ingrid som var søt og tok den med ♥ Men alt i alt, så var det jo gøy, da.

something special

Fra første dag jeg brukte dette smykket, har jeg nesten daglig fått spørsmål om hvem jeg har fått det av, hvor mye det kostet osv. Selv så elsker jeg smykket. Det er så sykt søtt. Kjenner stoltheten kommer fram da jeg bruker det. Jeg fikk det av Sverre. Da han var i Polen i 10. klasse, kom han hjem med dette til meg. Hvor mye det kostet er jeg mer usikker på, men er sikker på det kostet en del. Er også ganske så sikker på at det er ekte gull.

 Har du ett lignende smykke? Fra dåp eller noe?

julebaking og snø

Har egentlig hatt det utrolig gøy i dag, selv om jeg er drittlei av å lage mat. En godt fullpakka dag. Først lagde jeg og sverre frokost, så fikk jeg han med med på å ta hårkur og ansiktsmaske, hihi. Etter dette bakte vi kakemenn og noen snikkerskaker. Rett etter julekakebakingen, lagde jeg middag. 

 

 

Vi tok oss også en tur ut i snøen ♥ 

Har dere begynt på julebakingen?

dødslei

Ååh, kjenner det var utrolig godt å få komme hjem! Har vert i full kav siden skolen begynte til rundt 22.00 tiden. Bena mine er helt utslitt å lommeboka er tom. Har nemlig danset i 4-5 skuletimer + friminuttene, tatt buss til haugesund og handled med mamma der. Var jo egentlig gøy da, om vi ser bort ifra hodeverk... Hihi.Nå skal jeg legge meg. Håper dere har hatt en super dag, god natt! :-D

protected by angelssvar på spørsmålsrunden (del 2)

topp 5 klesplass?

Klesstilen min er som oftest kjedelig, så vil ikke si jeg kunne klart å valgt ut fem. Kanskje 1-2, haha.

 

Hvilke linje har du tenkt å gå på etter 10. klasse?
Jeg har tenkt å gå studiespesialiserende, altså allmen. Hvor jeg skal gå er jeg mer usikker på.

 

hva er det beste du liker å gjøre på?
Å ha det gøy. Være med venner og finne på noe.

 


Her ble jeg gal

 


Favoritt land ?

Jeg har vel egentlig ikke noe favorittland, men jeg liker veldig godt Danmark, da.

 

Hvilke sminke bruker du til vanlig?

Jeg bruker vel helt normal sminke. Maskara fra helena rubinstein, maskara fra maibelline, øyenbrynsgele fra body shop, concealer fra H&M, solpudder fra isadora og en sjelden gang en eyeliner fra isadora.

 

fortel om forholdet til deg og sverre?

Altså, drømmen om å få høre alt om forholdet til meg å sverre, må jeg desverre knuse... Jeg kan kanskje heller lage ett innlegg om oss senere en gang.

 

hva liker du best med julen?
Jeg liker å kunne være med familien. Liker også å komme vekk fra all hverdagsstresset.

 

hva betyr musikk for deg?

Jeg kan ikke si at musikk er livet, men det er jo noe jeg ofte hører på. Vi kan sammenligne det med snop. :-D

 

er du stolt over kjæresten din?
Ja, jeg er jo det.

 

hvordan liker du deg selv?
Jeg elsker megselv


Hvorfor skulle jeg ellers blogge om megselv?


hvordan var det å ta navlepiercing?
Første gang jeg tok, var det utrolig vondt. Andre gangen, gikk det helg greit. Dette er jo forskjellig fra person til person, da. Men husk; det lureste er å ikke ta hos private.

 

hva er det kuleste du noengang har gjort?
Jeg er alltid kul som vil si at jeg alltid gjør noe kult. 

 

er du muslim?
Nei, jeg er munk.

hvordan fremkaller du bildene dine?
Jeg har en bruker på fotoknudsen som jeg fremkaller dem fra. Størrelse 10-15.

 

Hvordan er du mot andre?
Jeg er slem, og litt brutal.


Bare se hva jeg tvinger denne jenta til å gjøre.....

kunne du tenke deg et liv uten kjæresten din?
Jeg tror jeg levde før vi ble sammen også. Men om det ble slutt, ville jeg nok hatt det veldig vanskelig...

 

Har du mange venner?

Nei. Jeg har ingen venner.... Joda. Jeg har en. 

stay strong.

svar på spørsmålsrunden (del 1)

hvordan er live ditt akkuartt nå?
Det er vel helt greit. Tenker en del, men ikke noe stort.

 

hvordan er skolelivet?
Skolelivet er vel som mange andres. Stressende, tidskrevende og kjedelig.

 

hva vil du utdanne deg som?
Jeg har rett og slett ikke peilig.. 

 

favoritt fag på skolen og værste fag på skolen?
Altså.. alle skolefag er kjedelige.


drømmereise?
Kanskje en tur til USA med noen gode venner? :-D

 

noe du bare må gjør i løpet av live?

Hoppe i fallskjerm.


beste bilde du har tatt?

Det er jeg faktisk veldig usikker på, siden jeg føler meg egentlig ikke så spesielt god. Men er jo veldig fornøyd med dette bildet.
noe som irriterer deg akkuratt nå?

Når jeg skal jogge så er det seriøst helt mørkt! Jeg ser ingenting. Klarte også å springe rett i ett tre her om dagen. Sykt vondt!


favorittsang?

Blir bare ikke lei denne, hihi.

glad you came - the wanted 

 

og denne da


paradice - coldplay ♥♥


faste blogger du Leser?
Før hadde jeg rundt 8-9 blogger som jeg hoppet innpå hver eneste dag. Nå som mange av de sluttet, kuttet jeg ned på å lese mange av de, så nå er det bare rundt 2-3 stk.

Jeg leser annais, silje og erica sine.


noe du ser frem til?
Jul ♥, flere opplevelser med kjæresten,
 sommer og mye mer! :-D


hva skal du sommeren 2012?
Er ikke helt sikker enda, men jeg tror familien(og eventuelt en venn/flere venner) skal til Kristiansant og en liten tur til Oslo eller noe :-D


noe du har forbi mot?

ekle dyr som bare krabber oppover armene.


hvor lenge har du og sverre vært sammen?

Vi har vert sammen i 1 og ett halvt år, mer eller mindre!


Lilleluringen.


Ydlings maten din?

Taco ♥

 

hva er ditt største ønske?
leve til jeg blir 90, yeah.


hvilke karakterer får du på skolen, og snitt?
Rundt 4-5. Snittet fra 8. var 4 blank, hehe.

 

hva er best vinter/sommer?
Sommer! 


Bestevennene dine?

Har ingen venner.

Drikker du alkohol?
Nei ;-)


Hva er det flaueste du noen gang har gjort?
Har ikke peiling. Gjør så mye flaut :_Beste minnet vårt? (Malin)

Når vi var på hytta å skulle feire påske? Hihi, neida :-D

Har så mange minner at det er vanskelig å velge ut! Men jeg hadde det utrolig gøy da du og Kamilla var på besøk i sommer!! :-Dsant du savner meg? <3 <3 <3 hihi!

Jaaa, hannah <3

you got the key to my heart

pengebruk fra helgen

Gina Tricot - 149,-

sliten jentunge

Siden mandag, har jeg jobbet fra klokken 5-6 til 9 med bare matte. Vi har mattetentamen i morgen som jeg vil satse på å få bra resultat på. Men jeg tror vel egentlig at jeg kommer til å bli så lei at jeg ikke orker å tenke... Kjenner jeg er drittlei mattebøker nå!Har du hatt mattetentamen for dette halvåret?

a wish from your heartJeg er skikkelig fornøyd med bildet jeg tok her en dag! Jeg syntes vel kanskje at det ble enda finere med skrift på. Ikke minst er den lille setningen fyllt med så utrolig mye! Kjente jeg på en måte følte meg rørt første gang jeg leste det. I grunn veldig rart å si det, men det er faktisk sant.

 

Hva syntes du? 

Hvorfor bokmål?

Det var noen som lurte på hvorfor jeg skriver bokmål på bloggen, når jeg egentlig har nynorsk på skolen. Jeg begynte vel å skrive dialekt det første året eller halvåret jeg begynte å blogge, men jeg fant fort ut at det ikke ble så mange lesere ut av det. Jeg merket også at jeg ble skikkelig irritert da jeg leste blogger på dialekt. Jeg kunne jo ikke forstå noen ting. Det var jo selvfølgelig folk som irriterte seg over dialektspråket på bloggen min også, og kommenterte surt i kommentarfeltet, haha.

 

Jeg har alltid hatt nynorsk på skolen, selv om vi kunne velge mellom nynorsk og bokmål på skolen jeg gikk på før jeg flyttet. Siden 5.klasse, da jeg skjønte hvor vanskelig det egentlig var å skrive uforståelig, så har jeg misslikt det nynorske. Jeg kunne klage meg ihjel om jeg måtte lese en nynorsk bok eller om jeg hørte noen snakke skikkelig "verda var ikkje meir noko stad å bu" (random). Denne irritasjonen har jo roet seg ned i løpet av 8.klasse. Jeg har forstått at om jeg hadde hatt bokmål og måtte skrive sidemål, hadde jeg hatt skikkelig problemer med å finne ut hvordan ting skrives.

 

Jeg kunne jo skrevet nynorsk på bloggen siden det er jo det jeg alltid gjør. Men med tanke på lesere, så tror jeg egentlig ikke at det hadde vert på topp, haha. Selv så syntes jeg nynorsk er utrolig kjedelig å lese, mange uforståelige ord og ofte bare overdrivelse av stygge ord. Hvem kan vel forvente at vi skal kunne forstå ord som hugleik, andlet eller røyndom? Eller hvem kunne trodd at kjærleik på staur betyr slikkepinne?

 


Hva liker du best, bokmål eller nynorsk?

kissing shoes


 

Likte du bildene?

lightLikte du bildet?

redigeringsprogram

Heei!

I går fikk jeg greie på ett veldig lett redigeringsprogram på nettet. Det koster ingenting og du slepper å laste det ned. Helt genialt, spør du meg. Du finner nettsiden HER. Jeg redigerte et skikkelig kult bilde av Sverre. Synest det ble ganske bra ;


Dette er orginalen.Prøvd det før?

Hvilket bilde likte du best?

dagens antrekk
Smykke og ring; Glitter

Genser og bukse; Bikbok

lysmesse

Jeg fikk ikke tid til å blogge så mye i helgen pågrunn av en tur til Odda der jeg ikke fikk til å få bilde med i innlegget. I tilleg så var jeg på lysmesse med de andre konfirmantene i går. Det var faktisk veldig koselig med alle lysene. 

Har/skal du konfirmere deg kristelig eller borgerlig?

farger, mindre farger eller svarthvitt?snø!

Ååh, julefølelse! Kjente smilebondet skrudde seg på da jeg så snøen bare falle som bomullsdotter ned på bakken. Herlig!!

 

Har dere snø?