outfits


outfit 060912
Smykke - Nastygal.com   Ring - Glitter   Genser - Vero Moda   Bukse - Bikbok

Haha, merker at jeg nesten bare poster outfit på bloggen... Får håpe det er bedre enn ingenting, da! Liker ikke så godt genseren jeg har på meg idag. Den er evig lang, og blir lengre og lengre utover dagen. Men elsker fargen på den! Passet faktsik til rosafargen i håret også.

Har forresten helt syyykt(!!!) med gangsperr idag... Jeg har gangsperr i håndledd-området! Visst det er mulig isåfall. Men jeg tuller ikke når jeg sier at det gjør vondt fra topp til tå. Tror faktisk at jeg aldri har hatt det i ryggen før, heh. 

outfit 050912


Cardigan - Cubus    Topp - Bikbok    Bukse - Zara    Sko - Converse

Da er det onsdag og enda en dag med tre timer gym og fotballtrening!! Fikk forresten ikke tid til å fikse på bildene, men det går gå for i dag. Må nesten springe nå, for å rekke taxien, heh. Snakkes daa! :-D Håper dere får en fin dag adle i hopa!

outfit 300812


Jaaa... det er drittvær i dag. Men herreguud, jeg så verdens fineste regnbue på skolen i dag! Hadde virkelig håpet på å bli rik, men ble ikke det... Ellers hater jeg buksa jeg har på meg.. Den er så sykt fæl å ha på! Utvier seg sånn, og ser dødsstygg ut. Kjenner meg også sykt daff pågrunn av været. I tilleg til det, så har jeg en novelle å skrive ferdig og mattelekse.

outfit 230812Genser - H&M   Bukse - H&M   Smykke - Glitter

outfit 210812


vet at håret mitt forsvinner i skyene...
Genser - Sisters point   Bukse - Zara   Smykke - Bikbok

Hadde det litt travelt i dagtidlig med å finne klær, så ble vel helst enkelt i dag også. Var foresten iskaldt å gå sånn på skolen... Herregud.