noe du kanskje ikke visste


noe du kanskje ikke visste #9

- Jeg er i rank 82 på tetris battle. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg kan bruke så mye tid på tetris. Husker jeg gikk opp 18-20 ranker på en dag. Litt flaut, men føler meg også som en helt.

 

- Jeg blir aldri helt fornøyd med bilder av meg selv. Finner alltid noe som ødelegger bildene helt. Har aldri vert fornøyd med noen av profilbildene mine heller... Blir bare så lei av at folk begynner å mase om at jeg må få ett pga jeg virker sur ut uten, de kjenner meg aldri igjen og mer shitt.

 

- Jeg er kjempeviktig på at ting skal gjøres riktig, sånn som jeg vil ha det. Egentlig syykt retard! Men om noe skjer som jeg ikke vil skal skje, blir jeg kjempestressa og føler at ingenting fungerer som det skal. 

 

- Jeg går heletiden og tror at det er noen døde mennesker som "går igjen" som ser på meg. Jeg er som du ser veldig overtroisk og er livredd for dette greiene. 

 

- Jeg er blitt helt forelsket i sangen "A girl, a boy and a Graveyard" av Jeremy Messersmith. Dere finner den her på spotify.

 

- Jeg både gruer meg og gleder meg til å flytte til Haugesund om ett år. Det kommer til å bli så sykt rart! Har nesten ikke peiling på noen skoler der, kjenner omtrent ingen og flytter fra alt jeg har vert vandt til i snart ni år...

 

- En av de rareste følelsene jeg har hatt, må være gangsperr rundt håndleddet og egentlig i hele armen. Trodde ikke det var mulig en gang! Fra skuldrene og hele veien ned til hånden.
noe du kanskje ikke visste #8

- Jeg ble bitt og dratt bakover av en ponny for fire år siden. Jeg var på rideleir, og hadde med meg en venninne inn på beitet til ponnyene for å gi dem pølsebrød elns. Så skulle vi springe ut (wtf?), og hestene sprang etter oss til den ene tok ett godt bitetak i ryggen min og begynte å dra meg bakover.

 

- Før spiste jeg alltid tomat med sukker på, på skiva. Hahaha, det var det beste jeg visste om! Aldri hørt om noen andre som har gjort det samme. Det var tomat med sukker, og jordbær med sukker på som var det beste jeg kunne få. Brødskive med smør og sukker var også noe.

 

- Jeg blir dritmesunnelig når jeg ser kjærestepar. De er så glade i hverandre og ser så lykkelige ut! Jeg er jo forsåvidt lykkelig nå, men og hatt en ekstra glede hadde ikke vert feil.

 

- Jeg er plutselig blitt sykt hekta på biler! Dør litt av meg selv. Dette er spesielt audi (wtf). Har aldri hatt noen spesiell mening om biler før, men nå kan jeg bli driitgira om jeg ser en kul bil elns..

 

- Jeg kan føle meg som den badassen hjemme, men en evig englunge når jeg er med generelt andre. Med hjemme, mener jeg egentlig hele Etne. Husker jeg var livredd for å fortelle klassen at jeg hadde tatt piercing i navlen. Det var akkuratt som om jeg hadde gjort noe stygt mot Gud (kødder ikke).

 

- Jeg skifter over fra min egentlige dialekt til jærsk når jeg er med venner eller andre som snakker slik. Hater det, men har alltid gjort det. Dette er fordi jeg var så sykt mesundlig på søskenbarnet mitt når jeg var liten, og ville snakke likt som henne. Nå har jeg ikke noe valg lenger. Stresser så sykt når jeg er på jæren og mamma, eller noen andre hjemmefra ringer meg. Blir alltid mobbet :-(((

 

- Jeg har sett den sjette sans opptil 8-9 ganger og er enda ikke lei den. Syntes denne filmen er så sykt bra! Likevel om jeg vet omtrent alt som skjer hele tiden, blir jeg like skremt når det skjer noe skummelt. Blir også like lei meg hver gang på slutten når Cole forteller moren at han vil kommunisere med henne... Haha.

 


noe du kanskje ikke visste #7

- jeg har alltid hårstrikk på hånden. Får småpanikk om jeg ikke har det, så jeg går konstant med en eller to strikker på enten hånden eller i håret.

 

- jeg syntes det er dritdigg når gutter går med lue. Har alltid gjort det, siden jeg var liten.

 

- Jeg har brukt mer enn 3-4 tusen på klær denne måneden. No kidding. Har kjøpt meg ting for minst 500 hvertfall hver gang jeg har vert en liten tur i byen...

 

- noe av det verste jeg vet, er når brodern kommer hjem etter en kjøretur og så lukter det jævlig bensin i hele huset. Vet ikke om jeg skal kalle det "bensin" men det er en grusom kjørelukt etter han! Verste er når jeg får sitte på, og lukter like fælt selv.

 

- jeg fryser hele tiden. Seriøst. Folk rundt meg snakker om at det er kokvarmt osv mens jeg sitter med frysninger og iskald...

 

- jeg blir helt stressa av at folk skal ta ting i ansikte på meg eller bare ta i ansiktet mitt. Jeg tåler det bare ikke. Har ikke lyst til å bli sint når det skjer, men akkuratt da klarer jeg bare ikke å holde meg.

 

- før malte jeg hele tiden. Noe av det tror jeg ble bra også. Har også begynt på en rose som skulle være ferdig til jul i fjor, men lengre enn skissene og pittelitt maling ble det aldri.

 


noe du kanskje ikke visste #6

- Jeg elsker å kose eller dille med folk. Vet ikke hvorfor, men jeg elsker og f.eks dille med håret, stryke på armene osv. 


- Da jeg var liten, sendte mamma meg til forskjellige leger for å finne ut hvorfor jeg var så ustabil. Jeg datt hele tiden, og hadde alltid skrubbsår på hvertfall ett kne. 

 

- Det beste jeg vet, er å være glad for ingen grunn. Trenger jo ikke alltid være superglad bare fordi du får det du har ønsket deg. 

 

- Jeg har fått kneet ut av ledd tre ganger, og måtte strekke foten forsiktig ut for å få det på plass igjen. Første gangen var det ikke så grusomt, så jeg klarte og få den på plass selv. Andre gangen hadde jeg null peiling på hva som skjedde med foten, hvorfor jeg ikke kunne bevege den, og ble sendt ned til legevakta. Sist gang, så skulle jeg dra i gang firhjulingen, satt på kneet feil og måtte få mamma til å kjøre bort til der jeg var og dra foten ut for å knekke det tilbake.

 

- Når jeg sitter med musikk på ørene i bussen, kan jeg sitte og smile for meg selv av å tenke på noe random. Syntes det er dritkleint. Jeg sitter helt for meg selv, og gliser som en annen retard...

 

- Jeg syntes det er dritgøy å gjøre ting med håret. Ikke at jeg kan si at jeg er så veldig flink, men åh, det er så gøy. Pleier som oftest og klippe meg selv.

 

- Dette (se nedenfor) er bildet jeg er mest fornøyd med av alle 20(?) tusen bildene jeg har. Det er ikke redigert eller blitt fikset på, på noen som helst måte. Jeg skal ta det ut på lerret en gang. Kanskje jeg skal ha det på veggen i nye rommet mitt, hihi.
noe du kanskje ikke visste #5

- Jeg skulle ønske jeg heller ble født som brunette. Jeg missliker ikke å være blondine, men jeg føler at jeg får mye mer babyface, og at ansiktet automatisk ser litt "eldre" ut når det blir litt mørkere. Og ettersom jeg har såpass blondt hår, får jeg heller ikke lov til å farge det eller egentlig gjøre noe som helst med det.

 

- Noe av det verste jeg gjør på skolen, er å ha fremføringer. Jeg hater det, virkelig. Det er nesten som å være dødsforelsket og sier noe dødsteit elns, bare 20 ganger verre.

 

- Om jeg går på skolen i "daffeklær", så er det noe som er galt, eller plager med. Altså, ofte er det noe jeg tenker på, som gnager i sjelen og gjør grusomt vondt. Da klarer jeg bare ikke å kombinere klær, og ender opp med thigts/treningsthigts, gigantgenser eller bare noe som ikke er fint, haha. 

 

- Mai-måneden ser jeg på som en frimåned med bunad, kaker og norgeflagg. Hvertfall i år har vi hatt utrolig mye fri, kaker og bunad ♥ Dette er også sommermåneden der jeg faktisk pleier å ta flest sommerbilder.

 

- Jeg elsker melkesjokolade og toffefee. INENTING er bedre enn det. Utrolig dumt at jeg får vondt i hode av det...

 

- JEG HAR FÅTT MEG DOBBELTSENG!  Den er 1,20, men den er myyyye større enn den forrige jeg hadde. Har ønsket meg dobbeltseng så utrolig lenge nå! Da kan jeg ha en side til meg selv, og den andre til pc'en. perfekt ♥

 

- Jeg blir alltid flau når folk spør meg om hvilket kamera jeg bruker. Ikke at det er noe å være flau over, men siden jeg fikk det har jeg følt at ingen har hørt om canon 400D. Jeg vil mene å si at det er litt gammelt, men mye bedre enn ingenting!

 
noe du kanskje ikke visste #4

- Jeg får helt sykt vondt i hode av å spise sjokolade. Jeg er ikke 100% sikker på om det bare er sjokolade, men som oftest når jeg har spist litt(en del) sjokolade så får jeg nesten alltid kjempevondt.

 

- Jeg har piercet navlen to ganger. Første gang jeg tok som var for to år siden, var hos en privat-mann. Denne var betent hele tiden, og mannen hadde stukket skeivt. I fjor sommer, tok jeg ny på ett skikkelig lokale. Mannen som tok denne gangen, lurte på om jeg hadde stukket det forrige selv.

 

- Jeg har et dårlig forhold til alkohol. Ikke at jeg har drukket selv og gjort mye dritt. Jeg er bare så jævlig lei av å sitte hjemme om kvelden og ha det bra, helt til jeg får en telefon av noen som er totalt dritings. Det er alltid jeg som sitter igjen helt forvirret, tankefull og ikke minst lei meg. 

 

- Før jeg fikset fortanna mi, turte jeg nesten ikke å smile på bilder med blits. Jeg var så redd for at det var det eneste som skulle vise. 

 

- Jeg tolererer nesten ikke når folk ikke klarer å gjøre en eneste ting selv. De må jo føle seg totalt hjelpesløse! Det hadde hvertfal jeg gjort. Fks. om de skal gjøre noe og det står en setning under om hvordan du gjør det, spør de med en gang. (jaa, jeg spør unødvendig av og til jeg også, men det er vel som oftest bare for tull)

 

- Jeg har 83 (?) bilder hengende rundt i rommet. Og dette er bare de som henger rundt i rommet. Har fremkaldt opp til 200-300 bilder, haha. Tror jeg skal begynne å legge de inn i album snart.

 

- Jeg er en luring.


noe du kanskje ikke visste #3

- Jeg blir glad av å bli kaldt malseev. Jeg blir dritflau om noen begynner å snakke om bloggen min utenom, men jeg har aldri hatt ett skikkelig kallenavn før. Haha, random.

 

- Noe av det verste som finst er når noen sitter å spenner, slår eller fikler med buss-setet jeg sitter på. But, siden jeg er så pus, klarer jeg å sitte helt rolig å late som ingenting.

 

- Jeg pleier å uttrykke følelsene mine gjennom musikken. Vet ikke hvorfor eller hvordan, men det bare skjer automatisk. Ikke det at alt de synger er helt sant, men ofte kan en del av det være sant.

 

- Jeg får det heeelt når folk plutselig blir dødsbarnslige og sitter å skriker. Ok, har vert der selv, men har kommet til det stadiet der jeg vet at jeg ikke er 1.klassing lenger. Det er jo mulig å ikke være irriterende 24/7.

 

- Jeg elsker å bake. Ikke det at jeg liker å spise alt jeg lager, men åh. Syntes bare det er så utrolig gøy, haha.

 

- Jeg hater når avtaler blir avlyst av en dårlig grunn. Har vert så ofte at jeg holder av helger for å være med noen eller avlyst med andre, og helt plutselig, 1-2 timer før jeg skal være med de såbare "jeg kan ikke alikvel, jeg fikk ikke lov" eller noe.

 

- De jeg har mest lyst til å eventulet se på en konsert, er coldplay. Elsker sangene deres og hvordan de spiller live. Chris Martin er jo dødssøt! Døde nesten da jeg så på senkveld og de skulle være der og spille.

 

- Mamma er den som egentlig vet mest om meg, og hva som skjer rundt meg. Hun har lenge vert den eneste jeg har hatt mulighet til å søke støtte fra. Hun er der alltid for meg og vet hva hun skal gjøre om jeg ikke har det bra. 

 


noe du kanskje ikke visste #2

- Jeg ha lagt til sangen paradise av coldplay på spotifylista mi 5 ganger. Jeg pleier aldri å legge til sanger mer enn en gang.


- Jeg har ett arr på lippa som jeg fikk da jeg tryna på sykkel i 3. klasse. Det er det styggeste jeg vet om, men tenker så lite på det at jeg blir helt forvirra når folk spør hva det er.


- Egentlig, så ser jeg på meg selv som en problemfreek og emosjonell jente. Føler jeg alltid har sett kjempesint og lei meg ut hele tiden i to år nå. Det er vel kanskje ikke like sant som jeg ser på det, ettersom jeg har hørt av egentlig litt mange at jeg er den mest positive og glade jenta de noengang har kjent.


- Jeg klarer nesten ikke vente på å begynne på vgs. Herre, hvor lei jeg er av skolen og alt som er på skolen. Familien har også snakket litt om å flytte vekk etter 10ende, men om det ikke skjer så har jeg selvfølgelig en plan B.

 

- Noe av det beste jeg vet er å sitte på bussen og høre gjennom slutten på spotifylista mi. I det øyeblikket jeg sitter der da, og kjenner på følelsene jeg har igjen fra sangene, DA kjenner jeg lykke.

noe du kanskje ikke visste

- Jeg sover med tre dyner og tre puter. Ingenting er bedre enn å ligge varm og god under to dyner, og en stoor pute.


- Jeg elsker å gå med høghelte sko. Ikke det at de jeg har er så gode og gå med, men hver gang jeg prøver noen eller låner skoene til veninnene mine, føler jeg meg alltid så bra. Kjenner jeg blir mye mer rak i ryggen og føler meg slankere.


- Jeg tørr ikke se sannheten inn i øynene. Selv om jeg får det servert på sølvfat omtrent hver dag, later jeg som det er noen andre.


- Jeg tror på det overnaturlige. Helt siden søskenbarnet mitt begynte å snakke om at hun hadde sett så sykt mye da vi var i 10års alderen, og jeg begynte å lese om det på nettet, har jeg vert helt overbevist om at det er sant. Har også blitt fortalt om opplevelser som noen av de nermeste av meg har opplevd gjennom spiritisme. 


- Hver gang jeg er ute og jogger, tror jeg at noen skal hoppe ut og ta meg. Jeg er ute når det er omtrent helt mørkt, så jeg kan ikke se hva som ligger i veikanten. Blir alltid dødsredd om jeg hører en lyd og springer rett hjem.

 

- Jeg setter ofte alt for høge krav til meg selv. Dette er vel den største grunnen for at jeg er så sliten og ofte mangler engasjemang i ting.

 

- Første gang jeg hadde besøk av Sverre, var jeg så i skyende forelsket at jeg ikke klarte å spise. Jeg tror egentlig det var da jeg begynte å venne meg litt til å gå en dag uten mat. Dette gjorde jeg sikkert en til tre ganger hver måned. Altså, jeg spiser normalt nå.

 

- Jeg er redd for å feile. Jeg er kjempredd for å velge feil og ende opp med en haug av problemer. 

 

- Jeg får det helt av å ta på en røyk eller snusboks. Vet ikke hva det er, men tror jeg har satt en sperre for meg selv at det er farlig elns. Husker jeg ble helt skjelven da jeg måtte holde en påtent røyk for en. Tror jeg blir litt sånn med alkohol også.